Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Lūdz uzlikt arestu digitālās TV raidītājiem; skatītājus tas neietekmēšot

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
klauns
k
"Hannu Pro iekārtas nopirka par vienu vienīgu ASV dolāru!".........."....un saskatīt tur kaut kādas shēmas ir ļoti radoši," spriež G.Kavacis. --------- ha Ha ha ha. no smiekliem mirstu! es ari gribu nopirkt kaut ko tadu vienkarsi par 1 dolaru!!!
optimists
o
Gan jau Dievs reiz so bandu izputinás un , kad vadzis lúzís, més gavilésim. Lai gan sie neliesi tik ciesi ir ar velnu saistíjusies, un sátans vinus sargá ( par uzticíbu) Dievam galu galá piederés pédéjais várds.Latvijas nzélojamákás bútnes - skelje,lembergs,grútups,slesers un madáma,zálans,stindzenieks,muizniece,krauklis,rugáte u.d.c..
Latviete
L
Ja negribat lai pie varas nāktu Šķēle , noziedznieks , nebalsojiet par Zemniekiem . PLL apvienosies ar ZSS , jo līdz šim tā ir darijusi un būs atkal apvienošanās un Šķēle naks pie varas , jo būs vairākumā . ATKAL būs zagšana , balss pirkšana un kašķi un strīdi . ZZS ir viena no tām partijām kas pa kluso ir uzspirkta un vienmēr ir bijusi nodevīga , tāpēc tai vairs neticu . Ja zzs iegūs daudz balsis . Šķēle būs vadošajā fin. ministra amatā . Tas ir bīstami !Atcerieties Emsi , kad zzs tirgojas kā ielas meitas .
Latviete
L
Digitālās pārraides kvalitāte mūs neapmierina , bieži vien vajš signāls un ir daudzi citi traucējumi . Pirms dig. varējām skatīt Latvijas programas bez traucējumiem , tagad vāju signālu dēļ ir lielas neertības . Tāpēc Latviju vairs neskatos , bet skatamies Krieviju . Par PLL nekad nebalsošu , tie ir pēdējie Žuliki , kas shēmo , cayr dažādām pasaules valstīm radot tikkai krāpnieciskus darijumus un tas jau ir Šķēles rokraksts . Visus galus slēpt caur ārzonām . Viens liels blēdis , kam vajadzētu sēdēt jau sen . Bet ja ir tādi draugi kā Grūtups .......Banda ....
Minna
M
Tada Viasat skívja nemaz nav, ir tikai satelítelevízijas uztversanas antena(jeb skívis) un ar to var skatíties "da jebko"- gan NTV,gan Viasat, gan ARD digital, gan simtiem citu programmu.
zaglu likumi
z
Ari likumus zaglu saeima sataisija tadus, lai nevienu lielo zagli nevaretu nokert, jo luk, ja pie rokas nenokera un ja ari piekera, tad vel kerajam japierada, ka sii nauda ir zagta, bet zaglis var stavet un sminet.
Politiskaa atbildiba
P
Nav brinums, ka aparatura par 1$ labi nerada! Suds uz kocina! Bet par miljoniem notirgots!
MARUPIETIS
M
Runā , ka pēc aresta uzlikšnai iekārtām nekādas izmaiņas nebūšot. Programmas varēs redzēt tāpat kā līdz šim - vienīgi bildei būšot reste virsū - skats kā pa cietuma logu.
filozofs
f
Ķiinaa šitaadus biznesmeņus vienkaarši nošautu bez tiesas un izmekleešanas, pie mums biznesmeņi- partiju iipašnieki demokraatiju pakļaava sev( pakaartojot likumus savaa labaa, iekaartojot prokurorus un tiesnešus- paziistamus ) un taas vaardaa nozaga valsti, valsts nonaak zaudeetaajos , cietumaa neviens politikis par zagšanu nav ieseedinaats , pat deputaats O.Griigs , kurš zaga degvielu tonnaam no nelikumiiga urbuma uz naftas vada un realizeeja to DUSos, palika nesodiits , bija jaaseež cietumaa , nekaa, vai dabuus cietumaa Lembi un Šķeeli??? ... domaaju nez vai!
Lelle
L
Vot tas gan man sāk patikt! Kapēc tad VAS Lattelekom izmanto noziedzīgi iegūtu aparatūru??? Kapēc valsts akciju sabiedrība Lattelekom sadarbojas ar noziedziniekiem??? Sanāk, ka visa valsts ir viens noziedzības perēklis!
Kuiļu Žanis
K
Palasiet tālāk pirms klaigājat kā aptaisījies, kā nauda tika maksāta no Lattelecom!
Stulbie reņģēdāji
S
Ko jūs te šūmējaties? Nebūs nekā. Ja kāds padomās aiztikt Šķēli, tad Šķēle, Šleseru un Urbis jums tādu Bišķeku uzrīkos, ka maz neliksies!
Fredis
F
tad vajadzetu noorganizet,lai dekoderus nem atpakal,atgriezot naudu.Kada jega dekoderiem,ja redzamiba nekada.Pater.aizsardz.centrs teica,ka var atgriezt veikaliem ar saglabatu ceku,bet ,ja veikals vairs nestrada,kur tad?No kura laika blezus sauc par uznemejiem?
Nokārtot ir elementāri!
N
Ja var maksāt miljonus par dolāru vērtu aparatūru, tad nav šaubu, ka Lattelecomam naudas kā spaļu. Un ja tā, tad jebkura Eiropas Tv stacija ar prieku sagrabinās 8 gadus vecus, nevajadzīgus raidītājus, atvedīs, uzstādīs un lai tik stulbais telekoms maksā!
standzinieks
s
Agrāk, vēl pirms mēneša, prokurors bija ...MAIZĪTIS. ............... Re kur tu pats atzīsti, ka Maizītis sagatavoja šo lietu. Uz jauno ģenerālprokuroru krīt ēna par saistību ar Lembergu, kurš digitālgeitā it kā nav iesaistīts.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas