Laika ziņas
Šodien
Migla
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Liepiņš: ZRP iet cauri grūtam posmam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
tieshi taa
t
piekriitu, vajag īstu demokrātiju, kas nav visatļautība
Jānis Pāvils
J
Dūmus jau esam sagaidījuši, drīz būs arī liesmas.
cony
c
Balsoju gan par citu partiju,bet ļoti augstu vērtēju ZRP darbību un sasniegumus,kur neviens nevar noliegt panākumu ķīlā ieguldīto Zatlera,Kukules,visas valdes,domu grupu lielo mērķtiecīgo,kompetento darbu.Tagad ZRP visa aktivitāte jāvirza Saeimas,valdības darba efektivitātei,stabilitātei un aktivitātei.Partijas kongress pilnīgi normāli,ka notiek tajā laikā,kā paredz statūti,jo partijā viss notiek,kā tam arī jānotiek,neko ārkārtēju neredzu,pietiek ar ārkārtējam Saeima vēlēšanām,bet tagad visi pie pragmātiska darba.
letiņš
l
Šito veco hrenu jāsūta atpakaļ uz štatiem. Lai saņem lielu pensiju un nepukst par to, ko nesaprot.
osama
o
Varēji iepriekš iepriekš noskaidrot, ka Tevis pieminētais "mārrutks" ('hren' krievu val.; patiesībā vārdu spēle ar vīrieša dzimomlocekli) nāk no Kanadas, nevis A.S.V. :))))
  • 0
  • 0
dakteris
d
sirsniigi sveicu zrp biedrus starptautiskajaa insulta dienaa! Sargiet sevi! apsveicu
Ir OK!
I
Šajā partijā Problēma Nr.1 ir pats merkantīlais Zatlers un viņa līdzskrējēju kodols. Ja būtu īsta demokrātija, tā vairs nebūtu ZRP, bet pavisam cita partija.
Draugs
D
Liepiņ, Liepiņ, Kur Tu līdi? Sacūkoji tikai savu reputāciju. Vienīgais, ko Tu tagad vari darīt, ir sakrustot pirkstus un cerēt, ka tā "ZRP augša" atkal nesāk bīdīt tās Maskavas intereses, jeb korektāk - intereses, kas pilnībā sakrīt, ar Maskavas viedokli - nepilsoņu u.tml. jautājumos.
piekrītu Atšķirībā
p
Es ne tikai ZRP, bet visā politiskajā procesā saskatu pozitīvu tendenci. ZRP to dīķi ir pamatīgi sakūlis un ir vairāk nekā skaidrs, ka politiķi, kuru pieraduši visu kārtot sarunājot, dara visu, lai ZRP parādītos pēc iespējas negattīvākā gaismā. Tas, kas notiek, ir normāli partijas veidošanās procesā. Lai izvārītu zupu, sākumā jānosmeļ putas...
:o)
:
Zatlers as sarunāšanu un uzmešanu nenodarbojas? Izberzē acis!
  • 0
  • 1
Frost
F
Putas ir Milzu Lempis un viņa haluji.
  • 1
  • 0
Atšķirībā
A
no iepriekšējiem komentētājiem, redzu ļoti daudz laba un pozitīva ZRP-ā! Tā ir 1. reize, kad atklāti tiek runāts un DARĪTS viss, lai atbrīvotos no naudas maisiem politikā. Nav normāli, ka gadiem kaut kāds lemberdziņš bez izglītības, bez inteliģences vai kultūras diriģē visus, viss notiek pēc viņa prāta. Vai visi tiešām nopērkami! ? TAS JĀBEIDZ! UN pietiek te riet! Ir noticis tieši tā, kā VISI BALSOJĀM - oligarhu vadībā NAV !
:o)
:
Nu jā, labāk lai zatlerīts ar SC visu diriģē un vada! Godīgos un gaišos sabiedrotos, kas brīvi no oligarhiem SCentrā atradis!
  • 1
  • 0
Troll
T
Reformu partijas lielākā nelaime ir pats Zatlers. Ambīcijas, naids, atriebība - šīs īpašības neļāva izveidot stipru valdību ar 69 deputātu atbalstu Saeimā. Reformas valstī ir nepieciešamas, tas katram ir skaidrs, bet daudzi tikai tagad sāk saprast, ka Zatlers uz šī reformu viļņa uzsēdās pēdējā brīdī, personisku motīvu dēļ, pēc savas otrreizējās neievēlēšanas. Ārkārtas vēlēšanas dos iespēju kaut cik attīrīties no pašlabuma meklētājiem un politiskiem avantūristiem un izveidot patiesu Reformu partiju (RP). Tikai nevajag domāt, ka Zatlers pats neko nenojauš, tāpēc arī šai ziņā tiepīgi un izmisīgi pretosies, kaut "ar tankiem"...
Par posmiem
P
Liepiņ, kā tu domā, vai zatlers ir kuku≤nēmējs vai nav? Visi pārējie Tevis pieminētie posmiir sūū, ja man maniem mazbērniem braucot garām Rīgas pilij jāsaka, ka tur sēž prezidents-zaglis. Neizliecies bērziņ, ka tu to nezini un nemelo saviem mazbērniem.
ak
a
Katrā ziņā gaidīju no ZRP tiešām kaut ko labāku . Taču mēneša garumā ZRP vīlos.
Hm
H
Pats arī biji sašūpojies.
zebra
z
1800 biedru! Sagribējušies! Joka pēc pārskaitiet.
dadzis
d
Liepiņš ir lāga vīrs, pazīstu personīgi no 2005, bet tad viņš bija Jaunā laika biedrs, kas mainījies šo gadu laikā un kā mainījušies Liepiņa politiskie uzskati ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas