Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Otrdiena, 28. maijs
Vilhelms, Vilis

LOSP: par dažādas kvalitātes elektroapgādes pakalpojumu nedrīkst noteikt vienu tarifu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Anda
A
Katrai ligumsledzejpusei ir janosaka konkreta atbildiba. Stihijas ir viena lieta, bet nelaboti, veci transformatori, ta ir cita lieta. Kad Tev bus 20 govis, kuras ir jaizslauc ar rokam un tapat udens jasanes no akas, runasi citu dziesmu. Es tikai dzivoju laukos, bet stradaju Riga, bet labi atceros ka musu mazaja ciemina gaja, kad gada garuma elektriba pazuda 3x nedela. Ka tas ir, kad ar Latvenergo vari sazinaties tikai lidz operatorem. Bet atbildes gaidit menesa garuma, ka palidzet tomer nespejot. Bet pamegini padzivot bez mazgasanas, rita kafijas utt.
Dhago
D
Kamēr "Latvenergo" nav jāmaksā soda naudas par sabojātajām iekārtām un nepiegādāto elektrību, izdevīgāk būs nekvalitatīvas gaisa līnijas.
monstrs
m
Ne nu šitais monstrs pildīs ligumsodu ne arī ko normālu ieteiks .Tik daudz stulbību cik nāk no latvenergo reti nākas piedzīvot.
>>
&
vai tiešām tāpēc jānosaka atšķirīgi tarifi? problēmas izklāsts skaidrs, bet risinājums, piedodiet, kā vienmēr "pajolīgs", vai pareizāk sakot, konkrētas grupas - lauksaimnieku, interesēs tarifam par elektroenerģiju jābūt vienam, bet par pakalpojuma nenodrošināšanu jau ir noteikti attiecīgie līgumsodi, kādi vēl atšķirīgi tarifi vajadzīgi un kādas jaunas kontroles institūcijas? zzs kartēja shēma?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas