Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Maksimālais bezdarbnieka pabalsta apmērs varētu būt nepilni 2 000 latu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es
e
tāpat arī deputātiem un ne santīmu vairāk.
Par
P
tadu likumu pienjemsanu deputatiem vispar nav jamaksa alga,jo vinji kaite valstij!
Belgija
B
Latvijaa neapliekamo minimumu samazinaja uz 35 ls, bet Belgijaa no 600 eu neatvelk ienakuma nodokli, jo taa ir summa tikai izdzivosanai! Ta luk! Latvijaa grib no katra nabaga nodokli iekaset!
Politiskaa atbildiba
P
Pilnigi pievienojos. Vajag bezdarbnieku pabalstu griestus, bet lai tie, kas pelna vairak ari iemaksaa vairak. Solidaritates princips tikai valsti var izglabt no kraha.
Elizabete
E
Izlasīju tikko DELFI interesantu ziņu :"Lai risinātu šo situāciju, asociācija aicina likumā noteikt, ka divu mēnešu periods, par kuru netiek ņemtas vērā iemaksas, tiek skaitīts nevis no bezdarbnieka statusa piešķiršanas, bet gan no darba tiesisko attiecību izbeigšanas brīža." Nu vai nevajag tomēr to 100 cilvēku Saeimu atlaist, ja tur sēž tādi idioti, kas tādus stulbus likumus var pieņemt ? Lai tad visus likumus pieņem kompetentas Asociācijas un lai Saeima iet bekot. Par ko mēs viņiem maksājam algas no mūsu nodokļu naudas, lai tādi Leiškalni visu likumdošanu gadiem čakarētu un citi aktieri un aktrises tur rokas cilātu nedomājot. Kā gan var Labklājības ministrija izstrādāt tādu likumu un 100 cilvēki Saeimā pieņemt, ka bezdarba pabalsta aprēķinā drīkst iekļaut visādas atvaļinājuma un atlaišanas kompensācijas. Ja reiz likumā sacīts, ka pabalsta aprēķinam neņemt vērā pēdējos 2 mēnešus, tad loģiski tā būtu arī jādara. Un nav soc. dienestiem pašiem jāizgudro velosipēds, sākot šķirot, ka redz kāds piereģistrējies pēc diviem mēnešiem tikai par bezdarbnieku. Tagad jau tā jokaini sanāk- tiem, kas strādā, algas samazina un samazina, lai taupītu budžetu. Tiem, kas no tām pašām budžeta iestādēm aiziet - aprobežoti ierēdņi mākslīgi palielina vidējo izpeļņu tikai savu slikto matemātikas zināšanu dēļ.
liga
l
Negausība pie laba nenovedīs.
Viedais
V
Ja saskaita nodokļos samaksāto naudu un pievienoto vērtību, ko pats no tā gūstu, neko vairāk nemaksāšu valstij. Piedodiet, bet muļķiem nodokļu naudu nedrīkst uzticēt. Pat godīgiem muļķiem. Ņemšu labāk naudu ārā no dividendēm kā to dara jau virkne manu paziņu. Krāšu labāk naudu zeķē, lai maksātu nākošā gada lielo PVN.
dzeris - no malas skat.
d
Neviens nav galvu saspiedis, kā parsti, šinī valstī viss notiek pie varas esošā mazākuma interesēs, kvaukšķi lai rūpējas par sevi paši. Bet tas pabalsta lielums mūsu brūkošajā valstiņā bez ekonomikas tiešām izraisa šoku.
dzeris - who cares
d
Tomēr jābūt kādam solidaritātes principam, gribi teikt, Skandināvijā, kur bagātākie maksā līdz pat 60% nodokļus, bet, nabadzīgākie nemaksā neko, katrs arī tāpat saņem atpakaļ? Normālā sabiedrībā stiprākie palīdz vājākajiem, nemaz jau nerunājot par to, ka mums tie vislabāk atalgotie strādā valsts sektorā, tātad par viņiem maksā visi.
No malas skatoties
N
Vai Latvijaa kaadi savas galvas buutu durviis saspiedushi?!? Pabalstu maksimaalaas likmes kas mineetas rakstaa (LVL 1 528,80 - 1 987,40 ) ir augstaakas par maksimaalajaam meenesha likmeem pat bagaatajaa Skandinaavijaa.
Uldis
U
Tikai gadījumā, ja tu strādā privātbiznesā un pats to naudu nopelni! Bet gadījumā, ja saņem nepamatoti augstu algu no valsts budžeta. Tad jau ideāls būtu ierēdnis, kas algā saņem miljonu? Kādus nodokļus viņš maksātu budžetā!!! Un ja tādu būtu desmitiem tūkstošu, viņi taču spētu visu valsti no nabadzības izvest!!!
Andris
A
Bezdarbnieku pabalstu krīzes apstākļos, kad tiek samazināti pabalsti un pensijas, vispār jāmaksā tikai iztikas minimuma apmērā un tikai tiem, kam nav iekrājumu un īpašumu.
Uldis
U
Domāju, ka to varētu samazināt arī līdz 1000Ls. Manējais iekļausies.
L.
L
Uzskatu, ka lādzīga ideja tie griesti ir.. Bet Dombrovskim pirms bļaut vajadzēja tomēr iedziļināties lietas apstākļos..
bezdarbnieks
b
Šādu ciparu 2000 Ls valdība varētu darīt zināmu arī SVF!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas