Laika ziņas
Šodien
Daļēji apmācies
Rīgā +10 °C
Daļēji apmācies
Sestdiena, 8. jūnijs
Mundra, Frīda, Frīdis

Lembergs: Vienotībai prezidenta vēlēšanās nevajadzētu rīkoties līdzīgi kā tiesībsarga gadījumā

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bite
b
Es vispār neuzticos tiem tipiņiem ar ārsta diplomu, kuri kā ērces salīdušas varas kažokā: tur nav ne dakteris, ne īsts cita darba darītājs! Plānā galdiņa urbēji! Nost ar Daudzi!
durik
d
gribeeji teikt , sūds zem dadžlapas??? bet Minhauzens dod maajienu vienotiibai , lai ņem nost savu kandidaatu , ap;keeziisies taapat kaa ar to daamu ...
?!
?
Kāpēc Lembergam vajag Daudzi prezidenta amatā: 1. Lai nodrošinātos , ka notiesājoša sprieduma gadījumā varētu Daudze viņu apžēlot 2. Lai ieliktu sev vajadzīgu premjeru, kas tad nu varēs Lembergam palīdzēt nozagt to, kas vēl nav nozagts.
Kārkliņa
K
Bezgaumīgāku , vīrieti par Lembergu nēesmu redzējusi . Vai tiešām viņam sieva nevar pateikt , kā jāģerbjas . Tik maza auguma vīrietim , tik milzīga hūte galvā , garš mētelis , raibs mētelisar briesmīgi vecmodīgu šalli , nekam neder. Tāds mistrojums , vienmēr kad viņu redzu nāk smiekli , uzspucējies kā pāvs - raibs un bezgaumīgs . Tur nu vajadzīgs stilists , ja sieva var palaist tādā briesmīgā izskatā! Drēbes ir dārgas , mistrojums . spilkts un uzskrītošs.Liela hūte vēl vairāk noplacina tā mazo augumiņu , nospiež uz leju .
noriss
n
Prezidentam jātiek ievēlētam no tautas .Prezidentāla valsts iekārta bezpartiju sistēmā .Valstij jādomā par ekonomiskās krīzes likvidēšanu ,un tas ir iespējams tikai rīkojoties radikāli.Piemēram : Valsti jāvada kā uzņēmumu .Valstij jādomā par biznesu ,bet nevis. par privatizēšanu (prihvatizāciju). Garīgie einuhi .Tikai vien zin kā uzlikt nodokļus,bet nedomā ko lai dara lai kasē būtu naudiņa.Aizņemties to gan ,jo simts gobliniem taču no kaut kā ir jādzīvo ,bet strādāt taču negribas ,jo taču lai strādā zirgs, tam spēcīgas kājas,bet mēs simts goblini sūksim asinis...
to pratigi
t
par Daudzi tiesam butu loti liels kauns galigi garam
to conu
t
par prezidentu varetu but bijusie komunisti ZZS
borcinsh
b
kurs iedevis tam kriminalam vardu ???
gejs pisāriņš
g
Pēc tava komenta redzams, ka tev pašam intrigas - kā dienišķā maize un, vai tava paša māte nav vājpŗātīga mātīte, ja reiz atļaujies citus riet? Vai tavas paša kretīnisma pilnās smadzenes(ja reiz uz citiem saki) ir kādā sakarā ar '' latviešu tautas interesēm un LATVIAJS interesēm kopumā''?
E-vilciens
E
Kārkliņas kundz, mazliet vairāk latviešu nekā par Lemberga ZZS nobalsoja par Vienotību, ko velk abi galvenie Vienotības impotentie bezbērnu tekuļi. Vai viņi kādu laimi ir atnesuši kaut vienam miestam. Šai ziņā Vienotība līdzvērtīga Šķelem, kurš pat Ulbroku nespēja sakārtot, Vienotības mazspējniekus slavē vienīgi Zviedrijā, i to kautrīgi un klusi. Tad jau labāks Lembergs, kas vismaz kādu vietu Latvijā kopj un arī pensionārus pastutē kā pašvaldnieks, atsķirībā no Ministru Kabineta.
OHO
O
JAADOD KNAB LAI NOSKAIDRO ,KAS SIM AUZU LAACIM HUUTEM DOD TOS REITINGUS TIK AUGSTUS.CIETUMNIEKAM VISPAAR BUUTU JAASEEZ KLUSU.KAA TAUTAA SAUC,HUUTE,LABS NAAK AR GAIDIISANU,OIENAAKS ARII TAA DIENA ,KAD HUUTE TUPEES CIETUMAA.
Budists
B
Stulbie Vienotibas intriganti un vaipratigas matites dara tikai to, kas siem kretiniem ir izdevigi, vini nedoma ne par latviesu tautas interesem, ne par Latviajs interesem kopuma. Kapec Dobrovsksi lidz sim nav patricis kretinus ministrus Pabriku, Stokenbergu, Kristovski, Kamparu?
izskatās,
i
ka Vienotība tiešām varētu atkārtot Jansona scenāriju.
Kārkliņa
K
ZZs ir noziedzīga partija , pilda Lemberga rīkojumus . latvieši ir tik naivi , ka nobalsoja par noziedznieku , kam rūp tikkai savas iegribas realizēšana . To ka Zatlers nebūs ievēlēts , tas ir skaidrs ZZS un SC nenobalsos . ZZs ieliks savu cilvēku , tikai vēl nav zināms īsti kuru . SC par to 100 % nobalsos , par samaksu , zemnieki to prot , visu nokārtot zem galda . Tas tā bija ar Maizīti , Jansonu , Loskutovu , Bičkoviču un daudziem , daudziem citiem augstiem amatiem .Nēesmu par Zatleru , bet Hūte var uzstaisīt tādu pārsteigumu , ka nākamais prezidents var būt pat viens no oligarhiem .
hmmm
h
Lembem visi trupmji rokās. Tāpēc viņš jūtas un uzvedas kā runcis pie krējuma poda - gan mīlīg ņurd un murrā baudot gardo maltīti, gan draudīgi iešņācas, ja jūt, ka kāds svešais tuvojas pie brangā loma.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Līderība pozitīvā nozīmē ir ārkārtīgi svarīga

Par to, kādēļ sestdien jāpieceļas un jāaiziet nobalsot par personībām, kas iespējami efektīvāk spēs pārstāvēt Latvijas intereses Eiropā, vēsturnieku Gati Krūmiņu intervē Agnese Margēviča

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas