Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +7 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

LSDSP vēlēšanās piesaka 54 kandidātus

Latvijas Sociāldemokrātiskā strādnieku partija (LSDSP) otrdien Centrālajā vēlēšanu komisijā (CVK) iesniedza 11.Saeimas vēlēšanu kandidātu sarakstu. LSDSP vēlēšanās pieteikusi 54 kandidātus.Saraksta līderi Rīgā būs Aivars Timofejevs, Diāna Jakubovska un Margarita Krauča, Vidzemē - Māris Pļaviņš, Ilga Ozoliņa un Aigars Krīgalis, Latgalē - Jānis Dinevičs, Andrejs Zagorskis un Malda Kristovska, Kurzemē - Ilga Vitāle, Vldsi Dīriņš un Laila Balga, bet Zemgalē - Guntis Jankovskis, Jānis Čevers un Inga Fišere.

LSDSP kandidātu sarakstā ir 29 vīrieši un 25 sievietes. 47 kandidātiem ir augstākā izglītība, bet septiņiem - vidējā.18 jeb 33,3% kandidātu ir vecumā no 51 līdz 60 gadiem. Jaunākajam kandidātam ir 23 gadi, bet vecākajam - 72 gadi. Kandidātu vidējais vecums ir 50 gadi.49 no 54 kandidātiem ir latvieši, sarakstā ir arī viens krievs, polis un vācietis, bet divi kandidāti nav norādījuši savu tautību.

LSDSP ir astotais politiskais spēks, kas iesniedzis savu kandidātu sarakstu CVK. Pa 115 kandidātiem pieteica Vienotība, Zaļo un Zemnieku savienība, Saskaņas centrs, Visu Latvijai-Tēvzemei un Brīvībai/LNNK un Šlesera Reformu partija LPP/LC, 60 kandidāti ir Par prezidentālu republiku sarakstā, bet Par cilvēka tiesībām vienotā Latvijā pieteikusi 85 kandidātus.

x x x

LSDSP kandidātu saraksts

Rīga:
Aivars Timofejevs, Diāna Jakubovska, Margarita Krauča, Dagnis Reinsons, Jānis Ozers, Velta Cimdiņa, Zigurds Bērziņš, Simona Kalniņa, Māra Sadovska, Inta Beikmane, Zigrīda Orehova, Jānis Stradiņš, Gunārs Eniņš, Dagmāra Enkuzena, Jeļena Delegāne, Pēteris Ladnijs, Vilnis Krasovskis, Inita Leimane, Lidija Hmeļevska, Zanda Bautre.

Vidzeme: Māris Pļaviņš, Ilga Ozoliņa, Aigars Krīgalis, Aigars Orups, Ivans Pavlovskis, Skaidra Kalniņa, Jānis Šmeiss, Ilze Sniega-Sniedziņa, Guntis Pužulis, Edgars Mednis.

Latgale: Jānis Dinevičs, Andrejs Zagorskis, Malda Kristovska, Henriks Miglāns, Daina Pliča, Andris Pakers, Vitālijs Aleksandrovičs, Aivars Roskošs.

Kurzeme: Ilga Vitāle, Valdis Dīriņš, Laila Balga, Laimdota Zeberkste, Arvīds Kinstlers, Ieviņa Svitiņa, Oksana Veselova, Aidis Herings.

Zemgale: Guntis Jankovskis, Jānis Čevers, Inga Fišere, Valdis Arcimovičs, Valērijs Gabrāns, Rudīte Lauriņa, Māris Leitlants, Līga Čaplinska.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas