Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +19 °C
Skaidrs
Piektdiena, 3. maijs
Uvis, Gints

LU rektora amatam virza Mārci Auziņu un Intu Brikši

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kgb
k
Delfos bija labs links uz bildi - cik atceros, tad tiesam pagasgad taa Auzina lieta nosladzas loti mistiski un bez paskaidrojumiem!
Lidija
L
Auziņa kungs ir absolūti ignorants pret nozīmīgiem notikumiem LU studentu un to organizāciju dzīvē. Esmu vērojusi visus šos gadus viņa reakciju uz ielūgumiem, un tik sovjetiska rektora mums vēl nav bijis.
Lidija
L
Auziņu novērtē cita līmeņa ļaudis. Pūšļi.
zaglers
z
Tur pat LU ir gudri un zinoši doktoranti,kuri par savu LIELO darbu saņem kapeikas. Runa iet par taisnīgumu !
K2
K
Negribu neko sliktu teikt, jo labi pazīstu tikai vienu no abiem, varbūt abi ir brīnišķīgi cilvēki. Taču tomēr: ielieciet Google meklātājā M.Auzins un I Brikse, lai atfiltrētu vietējo bla-bla-bla, ieslēdziet papildus meklēšanas nosacījumu - meklēt angļu valodā- un salīdziniet rezultātus. Tie brīnišķīgi raksturo abu rektoru kandidātu starptautisko redzamību - it īpaši zinātnes vidē.
lux
l
Esi tik gudrs kā viņš un pelni trīsreiz vairāk. Kurš vainīgs, ka tā nav/
Aiks
A
Profesori I. Brikši rektora amatam izvirzīja: 1) LU Studentu padome un 2) Sociālo zinātņu fakultāte, Auziņu ar 15 000 Ls mēnesī LIELO algu- skat cik daudz fakultātes virza ...
zaglers
z
Jo vairāk būs tādu muļķu kā tu,jo vairāk nopelnīs Auziņš. Pagājušā gada alga Auziņam, gandrīz 64000 Ls !!! Vai vari puisīt to aptvert vispār ?!
lux
l
absolūti ignorants uz nozīmīgiem -------------------------------------------- Tādām, kurām tik vāji ar izteiksmi, protams, ka Brikše. Auziņu novērtē cita līmeņa ļaudis. Brikšes ievēlēšanu negribētu piedzīvot.
Magnum
M
Auziņš lasa lekcijas pasaules prestižākajās universitātēs, kā piemēram, Bērklijā. Auziņš ir liela mēroga prāts, kurš nepiln lētas intrijas fakultātes līmenī. Brikše ir prasta, izstiēja varbūt, bet ne jau tik augsta akadēmiska amata kandidāte, turklāt laikā, kad socālo zinātņu studentu ir pārprodukcija un to kvalitāte- ārkārtīgi apšaubāma par rektori var kļūt cilvēks bez starptautiskām publikācijām, citējamības. Da aizmirstiet, Brikšes līdzskrējēji studenti...
Lidija
L
Aizmirsu piebilst, ka viņš pat neuzskata par vajadzību rakstiski vai telefoniski pateikties par daudzajiem ielūgumiem un paziņot savu atteikumu.
Lidija
L
Es par Brikši, Auziņa kungs ir absolūti ignorants uz nozīmīgiem notikumiem LU studentu un to organizāciju dzīvē. Esmu vērojusi visus šos gadus viņa reakciju uz ielūgumiem, un tik sovjetiska rektora mums vēl nav bijis.
Dace.
D
Skaidrs, ka Mārcis.
haizivs
h
Es gan par Brikši! Viņa ir traka labā nozīmē, un spēs izsist naudu LU. Auziņš ir pārāk mierīgs, taču viņu pārvēlēs, jo fizmati uzvarēs humanitāros!
Liva
L
Protams, ka Mārci Auziņu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Nākamajā nedēļā iespējamas salnas

Nedēļas nogalē naktis kļūs vēsākas, gaisam nākamās nedēļas tumšajā laikā atdziestot līdz pat nullei grādu, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra sinoptiķu prognozes.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas