Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +14 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

LNT diskusiju ciklu daļēji finansējusi kustība "Par Labu Latviju!"

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
ta ka LV
t
nav nodroshinajusi tiesiskumu,un piedzinusi priekshveleshanu terina paradu no ieveletajiem meljiem,kas savus priekshveleshanu solijumus nav turejushi,tad katrs LV pilsonis LV var iesudzet ECT par to.
kuzja
k
"Birojs skatās, kādi ir kustības finansējuma avoti, kāda līdzība ir kustības un politiskās apvienības kampaņām, kāda ir abu organizāciju izmantoto simbolu vizuālā līdzība u. c." vai tas notiek par manu nodkāl maksātāja naudu?! Visa šī ņemšanās
...
.
Ēķis neaizmirst arī par savu kabatu...
:)
:
Atkal KNAB pētī to par ko sankcijas pat sekot nevar ... būtu noziedzniekus ķēruši nevis ar politiku nodarbojušies
077
0
NEZ KO ĒĶIS PIRMS TAM STĀSTĪJA PAR ŠOVU STREIČAM, KARĪNAI U.C. JO SAVĀDĀK SANĀK, KA VIŅI VISI IR AĢITĒTĀJI "PAR LABU LATVIJU"...
Vau
V
Vau, kas to būtu domājis?
zutis
z
KĀDS PĀRSTEIGUMS.
!
!
Vēl viens pasākums, kura mērķis ir pierādit, ka tie, ko citi netur augstā vērtē, nav blēži, bet cienījami cilvēki. Ka ir kaut ko darījuši, lai tos par tādiem varētu uzskatīt citi, jos viņu domas šeit vairs nespēlē nekādu lomu - kaut par dieviem lai paši sevi uzskata, vai par alkoholiķiem-iesācējiem, viens pīpis). Galu galā, ja tiek pārkāpts likums, un sekas ir saistītas ar lieliem finansiāliem pārkāpumiem un varas negodīgu pārdali, priekš tam ir likumsargāšanas iestādes, kuru uzdevums ir ne tikai patvaļīgi nospārdīt ikvienu mazo, kurš VIDā nav uzdrošinājies deklarēt uz rokas saņemtu pieciti, bet arī gluži likumīgi sekot līdzi, lai blēži ar pieredzi (tie, kuri jau vienreiz valsts budžetā nav samaksājuši izkrāpto) tiktu atsēdināti uz noraidīto soliņa uzreiz pēc pārkāpuma. Jo citādi pilsoņiem nekas neatliks, kā izveidot kopu "Juristu Spēks" un algot speciālistus politmafijas varzas apspēlēšanai pēc noteikumiem, ko ĢP neprotas piemērot. Starp citu, izskatās, ka neviens jurists jau pats līdz šādai pilsoniskai iniciatīvai neaizdomāsies. Nav jau kā Borovkovs, kam iniciatīvas pietiek kaķu bildēm uz automašīnu motoru pārsegiem un dalībai raidījumā jautrā paziņu kompānijā. Redziet, kādā perversā veidā izpaužas beztiesiskums, ko izraisa līdzekļu koncentrēšanās ierobežota skaita cilvēku lokā! Cilvēki nespēj atļauties pat sabiedrisku iniciatīvu tiesāties likumsargājošo iestāžu vietā ar blēžiem.
ŽAKS
Ž
"esmu pret slēpto reklāmu, kā tādu'" - bet tāda tiešām visa gada garumā ir TV3 NP un LTV Panorāmā. Kāpēc Tu nevērsies pret šiem kanāliem? Tajos atbalsts Vienotībai un Sorosam ir tāds, ka pat par slēptu tā kā kauns jau saukt
Klau, mazie draudziņi
K
Paklau, mazie draudziņi no TPJO, kur tad ir jūsu solītais pozitīvisms? Jūsu bosi sludina "Pārāk skaļi runāts par slikto un pārāk klusu – par labo", bet jums katrā komentā tikai meli, izdomājumi un lamāšanās... Aj, aj, aj, nav labi tik klaji demonstrāt to ko bosi bribātu noslēpt! :))
pirmais trusis
p
Ja Ēķis gatavojas radīt Lavijā tādu pašu klimatu kā savā telekompanijā, tad šādā valstī es nevēlos dzīvot.
varde
v
Vai tad kādam bija šaubas par to, ka tā bija kustības/nu jau apvienības par labu Latviju reklāma? Tas NU NEMAZ nemaz nebija redzams, arī tad ne, kad visu laiku ar putām uz lūpām "debatēja" kustība vadonis ēķis un PR tēvs stendzenieks.
Dauka
D
Target.com - pat logo nočiepuši :)
...
.
Nu Ošlejs tur, visticamāk bija, jo ir viens no aktīvākajiem, ja ne pats aktīvākais lata devalvācijas idejas aizstāvis. Kā zināms, Šķēle arī gribēja devalvēt latu, un Ošleju paņēma, lai Šķēles idejas pasaka kāds cits, kas domā, tāpat kā Škēle šajā jautājumā un lai pēcāk Šķēle varētu teikt: to taču tauta atbalsta!
Gold
G
Daļēji? :D :D :D

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas