Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Trešdiena, 22. maijs
Emīlija

LSA prasa Ķīļa atbildes par augstskolu finansēšanu un to akreditācijas noteikumiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Reformas alkstošā
R
Jau sen vajadzīgas reformas, jo tas , kas pašreiz notiek, grūti nosaucams par augstāko izglītību. Pirmkārt jau visi tie copy- paste kursa darbi un diplomdarbi. Otrkārt "pasniedzēji", kas atnāk uz augstskolu tikai naudas dēļ, bet pat necenšas studentiem kaut ko iemācīt- ir dzirdēts kā RTU atnāk J. un stāsta studentiem par savu vīru, sunīti un citām pesonīgām lietām, kā citi pasniedzēji stāsta visādus piedzīvojumus, bet neviens studentiem pat neuzskata par vajadzīgu iemācīt elementāras iemaņas grāmatvedībā, datorprogrammu praktiskā pielietošanā, likumu praktiskā piemērošanā par Es direktīvām nemaz nerunājot. Būtu jau labi, ja paši studenti par to vairāk pacīnītos, tos spokus, par ko mēdz interneta komentāros pazoboties taču var safilmēt un ierakstīt "lekcijas" tekstiņus, kurus pat var ievietot you tobe
Lotgols
L
Formula taču ir pastāvīga Y=F(x) Y - risinājums jeb vērtība F - vadības funkcija x - resursi ( - kreisa roka ) - laba roka
O > Jā
O
Gaidam Ķīļa atbildes. Viņam ir mandāts un budžets.
WWW
W
to>PADOMĀSIM: Labaak pastaasti, ko labu ir ieviesushi ieprieksheejie ministri un tad pa plauktinjiem, ko ieviesushi, cik ilgaa laikaa u.t.t. un tad runaasim par Kjiili.
  • 1
  • 0
ķilis ar viņiem pat nerunās
ķ
viš jau nekomunicē pat ar saviem partijas biedriem, kur nu vel ar kautkādiem studentiem
O
O
Ķīlis vada sabotāžu? Oligarhu taču vairs nav. Kapèc RP neiet pensijā kā izdarījuši vienīgo iespējamo reformu - izveidot partiju, lai pamuļķotos krutāk nekā citi?
J
Patiik dziivot kaa purvaa? Patiik stagneet ? Bail no visa jaunaa? Bail izteikt priekshlikumus? Par oligarhiem : oligarhi un vinju pakalpinji katru dienu paviid medijos ar savu, "eksperta" viedokli.
  • 3
  • 1
ozy
o
Tā stulbi ir sanācis , ka spēles noteikumi mainās studiju gada sākumā. Prātīgs cilvēks šogad atstātu visu pa vecam, netracinātu cilvēkus , kas ir iestājušies ,, nekvalitatīvajās un nepareizajās augstskolās un studiju programmās,, . Visu ir jāizvērtē, jāizstrādā reāla sistēma , jāinformē cilvēki un savlaicīgi jāievieš. Ir sistēmiski jādara reālas lietas, nevis viss jānoniecina un jāvairo depresija un negatīvisms.
WWW
W
Veidojas iespaids, ka vienlaiciigi sabotāža.
multene
m
te var redzēt, par ko ir strīds http://izm.izm.gov.lv/aktualitates/jaunumi/9019.html
LSA
L
Kas ir LSA? Politizēto studentu klubiņš? Ratnieks no NA un viņa māti no ZZS Ķīlis "aizrotēja prom".
Redz, kur aizgāja izglītības naudiņ
R
Eksperts: Samazinot PVN, tirgotājiem uzdāvinājām 50 miljonus latu LETA Pirmdiena, 2012. gada 10. septembris 10:21 Komentāri : (11) No 1.jūlija samazinot pievienotās vērtības nodokli (PVN) par vienu procentpunktu līdz 21%, tirgotājiem vienkārši uzdāvinājām 50 miljonus latu, šodien intervijā avīzes «Vesti segodņa» pielikumā «Deloviji vesti» uzsver Rīgas tehniskās universitātes profesors, nodokļu konsultants Kārlis Ketners. Eksperts: Samazinot PVN, tirgotājiem uzdāvinājām 50 miljonus latu Foto: Lita Krone/LETA «Tas bija bezjēdzīgi,» uzskata Ketners. «Vēl viena nodokļu politikas aksioma: cenas ir elastīgas, paaugstinot nodokļus, bet absolūti neelastīgas, tās samazinot. Mēs to redzējām praksē.» «Varbūt šos 50 miljonus latu vajadzēja pārdalīt kā savādāk?» prāto Ketners. «Piemēram, izmantot neapliekamā minimuma palielināšanā! Jo tas, ko redzējām, bija pilnīgi neloģiska 50 miljonu latu iztērēšana.» Nodokļu konsultants uzskata, ka visam pamatā ir tas, kāda ir valsts stratēģija nodokļu politikā. «Ja mērķa nav, tad sākas svaidīšanās - no viena grāvja otrā. Un tā bezgalīgi, gadu no gada. Skumji.» Jau ziņots, ka Latvijā ir zemākais Baltijā ar iedzīvotāju ienākuma nodokli neapliekamais minimums - 45 lati.
  • 0
  • 2
Piemēram
P
Turības valde domā kā pelnīt, bet LU valde tik vien kā tērēt.
Rukmārs
R
Tā vietā, lai runātu ar studentiem un citiem iesaistītajiem, Ķīļa birojs (nez par kādu naudu) taisa skaidrojošas multenes, jo saprot, ka akadēmisko vidi nepārliecinās, tāpēc jāstrādā un neko nesaprotošo lumpenproletariātu
Jauna Naudas partija
J
4 gadus bez reformām. Ar pamatīgu ventilāciju.
Pareizi
P
Malači, studenti no studentu apvienības! Ķīlis uztaisījis pa brīvdienām multfilmu, kurā it kā izskaidro akreditācijas noteikumus. Studentu vēstulē skaidri jautāts, kāpēc šāda kārtības maiņa Ja Ķīlis to spēs izskaidrot - lieliski. Ja nē - skaidrs, ka viņa vēlme būs lielāka IZM vara.
cik ta pulkstens?
c
Memo augstskolu rektoriem - atpaziistiet sejas no foto un atprasiet taa kaartiigi sesijas laikaa. Redzees vai ir gribeejusi tiesaam maaciities. Gestapo stilaa.
???
?
Vai tie ir draudi?
....
.
ķīļa sapnītis skaldi un valdi:) NESAKI, NESAKI... Ka tik neizrādās taisnība... kaut vai tāds sīkums, ka Vienotības LU rektors Auziņš uzmetas par PR apdullušā ĶĪĻa advokātu un pilda streiklauža funkcijas. Izradās , ka Auziņš nemaz nav pilntiesīgs rektors, bet pilda tikai tās funkcijas , jo viņa divi termiņi beigušies....un tagad viņš tikai kā visi vienotībēni meklē sev siltu vietiņu un viņam līdz lampiņai par tautas izglītošanu kopumā... Kauns par tādiem tipiņiem no Vienotības rindām.
  • 3
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jūrmalā sieviete sadur garāmgājēju

Pagājušajā nedēļā Jūrmalā uz ielas sieviete bez acīmredzama iemesla uzbruka kādai kaugurniecei, vairākas reizes viņai iedurot ar nazi un nodarot smagus miesas bojājumus, aģentūru LETA informēja Valst...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas