Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Mājokļa jautājumu apakškomisiju vadīs Ločmele-Luņova

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Tātad Diena arī lobē zemes īpašnieku apzadzējus ???
Hūgo Vācietis >no barikād vācietis
Bija doma ka valsts atpirks zemi zem daudzdzīvokļu ēkām! Patreiz valsts savas problēmas par savu slinkumu un neizdarību grib uzvelt uz zemes īpašnieku pleciem ! Patreiz zemes īpašniekiem ir jau samaksa no 6%nolaista uz 4% no kadastrālās vērtības bet...nākamgad jau >3% un t.t.... Es to nosaucu par superekaunīgu apzagšanu !!!
  • 1
  • 0
:)
:
Viņa tur tai komisijā tikai Luņīs.
XT
X
kāda skaista un godīga seja: Tādi cilvēki tikai par tautu rūpēsies...tikai par tautu..ne par savu kabatu.....
rekur
r
Viņa ir kontr-admirāļa Ločmeļa meita. Bija tāds militārais administrators Latvijā Padomju laikos. Liekās, ka Civilajā Aizsardzībā.
CVX
C
Tas tak bija CCCP okupants okupācijas laikos, bet biedrs Brigmanis tad bija kolaboracionists kas apzināti sadarbojās ar okupācijas varu!
  • 3
  • 0
Bojārs tēvs
B
Jādomā, ka meitas uzvārds Ločmele norāda uz latgalisku izcelsmi, un diez vai :) plikam deklaratīvam apgalvojumam vajadzētu ticēt. Pierādījumus galdā, ja nē k... uz kluča!
:)
:
Nu tagad visi krievi tiks pie jauniem dzīvokļiem,bet letiņi varēs ,,pastāvēt pie ratiem'',jo tā luņova ir vis negantākā latviešu nīdēja.2. pēc ždanokas.
Pavels>:)
P
a mani-kad te iesutija 60-os gados no RSFSR piesevis izsauca muzu kolhoza partogs un teica, ka no oblastj sanemta pavele sutit uz baltiju no mūsu kolhoza 8 cilveki..KPCC biedri....un ka darbz tur bus smags-jo tur naciki un fasistu pilns...Tad ieleja man granonku un teica-ka tas nekas-toties mums atri dos dzivoklis un ari manas vares savakt ko latisī panems....un ka mums tur javeido musu CCCP. Ta es te tagad esmu..
  • 3
  • 0

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas