Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

Maizītis: valsts būs spiesta izveidot specializētu augstskolu topošajiem likumsargiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
qwerty
q
Tas ir p*#@&$ !!! No sākuma likvidēja labu augstskolu ar specializāciju. Tagad attapās, ka ir problēma. Tas jau sākumā bija skaidrs ka LU negatavos poličus, izmeklētājus, prokurorus un ekspertus. Problēma bija faktā, ka Policijas Akadēmija gatavoja juristus gan mentenei, gan prokuratūrai, tiesai un valsts iestādēm. bet finansējums nāca tikai no Iekšlietu ministrijas. IeM to pavilkt nevarēja, un Linda akadēmiju aizvēra. Tas bija izdevīgi LU, jo tā nodrošināja sev valsts psaūtījumu uz akadēmijas juristiem. Tagad - zagļi priecājieties -pēc 5-10 gadiem vecie policijas akadēmijas speciālisti būs prom, un lietas būs šķidras !!!!
viesis
v
Protams, ka būs nepieciešama tāda veida augstskola. Tas nozīmē, ka kārtējo reizi būs nepieciešami lieki tēriņi, lai no jauna izveidotu kaut ko jēdzīgu sagrautās akadēmijas vietā.
purveklis
p
saldsērīgs vēlējums zelta zivtiņai - lai tur būtu speciāla telpa pilna ar dažādu izmēru apavu kastēm.
zzww
z
Kā tas kāzu ģenerālis ir apnicis !!!!!!!
viltusJUTA tāpat darīs ko gr
v
bet kapēc metas tikai uz latviešiem,ko? daudz jautājumu 01.03.2011 09:15 Ziņot! Rodas jautājums:kādēļ tikai LATVIEšIEM Aņuta uzliek rokudzelžus ,bet visi krievvalodīgie miljonarizagļibiznesmeņi darbojas uz vella paraušanu,koAņutočk? Vai dota pavēle iznīcināt latviešus tādā veidā kā "`tētiņa"` laikā? Otrs jautājums,kādas valsts labā strādā neesošā Aņuta Potapova/vai rokudzelži tikai latviešiem piestāv?/ 01.03.2011 11:34:24
kas ir knab LoskutovsunAnna P
k
LLU 01.03.2011 13:24 Ziņot! Viņa/anna potapovajutastrīķe/ ar saviem apšaubāmajiem dokumentiem augstskolā stājās tajā laikā, kad attiecigas iestades varēja dot rikojumu-ne jūsu daļa, ka pase ir viens vārds,bet atestāta cits.Un viņas dzimtenē pases,atestātus un citus vaciņus piedrukās cik nevajag.Atceraties ,ka pat Rīgā attiecīgi deputāti utt. beidza augstskolas un dabūja diplomus pat ne stundu lekcijās nenosēžot.Ja ir kādam ļoti vajadzīgs ļautiņš,tad ksivu piemeklēsim.
*****
*
Tā nav ironija, bet traģēdija ...
Kriminālā Latvija
K
Vai tā nav ironija. Likumsargu augstskolu ir intresū konflikts mūsu politiskai sistēmai
Dainis
D
Kas šito muļķi vēl klausās?
*****
*
'Domrbrovsk/mūrniečveidīgie prot tikai graut nevis veidot

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas