Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Otrdiena, 30. aprīlis
Liāna, Lilija

LNT diskusiju ciklu daļēji finansējusi kustība "Par Labu Latviju!"

Latvijas Neatkarīgajā televīzijā (LNT) nesen piecu vakaru garumā skatāmo diskusiju Tautas deklarācija daļēji finansējusi telekompānijas šefa Andreja Ēķa vadītā kustība Par Labu Latviju!, tam atvēlot 30 000 latu, vēsta laikraksts Diena. Raidījums gan notika tieši pirms oficiālā priekšvēlēšanu aģitācijas laika, tāpēc Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) uzraudzībā esošie ierobežojumi nav pārkāpti. Vienlaicīgi gan pret LNT varētu vērsties Nacionālā radio un televīzijas padome (NRTP).

KNAB patlaban vētī kustību un tās iespējamo saikni ar apvienību. Birojs skatās, kādi ir kustības finansējuma avoti, kāda līdzība ir kustības un politiskās apvienības kampaņām, kāda ir abu organizāciju izmantoto simbolu vizuālā līdzība u. c. Tomēr, ja arī saikne starp kustību un apvienību tiktu atklāta, sankcijas saistībā ar minēto diskusiju LNT nesekotu, jo raidījumi notika pirms oficiālā priekšvēlēšanu aģitācijas laika, kas sākās 5. jūnijā, norādīja KNAB.

Savukārt NRTP pārstāvji Dienai solīja sēdē ceturtdien vērtēt, vai LNT ir ievērojusi visas prasības attiecībā uz raidījuma finansētāja norādi.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas