Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

LSDSP arī raugās uz triju partiju apvienības pusi

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
domniece
d
Dinēvičs 8 gadus Rīgas domē reketēja uzņēmējus, izspieda kukuļus. Visa Rīga to zin, un šitais vēl cer, ka par viņu balsos! Latavio nolaida un kredītu izšeftēja, Rīgā ņēmās ap visiem apšaubāmiem projektiem, sākot no miskastēm un beidzot ar namu pārvaldēm. Rezultātā no 50 000 balsotājiem un 14 vietām Rīgas domē 2001.gadā uz 3001 balsotāja un 1,24% 2009.gadā. Kurš vēl nesaprot, ka tieši viņš ar savām intrigām un mazspēju domāšanā ir akmens kaklā jebkurai partijai vai apvienībai!?
pmlks
p
Dinevičš pie JL! :)))))) ha, ha, ha! tad gan to apvienību un JL gaida Latavio vai kā tur to lidsabiedrību, kuru jogurta ražotājs nolaida pa burbuli, liktenis! :((( P.S. Vai tiešām Dinēvičš nesaprot, ka LSDSP sēž tur kur pašlaik galvenokārt tādu sakompromitējušos politiķu kā viņš dēļ? Vai pārējie sociķi to neapjēdz? Ja nē tad viņi nav pat vienreiz litotas papīra kabatasdrāniņas vērti!
Oskars>Cēsinieks
O
Dumš jautājums, par ko Jūs saņemiet ALGU ???? DOMĀJU , kad tikai pēc PADARĪTĀ DARBA (jo Latvijas KASĒ lielāks KAPITĀLS un TAUTAI VISIEM DARBS ,DZĪVES LĪMENIS LABS,jo labāks ATALGOJUMS .
tikai kopā
t
Par vienu pašu LSDSP cilvji nebalsos, vienīgi balsos par novados populāriem un godīgiem ļaužiem. Tas pierādījās pašvaldību vēlēšanās, jo, ja nemainīs vēlēšanu likumus, tad cilvēki vispār neies uz vēlēšanām. Novadu pašvaldību vēlēšanās balsoja par personībām, nevis par partiju listēm.
Juris
J
No LSDSP puses tā ir kreisu ideju nodevība .... tā ir partija ir lemta iznīcībai
Cēsinieks
C
Un cik lielu algu maksāsim šiem speciālistiem? :) 180Ls?
xZ
x
Un cik tajos palagos - vēlēšanu biļetenos - būs kandidātu (jo taču visi dižgari kandidēs, vai ne?) ? 200 -300 vienā listē? Vairāk? lai izsvītrotu kaut pusi (un to nāksies darīt), būs jāsēž kabīnē pusstundu. Turklāt nekvalitatīvi. kaut kā tā visa megaapvienību ideja sāk izskatīties uzjautrinoši, jo kaut kā tomēr vairāk gribas dzirdēt par piedāvāto saturu.
xZ
x
scenārijs tiešām diezgan skaidrs kā jau žoržs uzrakstīja. "latviešu" balsojums pret "krievu" balsojumu. Nu labi: šī apvienībā kopā ar TB/ZZS, utt. apvienību dabūs tos pašus 60 procentus (cerams). Izveidos koalīciju, Šlesakovs un taukmūļi uzvarēti (pieņemsim). kas tālāk: Bābeles tornis, jo vienojušies tad būs tikai par ļoti vispārīgiem principiem. Pēc tam viss kā parasti: Šlesers pārpirks pa vienam, paši sakašķēties un pēc pāris gadiem Šlesera un SC koalīcija pie varas. Nu kā var veidot apvienības uz tik abstraktiem pamatiem, kur vienā apvienībā var atrasties cilvēki ar atšķirīgām vērtību izptatnēm. lūk tas tieši ir graujoši demokrātijai.
žoržs
ž
nu rādās, tā "jaunā apvienība'būs vēl lielāks konglomertās, kā SC - dažnedažādas politiskas ideoloģijas un pagātnes, bet mēŗkis viens - lai latvieši par viņiem nobalso.
zvirbulēnam
z
Nu šodien Tev atkal jau pirms deviņiem ir sākusies vārdu caureja, manu jauko vazaņķīt
zigis
z
Vajadzetu pievienoties.Lejinsun Ivans vien ir ko verts.Dinevics gan nesimpatize,bet LsDSP japievienojas.
Daugavpilietis
D
Visās iepriekšējās vēlēšanās balsoju par latviešu partijām. Nākamajās balsošu par SC. Krieviem ir labs izteiciens: А вы, друзья, как не садитесь, всё в музыканты не годитесь. (A jus, draugi, kā nesēdēsie, labi muziķi nebūsiet). Latviešu partijas var apvienoties un pārkārtoties ka grib, taču neka laba no tā nesanāks. Domājot TIKAI par nacionālo ideju, ekonomiku nepacelsi. Krievi to jau saprata un vairs nebalso par krievu nacionālo PCTVL, kā tās bija agrāk. Kad latvieši izveidos specīgu partiju, kura domās par ekonomiku, tad arī latviskums saks uzplaukst. Ar tukšu vederu un pliku pakaļu par nacionālām idejam kaut kā slikti domājās.
Oskars
O
Latvijas teritorijā nav vajadzīga NEVIENA PARTIJA , bet GODĪGI ,STRĀDĀTGRIBOŠI SPECIALISTI , kuri apsolītu ar SPECIĀLU SOLĪJUMU Latvijas TAUTAI to pildīt GODĪGI bez neviena SANTĪMA izzušanas no TAUTAS KASES.
tikai kopā
t
Varbūt, ka sanāk šādai komandai izvest valsti no purva. Sociķi nemaz nav zemē metami, vienīgi pārāk klusi un pieklājīgi.
Liepa!
L
Tas apvienību padarītu centriskāku un būtu bonuss apvienībai, citādi ja gribi pa kreisām idejām balsot, atliek balsot par krieviem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas