Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +17 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

Mūrniece saka paldies dienestiem par mierīgu 16.martu

Iekšlietu ministre Linda Mūrniece (JL) pateikusies visiem tiem iekšlietu sistēmas dienestu un Rīgas Pašvaldības policijas darbiniekiem, kas “sekmīgi” veica sagatavošanās darbus, īstenoja preventīvos pasākumus un 16.marta pasākumu laikā nodrošināja sabiedrisko kārtību pilsētā. „16.marts vienmēr ir diena, kad tiek pārbaudītas iekšlietu sistēmas dienestu darbinieku spējas nodrošināt miermīlīgu pasākumu norisi, sabiedrisko kārtību un drošību pilsētā, kā arī novērst iespējamās provokācijas.

Diemžēl Leģionāru atceres diena Latvijā ir ieguvusi politizētu noskaņu, kuras ietvaros jau daudzus gadus saduras pretējo pušu viedokļi,” teikusi iekšlietu ministre.Viņa arī norādīja, ka preventīvo pasākumu laikā Valsts robežsardze ir novērsusi nevēlamu personu iebraukšanu valstī.Kā novēroja _Diena.lv_ ap Brīvības pieminekli bija koncentrēti vērienīgi policijas spēki. Piemineklis bija apjozts ar drošības barjerām, aiz kurām stāvēja policistu rinda. Tāpat centrā bija specvienību policisti pilnā aprīkojumā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Otrdien vietām Latvijā gaidāms pērkona negaiss

Otrdien plkst.5 gaisa temperatūra valstī bija no +8,8 grādiem Zosēnos līdz +17,6 grādiem Daugavgrīvā, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas un meteoroloģijas centra (LVĢMC) dati. Otrdien daudzviet La...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas