Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

LMT vai Lattelecom varētu pārdot par 2007.gada piedāvājuma cenu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Trahtenbergs
T
mana atbilde konkreeta , Valsts uzņeemums ir bezsaimnieka , no kura var zagt uz nebeedu , vissi valsts pasuutiijumi beigušies ar skandaaliem , saakot ar autobusu iegaadi , beidzot ar zelta tiltu un prezidentu dziivokļu remontdarbu slepenajaam taameem , taapat valsts uzņeemumu padomees nopumpee naudu , arii mistiskie ziedojumi , partijaam utt utp. privaatuzņeemeejs sevi neļaus apkraapt , konkursus vienmeer riikos objektiivus , izsleedzot korupcijas risku ...
Helena
H
Kāpēc japardot vistu kas nes zelta olas? Vai tie uzņemumi nes valsti zaudējumus? Nē. Tiesi otrādi , ar katru gadu to peļņa palielinas un attiecīgi palielinas valsts saņemto dividenžu apmers. Kas ir pratīgāks-vienreizējas ieguvums kas bez saubam, tiks notrallināts, vai ieņemumi katru gadu?
Svens
S
Kalvītim toreiz Telia Sonera oferte samijās ar Melngaiļa un Blackstone oferti pašiem izpirkt Lattelekom .... savukārt, kā tālāk - kas to vairs atcerās. Dombrovskim nevajag visur piesaukt Kalvīti kā nelabo tēlu, jo Kalvītim līdz Dombrovskim vēl krietni tāls ceļa gabals bija ejams...
Arturs M
A
Saprotu , ka kumosiņš Vienotības sponsoriem labs, bet pastāsti , kurš prihvatizētais īpašums ir devis labumu tautai? Ceru, ka tūlīt neaizmuksi , bet atbildēsi konkrēti.
Trahtenbergs
T
protams vajag paardot , te ņaudees tuuliit tie kuri barojas no šiis treknaas siles ik gadus valstij nodarot zaudeejumus , izlaupot partiju interesees protams štati aizies pa lufti grabeedami , bet tas sevi attaisnos simt procentos ....valstij nav jaanodarbojas ar uzņeemeejdarbiibu , tai taa jaaveicina ar pareizu nodokļu politiku , partiju barotnes ( izputeejušo politiķu pansijas) sen vajadzeeja aizklapeet~!!!
Arturs M
A
Oppā. Vienotība sāk tautas mantu izpārdot. Nu tas ir FINIŠS.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas