Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +14 °C
Smidzinošs lietus
Sestdiena, 27. aprīlis
Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

LRA un Par prezidentālu republiku vienojas par kopīgu startu Saeimas vēlēšanās

Turpinot spēku konsolidāciju, pirmdien tika parakstīts sadarbības līgums starp Latvijas Reģionu apvienību (LRA) un partiju Par prezidentālu Republiku (PPP) par kopīgu startu 12. Saeimas vēlēšanās, portālu Diena.lv informēja LRA valdes priekšsēdētājs Mārtiņš Bondars.Sadarbības līgums starp LRA un PPP definē abu politisko organizāciju kopējos mērķus un politiskās darbības uzdevumus, kā arī nosaka sadarbības principus un sadarbības noteikumus.

LRA un PPP kopējie mērķi un uzdevumi skar tādas jomas kā sabalansētu Latvijas novadu un reģionu attīstību un iedzīvotāju piesaistes reģioniem stiprināšanu, nodarbinātības veicināšanu, nacionālās ekonomikas attīstību un stiprināšanu, valsts pārvaldes modeļa pilnveidošanu, visas tautas vēlēta prezidenta institūcijas izveidošanu, kā arī vairākus citus valstij nozīmīgus jautājumus.Šā gada 25. jūlijā tika parakstīts sadarbības līgums starp Latvijas Reģionu apvienību un Latvijas Atdzimšanas partiju, bet 16. jūlijā tika parakstīts sadarbības līgums starp Latvijas Reģionu apvienību (LRA) un Latvijas Sociāldemokrātisko strādnieku partiju. Otrdien, 29.jūlijā, apvienības birojā Rīgā, Lāčplēša ielā 24a, plkst.11 tiks parakstīts LRA sadarbības līgums ar Kristīgi demokrātisko savienību.

LRA strādās trīs politiskie spēki, kas uzvarējuši 2013. gada pašvaldību vēlēšanās, – Reģionu Alianse, Vidzemes partija un Apvienība iedzīvotāji no Ikšķiles novada, kā arī LSDSP – politiska partija ar nopietnu pieredzi gan nacionālajā, gan reģionālajā politikā un LAP, kas iestājas par sociālo jautājumu neatliekamu risināšanu.

Latvijas Reģionu apvienība (LRA) ir centriska politiska organizācija, kas izveidota 2014. gada 25. februārī. 12. Saeimas vēlēšanās premjera kandidāts būs Bondars.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas