Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +16 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Mozgis joprojām neizpratnē par iespējamām nelikumībām Bērnu slimnīcas iepirkumos

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Hip
H
Te ir viena liela mācība visiem: turēties tālāk no TP, lai nedabū kādu sliktu slimību.
Juris
J
bez-Mozgis
nu
n
Man nav negtīvisma pret homoseksuāliem cilvēkiem,bet pateicoties Mozgim,sākšu ienīst!
da
d
Mozgis ir muļķis vai izliekas?Ja neizliekas,kā ir ieguvis izglītību?
Ruta
R
Vajag pārbaudīt visus pozitīvisma sludinātājus, kas bija tik naivi,ka nesaprata ko dara, cik ta katram ir iekritis.
"godaviirs"
&
sliipeets bleedis!
Oma
O
Pieļauju, ka Mozgis, kā te daži apgalvo, ir viens foršs un godīgs vecis, tad ar saprašanu un pašnovērtējumu nu gan kaut kas nav kārtībā, jo sen vajadzēja pašam apjaust, ka nevar strādāt vadošā amatā. Šāds vadītājs ir kā medusmaize negodīgiem cilvēkiem, kuri viņu uzskata par naivu Antiņu, un tāds viņš tagad arī izskatās sabiedrības priekšā.
....
.
Daudziem uz vecuma piemetās,kāds šizofrēnijas paveids un daudzi to negrib atdzīt..
psihologs
p
Vai tas,kas sagatavo zemi nezāļu audzēšanai nav bez vaiņas,vai nevarēja viņš atsūtīt tur baru māsiņu lai to lauku regulāri izravētu.Ir vaina,liela vaina Mozģī iekšā dziļi,dziļi.
psihologs
p
Cik saprotu zagšana arī ir darbs jeb godīgi sakot nedarbs,kas Mozgim jādara un viņš it kā to neprot un nerib darīt,bet saņemot šo amatu no TP valdes bija nosacījumi,ja gribi posteni,tad nečīksti,ka negribi un nevari. jA neproti,tad vismaz turi ciet muti un nemaisies,ne redzi ne dzirdi,tev jābūt fleksibilam.
ciniķis
c
ek, naivie ļautiņi. Mūsu politiskā sistēma nosaka - ja tu neesi partijā, tu nevari būt nevienas iestādes vadītājs!!!! Tāpat mūsu politiskā sistēma nosaka - ja tu esi ielikts amatā - tev būs zagt un korupmēties un dalīties ar partiju, jebšu partija tevi tur ir ielikusi un tev būs aizstāvēt partijas elites intereses, un pelnīt priekš partijas. Par to tev tiek dots tavs priviliģētais stāvoklis - amats un nauda, jebšu iespēja pelnīt ar to, kas tev ir iedots. Piemēram, zogot no valsts ar otkatu shēmām. Otkatu shēmas tā ir īpaša kultūra, tur ir izstādāti simtiem un tūkstošiem noteikumu un procedūru - lai būtu sarežģītāk atrast vainīgo. Mūsu politiskā sistēma nosaka - vadītājs nekad neatbild par to, kas notiek iestādē - par to atbild speciāli cilvēki - vietnieki vai iepirkumu vadītāji utt. Iestādes vadītājam ir jābūt tīram, lai nekompromitētu partiju, tamdēļ melnos otkata darbiņus dara cilvēki, kas no tā saņem savu labumu un zina, ar ko riskē, bet pieņem šos spēles noteikumus. Pārsvarā šī otkatu spēle ir salīdzinoši droša - iespēja, ka tevi nostučīs uzņēmējs ir visai minimāla, jo uzņēmējam stučīšana tādā Latvijā, kur visi guļ zem vienas segas, nozīmē, ka viņš nekad vairs nestrādās. Vienīgā iespēja kā šīs shēmas kļūst zināmas, tas ir cilvēciskais faktors - skopums un alkatība, kad nesadala peļņu, vai arī pļāpīgums un dzirdīgas ausis iestādēs:)) Tā, ka mūsu politiskajā sistēmā un iekārtā vadītājs viemēr ir balts un galīgi neko nezinošs:))
Kaspars Gasūns
K
Bet nav noliedzams, ka pēc "menedžmenta teorijas" viņam tās lietas bija jāizkontrolē. Ok, viņš vēl dara savu darbu, kā prot. Man savukārt vairāk tracina, ka VM ierēdņi neizprot šo ideju - viņiem pati ideja, ka no vadītāja drīkst prasīt atbildību par efektīvu KONTROLI, nevis vienkārši formālu atrakstīšanos, bet kontroli paša vadītajā iestādē/uzņēmumā, nav pieņemama. Tas jau traģiskākais! Tas atsaucoties uz attiecīgo Dombura šovu.
Kaspars Gasūns
K
Teiksim tā, Mozgim varbūt pietrūkst dažu vadītāja kvalitāšu, kas padarītu viņu efektīvāku tieši no naudas pārvaldīšanas utt. viedokļa. Bet nu ideālu menedžeru Latvijā ir ļoti maz. Tādēļ tur nu nevajadzētu tik ļoti piekasīties. Principā tie džeki, kurus saķēra ciet, savos amatos atradās tieši tādēļ, lai sekotu naudas un citām lietām. Par konkrēto korupcijas gadījumu - neredzu nekādu pamatu turēt viņu aizdomās. Viņš tur bija ļoti tuvu, bet nav nekādu pierādījumu, ka ir piedalījies. Un ir pilnīgi acīmredzami, ka naudas lietas viņš padziļināti nav kontrolējis.
Āpsis
Ā
Kā gan nekauņas žurnalisti var vainot "svētos". Nu ne santīms nav gājis zudumā. Viss "pareizajās" kasēs. Kāda tur korupcija?
Higgins
H
bezkaunīgi menedžmenta teorētiķi tomēr apgalvo , ka vadītājam jau nu gan vajadzētu būt IZPRATNEI par to kas notiek viņa vadāmajā uzņēmumā.. bet šis te teksts «Es pieļauju, ka visam skandālam apakšā ir puiciska bravūra, kaut kādas neprecizitātes un kļūdas, kas var gadīties, ceļot tik lielu objektu, strādājot ātri un cenšoties sasniegt labu rezultātu,» .. piedienētu kādai omītei runajot par mazdēla nospertajiem āboliem kaimiņdārzā..nožēlojama taisnošanās nožēlojamā lapelē.....

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas