Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +6 °C
Apmācies
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

Melbārde ministra krēslu vēlas uz ilgāku laiku

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tā tas būs! Tā tam jābūt.
T
Jā. Mūsu kultūrā liels notikums. Pēc Trīs sivēntiņiem, Trim brāļiem folklorā, Demakovoģijā un Rīgas arhitektūrā, sācies Trešā locekļa meklēšanas periods Latvijas Kultūrā un LNO. Tiek aicināti piedalīties visas Pasaules, visu dzimumu Trešā locekļa kandidāti, bet priekšroka tiem, kam pasē atzīme – „Vīr.” Še hrestomātiski-demagoģiski- administraloģiskās epopejas futūrā historiogrāfija: 1. Trešā locekļa kandidāta konkursa izsludināšana. 2. Trešā locekļa kandidāta konkursa izvešana. 3. Trešā locekļa kandidātu reģistrācija 4. Trešā locekļa kandidātu atlase. 5. Trešā locekļa kandidātu testēšana trijās konkursa kārtās. 6. Trešā locekļa kandidātu Kokssa atkarības testēšana. Vēlama pieredze un Rūdījums. 7. Trešā locekļa kandidātu GARAspējas testēšana. Noteicošais kritērijs - fotogēns smaids. 8. Trešā locekļa bikšu kabatu lieluma testēšana. Tajās jāietilpina vismaz 10 mio.Ls. , lai nauda nemētājas pa zemi, kas varētu eritēt kolektīvu. 9. Trešā locekļa kandidāts nedrīkst būt operas režisors, jo tas traucētu izpildīt Locekļa funkcijas. 10. Trešā locekļa kandidāts nedrīkst būt Loceklis, jo tas traucētu izpildīt operas režisora funkcijas. 11. Trešā locekļa kandidāts nedrīkst būt jaunāks vai vecāks par 55. gadiem. 12. Trešā locekļa kandidāta Uzvārda tests . Tiek akceptēts tikai – „ŽAGARS”. 13. Trešā locekļa konkursa kandidāti, kas nav izturējuši konkursu, lūgti pamest Latvijas Teritoriju, lai netraucētu LNO harmoniskai attīstībai. Ex. Lat. Rep. Kult. Min. - Rainis – Pliekšāns : „ Brīvu latviju, brīvā Krievijā”. Priekšroka Rainiskās filozofijas apoloģētiem. P.S. Nepieteikties kandidātus, jaunāki par 18. gadiem, kā arī, kam mazāk vai vairāk kā 17. gadu „Vadoņa pieredzes”. Operas režijas pieredzei jābūt 11. gadiem.
Cik jauki!
C
Vai esat prātā jukuši? Tā gan. Finansu direktors aizgājis, lai nav no kā prasīt atbildību un skaidrojumus par nodarīto. Maskats tik turpina dot padomus, rakstīt operas un atteikties no valdes locekļa pienākumiem, ja žagars nav virsū... Žagariādes režisors - KOKSSandrejs - turpina režisēt uz skatuves un Direktora krēslā tuvu un tālu. Cer-ministre murgo par operas režiju un žagaru kā „ Nacionālo kodu” latvijas nacionālajā žagarnīcā un citur ār- un iekš-pasaulē. Vai nojaušat, ko darāt? Gribat Pilsoņu karu? Revolūciju? Apstājieties! Nav citas izejas un varianta? Latvijas Nacionālā ŽagOpera jālikvidē un jāveido, kas jauns, kad parunāsimies ar sevi un noskaidrosim, ko vēlamies. Pilsētas Vācu teātra – žagarnīcas telpas varam lietot kā Koncertzāli. Jauna nebūs jāceļ. Beletāža zālē iekārtosim Latvijas Nacionālā Mākslas Muzeja mini ekspozīciju – Latvijas Tēlotājmāksla. Šobrīd esam vienīgā Eiropas valsts, kurai tādas pastāvīgas ekspozīcijas naf (nekur pasaulē) – paldies Lācei. Vai latviešiem ir Tēlotājmāksla?
Lieliska izvēle.
L
Patiesībā viss labi. Ja Latvijas tauta klusē, valdība "eksistē", bērziņš "pensionē", KOKSSandrejs koksē, vada žagariādes, režisē un direktorē, dombrovskis "nekrofilē grendi, dombrovski, bordānu", maizītis cep maizi un uzklausa padomnieka žagara pad-lekcijas - „Kā kļūt par krievijas spiegu”, talsu žīdiņš kalnmeijers ar bičevski spēlē DOMINO, rinkevičs biedē ar NATO un laiza čalovskim, kuru tādēļ nemūžam neatdos ASV. Latvijas Tauta klusē. Rudens apglezno Latviju. Abumerilindas gatavojas ievēlēties par Deputātiem. Vsjo harašo prikrasnaja Markiza. NorNeimanis sajūsminās par latvijas KULTŪRU - ejei ūūūhņem, ješķo raz, ejei ūūūhņem. 2013. latvija
???
?
Atkal turpināsies valsts budžeta izšķērdēšanas politika??? Kad tas vienreiz beigsies???
Zinim
Z
Ģimene varbūt laba, bet pati rīkojas nožēlojami. Normāla dabas parādība, jo arī labā ģim var iedzīvoties sliktos kompleksos
DDD
D
Kas ir par NA - balsojiet - PATIK. Kas ir pret Vienotību - balsojiet - NEPATIK
Zinis
Z
Dace nāk no ļoti labas un inteliģentas ģimenes, ir ļoti darbaspējīga, gudra un talantīga.
>AHHA
&
Tomēr tev tādu īpašību nav:)))
  • 1
  • 0
AHHA
A
TĀDAS ĪPAŠĪBAS KĀ JŪS NOSAUCAT NODER ARĪ KARTUPEĻU AUDZĒTĀJAI VAI ZIVJU VĒRĒJAI. CIENĪJAMS DARBS, BET....
  • 3
  • 1
Hehe
H
Demakova arī izvilka radošos uz skatuves un rādīja diapozitīvu ar lielu ciparu alga. Kāds sakars ar nozari? Tikai valsts sektoru >> sociālisma atraugas . MElbārde tāda pati.
n
redzēju kā apjūk mazā lietā, kur vajadzēja domāt, ministrei nepiedodami, galda lampa
Ar ko gan šis bābietis atšķiras no
A
Lēmums par iestāšanos partijā ir saistīts ar šīs nedēļas sarunu iznākumu. ------ Lūk tādā veidā, bērni, notiek politmaucības. Tās notiek tirgojoties. Bet jūs domājāt ka ir kādi augstāki ideāli, mērķi, principi... Nē, bērni, šīm mātītēm ir tikai riesta instinkti un tieksme uz taustāmiem labumiem.
es
e
Ko nozīmē uz ilgāku laiku? Politikā neviens nekādas garantijas nedod un nedos
Prieks lasīt
P
Man patīk, ka jebkurā diskusijā par kultūru kāds kādu uzrunās par idiotu.
K-K
K
... NA SAK PULCINAT AP SEVI STIPRAS PERSONIBAS UN PROFESIONALUS ... ... TA TURPINAT UN NOMENAKLATURAS, OKUPANTU UN NEOKOLONISTU ILGI PIEVERTI TURETAS PATRIOTISKAS IZPAUSMES SLUZAS 4. ATMODAI VERSIES VALA LIDZ GALAM ... LATVIESI UN TO JAUNA PAAUDZE MOSTAS NO DEGRADEJUSAS UN MURGU PILNAS POSTPADOMJU UN LIBERALISTISKA KAPITALISMA SEKOTAJU UZSPIESTAS DZIVES ... !!!
pille
p
Ko vēl Melbārde vēlas? Varbūt vēl vienus dziesmusvētkus,kur viņa viena pati stāvēs ar aubi priekšējās rindās ? :)))) Starp citu, dzirdēju, ka Zigmars Liepinš varētu vadīt operu. Forši - operas raksta, labākajos pasaules restorānos ēdis ēdis, sieva - laba masu pasākumu producente. Būtu neslikti!!!
jā jā
j
Galvenais jau, ka restorānos ēdis, tā tiešām ministram ir galvenā prasība Un ko tu viņa sievai esi ieplānojis - sekretāre vīram vai kā? Jeb dosim ministra posteni Liepiņa ģimenei?
  • 1
  • 1
pievienojos kritikai
p
he-he, apsveicu KM ar kājminamo domāšanu pie stūres..! :DD.
sīkie rie-belkīši
s
vai tad nu reiz jums neaptrūks tās rejamās žults...?!
  • 5
  • 3
ameba
a
toties vissmieklīgākais ir šajā situācijā to intrigantu bariņš :) Tieši tas dīvainais kladzinātāju kolektīvs varēs apd*** ties(piedodiet par izteicienu) Vismazāk jau nu viņas, lielās eiropas iekarotājas, prastās tautas noliedzējas bija gaidījušas,ka vajadzēs ilgi skaidrot mūžamsmaidīgajai bērnudārza mūzikas audzinātājai ,kas ir ha ha ha cita dziesma :))) Šobrīd ir tāds hits, kā no bērnu dienu dziesmiņām zināmais. Kāda lapsai ir tā dziesma?
  • 4
  • 3

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas