Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Trešdiena, 15. maijs
Sofija, Taiga, Airita, Arita

Līdaka: Truksnis Jūrmalas mēra amatā nebūs ilgstoši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Trollis JT
T
Es uzskatu, ka pilnīgi neko nezinu par Truksni, bet es redzu, ka tā amata ķēde ir nejēdzīgs bezgaumības paraugs. Truksni, pārtaisi taču to ķēdi!
Niks
N
Ne jau kurš katrs līdaka tagad noteiks kuram jābūt vai nav jābūt amatāv To noteiks Jūrmalas vēlētāji! Līdaka beidz dzert!
lumpenim
l
Tātad lai zog uz velna paraušanu, ka tik tev brīvbiļeti iedod?
Jūrnieks
J
Pie dir.. Truksni . Ne jau tas ir Trukšņa nopelns, ka ir Jūrmalā jau iepriekšēja sasukuma laikā ieviesa daudzas labas lietas! Bija liela sadrumstalotība un arī centās deputātu idejas atbalstī, lai lieki kašķi nerastos. Tā lūk! Tagad jau viss notika kā komuņagu laikos, viena partija un nekādas demokrātijas! Visi ZZS tik ceļ rociņas un pārējie piebalso lai nav komitejas vadītāju aldziņas jāpazaudē! Šodien nu būs sods likvidēs nepaklausīgajiem komitejas vadītāja amatus! Nu kurš te vēl par Truksni?
Par Truksni
P
Tieši trukšņa laikā ieviesa bezmaksas ēdināšanu skolās un bērnudārzos, bezmaksas sabiedrisko transportu skolēniem, 90% nekustamā īpašuma nodokļa atlaidi jūrmalniekiem. Ja arī ir bijuši kādam kādi labvēlīgāki lēmumi, tad tādi ir bijuši un būs vienmēr. Man kā jūrmalniekam, sākumā uzskaitītie labumi atsver visas apsūdzības.
tās lietas ir jāprot darīt
t
to > jērmalnieks: izspiešana, otkatu ņemšana, attīstībās plānu pielāgošana naudas devēju interesēm, galu noslēpšana u.c. prasa noteiktas kvalifikācijas. Tādā mērogā, kā tas notiek Jūrmalā, to nevar darīt iesācējs.
18. komentārs
1
Līdaka ne ar ko neatšķiras no Trukšņa, ārēji pat salīdzinoši netīrīgāks.
jērmalnieks
j
Ievēlētu kādu no savas partijas biedriem un gailis pakaļ nedziedātu,tas tik norāda ka gaili par vistu nepārtaisīsi!
tukša muciņa
t
Ak, kas par bildi, acis nevar novērst! Gluži kā svētais zeemas virsū... :))
LZP divkoši
L
Divkoši no LZP ar Līdaku priekšgalā: "savukārt pret partijas biedriem, kuri atbalstīja Trukšņa ievēlēšanu, sankcijas nav plānotas".
viedoklis
v
Lidaka ir viens no spilgtakajiem piemeriem, ko politika izdara ar cilveku. Vinu nevajadzetu pat m attalumaa laist pie saeimas. Totals korumpetas sistemas atbalstitajs un parazits.
c est la vie
c
Līdakam taisnība, nokops blēža netīros galus, kas pašlaik revīzijai nenoslēpjami, un pēc tam to blēdīgo idiņu "uzmetīs"...
Zaļo zagļu savienība
Z
Zaļais Lidaka tāda pats kretīns kā Zaļais Truksnis. Sveiciens Zaļajam Prezidentam Vējonim !
Dr.xy
D
Jurmala ar savu zalo kriminalistu bandu smird,tapat ka Riga ar savu cekistu domi.
Darījums ir 100 tūkstošu vērts
D
Spriežot pēc tā, ka savulaik par astoto balsi Ančānam Trukšņa toreizējais priekšnieks piedāvāja 20 tūkstošus skaidrā, zemes gabalu Lielupes krastā un labi apmaksāta valdes locekļa amatu pašvaldības uzņēmumā, darījums ar Siņkēviču ir aptuveni 100 tūkstošu vērts. Jācer, ka šoreiz tas tiks nokārtots bez krimināla rakstura iejaukšanās no valsts puses, tā, lai visi gali būtu ūdenī.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jauniešiem svarīga ir droša un uzticama vide

Par jauniešu paškaitējuma iemesliem un to, kā novērst cēloņus, kuri jauniešus stimulē nodarīt sev pāri, Guntars Gūte sarunājas ar bērnu un jauniešu psihoterapeitu Nilu Saksu Konstantinovu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas