Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Lielā cīņa būs par amatiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
..
.
Shobríd ir lieliska iespéja iet un protestét pret vecajiem monstriem ,kas jau gadu gadiem sézh valdíbá..kur probléma ? Dariet kaut ko sevis labá.
Mr.Raitis
M
lai visi ..saprastu ......isuma par visu ...sis ... ne tikai crazy sapratne ...tirgu ...un darba ... mes esam ....taa pat kaa pagatne ..mes esam jaaaa https://www.youtube.com/watch?v=vEc9nXErU-Y p.s. paldies prese...yooo
Jānis
J
Davai - kamēr Vējonis atradīs jauno premjeru, valdībā uz laiku saliksim amatos bezdarbniekus, rūdītus alkoholiķus un kredītus atmaksāt nespējīgos. Par viņu konsultantiem nozīmēsi bomžus. Paskatīsimies, kas tad notiks.
VVZ
V
Man kaut kā pilnīgi pie kājas, kurš šarikovs vai švonders būs premjers un kurš ministrs, jo partiju bonzas neko labu darīt nespēj un nevar. Dievs nav devis, tā sacīt- ne gribēšanu, ne varēšanu! Partiju netīrais vilnis gadījuma cilvēkus iznesis viļņa virspusē, tad nu tagad strebj aizgūtnēm no varas biķera.
Mārcis.
M
Kādi amata kanditāti,pašlabuma meklētāji.
Janka Pipars
J
Последние 10 лет Великобритания переживает нашествие мигрантов, в том числе из Латвии. Это создало проблемы на рынке труда и в сфере социальной безопасности для англичан и одновременно стало показателем того, что Латвия стремительно теряет талантливых и хорошо обученных человек, заявила в интервью LETA посол Великобритании Сара Каули. При этом Англия зачастую предлагает не слишком радужную альтернативу. Как рассказала Каули, она разговаривала с латвийцами, которые получили на родине хорошее образование, однако вынуждены работать в барах Лондона.
Kāds
K
Liela būs cīņa starp amatieriem - tāds būtu labāks virsraksts... :)
mašīnists
m
Rādās ka pa "lielam"visi amati ir iezīmēti. Liekas ka neskaidrība palikusi Āboltiņas jautājumā jo iespējams ka nav ko piedāvāt. Balsis var pietrūkt un tad nesmuki izskatīsies Vējoņa kungs jo varbūt ka būs šo iespējamo faktu neņēmis vērā un maza blamāža nepiestāv ja to tā var saukt
replika
r
Āboltiņa varētu vadīt Shēmu un intrigu ministriju.
  • 3
  • 0
NA vēlētājs
N
Liekas, ka ar Melbārdes slavināšanu Dzintars kļūdās.
nav noslēpums
n
Melbārde bija korektākā ministre Straujumas valdībā.
  • 1
  • 2
Dina
D
Vai tads nobarots purns kad sir Gerhardam, var ienemt ministra amatu??? Vinam tacu ir smadzenes aptaukojusas. Latvija jau neskaitamus gadus stridas par Salspils atom generatora likvidesan un to nav spejigi sie cukpurni atrisinat, kaut gan ES pieskir Latvijas milijardus eiro, tacu sie smerdeli nespej pat so naudu pareizi izmantot. Latviajs politki noziedzigi izmanto savus amatu sun ar katru dienu novajina latviajsvalsti un latviesu tautu, par ko velak visiem bus loti, loti janozelo, bet bus jau par velu, jo zagsana, intrigas ir Latvijas politiku, prezidnetu, ministru, ierednu, deputatu ikdienas darbs, bet uz visu parejo vini splauj virsu un ta jau tas notiek visus pedejos 24. gadus.
demokratija
d
Ir tikai jautajums, kapec Latvijas iedzivotajiem ir jamaksa siem slinkiem, smerdeliem, lubrakam deputatiem tik lielas algas jo vinu, Saeimas deputatu, darbs ir bezjedzigs, pat kaitejoss un noziedzigs pret Latvijas valsti un latviesu tautu? Ar katru dienu pieaug kauna sajuta par to ka esmu latvietis, verojot so debiliku intrigas, bezatbildigo, stulbo vavulosanu. Latviaj ir tik nieciga valsts ar nieka 1 500 000 iedzivotajiem, ja vel ir tik daudz palikusi, tacu ierednu armij air uzaudzeta ka lielvalstij ASV vai Krievijai, kur neviens ne par ko neatbild, valsti valda bardaks, haoss, netaisniba, savstarpejas intrigas, zagsana, melosana, bledisanas.
Vasaļu
V
valsts turpinās pastāvēt jebkurā gadījumā. Vasaļi (ministri) turpinās darīt to ko vēlas viņa partija, bet vasaļu seniors (ministru prezidents) plātīs tikai rokas un žēli variēs starp tiem. Nav vairs Latvijas valsts kā tādas. Ak Latvija, kur Tavi dēli...
Ieteikums
I
Cīņu var ātri pabeigt, ja Prezidents izvēļētos bezpartejiskus profesionāļus premjera amatam. Tad gan partijas turpinatu cīnīties par šo kandidatu piesaisti savas partijās, tomēr tas netraucētu darbu, ja premjeram butu mugurkauls un tikumība
buutu gan
b
ja buut...!
  • 0
  • 0
:)
:
Ziemassvētku tirgus Saeimā sācies :))))
сеня
с
Чарльз Данбэр Бёрджесс Кинг – президент Либерии (1920—1930) Вошел в историю своей победой на выборах в 1927 году, на которых он получил 234 000 голосов. В то время в Либерии было только 15 000 зарегистрированных избирателей.
  • 0
  • 0
Salavecitis
S
Noladetie kropli. Tikai tagad jauna paudze var saprast un pilniba izvertet un novertet, kapec Karlis Ulmanis bija spiests veikt apversumu Latvija 1934. gada, lai izglabtu Latviajs val.sti un latviesu tautas pstavesanu, jo tiesi tads pats haoss, bardaks, kleptokratija, bezatbildiba valdija ari taja laika. K.Ulmanis ar savu darbu, saimnieciskumu, atbildibas uznemsanu ielika pamatus Latvijas valstij un deva ceribu latvieus tautai par savu valsti un tikai pateicoties K.Ulmanim latviesiem tika dota ceriba par savas valsts iespejamibu un iznest 50. gadu garo okupaciju ar ligam pec Latvijas valsts atajunosanu. Ja atkartotos vesture, ja Krievija sodien okupetu Latvijas valsti, vai kadam no siem noladetajiem idiotiem prezidentiem, ministreim, deputatiem, ieredniem,...pec si 25. gadu bardaka, kada tiek izlaupita valsts katru dienu, cilveki iznicinati garigi un fiziski, vai kadam butu velme pec 50 gadiem atjaunot sadu veidojumu kads pastav Latvija pedejos 25. gadus? Esmu parliecinats 1005 ka ne. Latvijas valstij ES ir pieskirusi 4 milijardus eiro un tacu ari so lielo naudas summu sie idioti, kretini, slinki nav spejigi apgut, saimnieciski ieguldit latviajs ekanomika, Latviajs cilveku labklajiba, nerunajot jau par to, ka siem kretiniem, dienas zagliem, idiotiem butu ar savu darbu janopelna sada nauda. Latviijas politiskas - zaglu, kleptokratu bandisiskais 25, gadu reizms ir bankrotejis. Latvija valsts prezidents ir jaievel Latvijas pilsoniem, jo mes visi redzam, ka 100 kretini, idoti neierobezoti dara to kas viniem ienak prata,, bet Latviasj prezidents ir klilnikes, jo tas ir pakaluts 100 idiotiem, kuri rive savas smirdigas pakalas Saeiams kreslos.
Etnopsihologs
E
Tas, ka Ulmanis bija tāds, kāds bija, ir laimīgs gadījums Latvijai. Tikpat labi varēja būt tāds cilvēks, kā Trockis, Kaligula vai Cēzars Bordžia. Atdot viena cilvēka rokās pārāk lielu varu vienmēr ir riskanti. Lai pilsoņi varētu kontrolēt varu, sabiedrībai jābūt pietiekami nobriedušai.
  • 0
  • 0
Troll
T
Apsaukāties nevajag! Bet taisnība ir par Ulmani un to, ka Latvijai ir vajadzīgs tautas vēlēts prezidents. Nevien tāpēc, ka vajadzīgs saimnieciskums, bet arī tāpēc, ka partiju koalīciju lēmumi ir nekas vairāk kā kompromisu summa, kur vispirms tik ņemtas vērā partiju intereses, risinājums ir ilgstošs process, bet risinājums nekad nav ideāls. Tāpēc - atpalicība no tām valstīm, kur vadītājam (prezidentam) lielāka autoritāte pēc konstitūcijas. Mums prezidents ir bez reālas varas, viņu izvēlas neliela koalīcijas partiju spices vīru grupiņa, pēc tam Saeimai jānobalso. Jāsaprot, ka no apsaukāšanās nekas nemainīsies, jāmaina pārvaldes sistēma - Satversme un vēlēšanu likums, par ko vairākkārt runāja prezidents Bērziņš.
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas