Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +18 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

LSDSP vēl meklē partneri nākamajām Saeimas vēlēšanām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
bij. sociķis
b
Pareizi, ka par Dinēviča zagšanām un blēdībām raksta. Uzņēmējiem vajag saņemties drosmi un iet uz Knābi izstāstīt, kā no viņiem naudu izspieda. Partijai reitings zem 1 procenta, cilvēki stājas ārā, bet Jūs vēl brīnaties par "samazgām".
kamene
k
skaidrs... runas ir garas un veel dazzi atkaartojas... copy paste
kamene
k
interesanti.. izlasiiju sso zinju arii delfos un paskatiijos komentaarus. Tie passi. it sevisskki tie, kas par dineeviicu lej samazgas. Jautaajums kurss un kapeec taa censsaas? paskatiissos citos portaalos
Dr.xy
D
Sociki ir apslepti Latvijas Valsts ienaidnieki,kuriem daudz tuvakas ir kremla idejas.
Runas ir garas...
R
Dinevičs: "Gala lēmums par to, ar kuru partiju varētu kopā startēt vēlēšanās, jāpieņem kongresā". Gala lēmumu sadarboties ar socdemiem var pieņemt tikai pašnāvnieks: Latvijas sociķu runas nekad nav atbildušas viņu darbiem: tā nekad nav bijusi Ziemeļvalstu tipa partija, - Latvijas sociķi taču "uzmeta" pat savu karogu - Raini (Raiņa izdevniecībā, kas bija organizēta viņa kopoto rakstu izdošanai, sociķi dukāja Krievijas piespēlētās skrejlapeles un, šeftēdamies pa labi un kreisi, beigu beigās atstāja Aspaziju sēžam pamatīgos parādos). Par citiem slaveniem sociķu darbiņiem, piemēram, par savu siseņu apbruņošanu par valsts līdzekļiem, par Brūnīša (krieviem - "Baltietis", vāciešiem - Bubi") lielisko poļitruka karjeru Tautas armijā un citām lietiņām nemaz nerunājot. Pēc neatkarības atjaunošanas - Bojārs jun. , Dinevičs&co Rīgas domē... Ir lietas, ko tikai aklais vien neredz. Taču piekrītu: kurš vēlas, var klausīties vārdos, bet uz darbiem labāk gan neskatīties - sāk šķebināt.
kunkurs
k
Patiesība ir tāda, ka ar runām Rīga« bet ar tiem darbiem aizkrāsnē!
Patiesībā
P
Es tomēr atbalstu Dineviču. Žēl, ka citi Latvijas domā tikai par sevi, kamēr viņš runā par progresīvo nodokli, kas pašam tikai traucēs... Bet cilvēks vismaz apzinās savu atbildību. A visādi Šķēles un Lembergi tikai pa ofšoriem blandās un atmet valstij kapeikas, kuras nepaspēj noslēpt - un tad skaļi "ķer zagļus" un "krīzi", pie kā paši vainīgi.
qwe-qwe
q
Raina partija, lai dzivo un plaukst! balsosu par socdemiem, cik busu dzivs!
rO-rO
r
Tautas partija ir gatava brāļoties ar LSDSP. (SLĪCĒJA ĶERŠANĀS PIE SALMIŅA).
mja
m
Savlaik bija konstruktīva sadarbība ar LD, ar TP Sen laiks apvienoties vienā partijā.
bij. sociķis
b
Dinēvičs ir profesionāls blēdis un otkatu izspiedējs Rīgas domē. Daudzi to zin un tapēc partija pašvaldības vēlēšanās Rīgā dabūja 1,2%. Nauda lai rīkotu konferences ir, bet kurš tic partijas godīgai rīcībai, ja biedri bariem iet prom, un pats Dinēvičs rūpējas tikai par to kur iesprukt kādā labākā Saeimas vēlēšanu sarakstā. Arī par LSDSP vēsturi un lomu Latvijas dibināšanā izplata melīgas pasakas.
a13
a
LSDSP priekšsēdētājs norādīja, ka patlaban vēl grūti prognozēt, ar kuru no partijām LSDSP varētu ciešāk sadarboties. Tikšot runāts ne tikai ar politisko partiju bloku "Vienotība", bet arī ar citiem politiskajiem spēkiem. ========================================== ....ar dajebko, ka tikai tiktu saeimā..." LSDSP" vietā droši var likt arī LC, TB/LNNK, ZZS...
Arturs M
A
Tas par tām Čaka ielas meitenēm ir labs!:))
hariz'
h
man patik ka partijas kaut ko dara ne tikai priekshvelesanu meenesii bet reaali straadaa visu laiku. malaci lsdsp un scp.
hosa
h
Kā tad,sociāldemokrāti ar Dineviču,kurš kaulē"palīdzību"Ventspilī pa jau sen zināmu un iebrauktu taku,būs tie īstie no hūtes un citiem oligarhiem atbrīvotāji.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas