Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Sestdiena, 11. maijs
Milda, Karmena, Manfreds

NA atkal rosinās Saeimu lemt par Sudrabas atsaukšanu no oligarhu lietas komisijas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Trollis JT
T
Es atkal rosinu NA atsaukt no Saeimas.
Komisija darīja to, kas bija jādara
K
Ar izmeklēšanu un lēmumu pieņemšanu kriminālprocesu ietvaros nodarbojas specializētas un īpaši šie mērķiem pilnvarotas iestādes. Saeimas komisija var tikai izvērtēt tikai izmeklēšanas kvalitāti un to, vai nav jāizdara kaut kādi grozījumi normatīvajā regulējumā, kas arī tika izdarīts. Tā kā visa tā Sudrabas demonizēšana ir norietošās Vienotības un uzlekt gribošā Judina PR pasākums
ops
o
biezais 25.01.2018 11:52 Sudrabai par darbu jāizsaka pateicība. Šī rindkopa Izsaka visu valsts nozagšanas pamat būtību, pamat mehanismu. - ''Komisijas sēdēs sniegtās norādes jeb norādītās paralēles uz "Rīdzenes sarunās" īstenoto politisko jautājumu risināšanas kārtību dod pamatu komisijai aicināt Saeimu izvērtēt arī t.s. Koalīcijas padomes atbilstību Satversmei. Komisija norāda, ka šāda institūcija Satversmē nav paredzēta, taču tajā, piedaloties personām, kuras nav attiecīgā sasaukuma Saeimas deputāti, tiek pieņemti lēmumi, kuri ietekmē demokrātiskus procesus valstī.'' - Tas nozīmē, ka ievēlētie deputāti nevar izpaust savu gribu, bet spiesti darboties svešu ideju, diktāta vārdā. Demokrātija ir tikai iedzīvotāju acu aizmālēšanai.
J
J
Manuprāt, vispirms valsts armijā vajadzētu izveidot militarizētu korupcijas novēršanas un apkarošanas nodaļu, kura attīrītu sabiedrību no likumīgajiem zagļiem. Tad nevajadzētu parlamentā veidot visādas izsmiekla komisijas.
Trollis JT > J
T
Tas, par ko Tu runā bija principā iespējams. Ja LPSR VDK darbinieki būtu dabūjuši imunitātes solījumu un redzētu iespēju godīgi nopelnīt izdienas pensiju... čekistu lielais vairums ar prieku būtu nomainījuši plāksnīti pie stūra mājas durvīm. Tad gan korupcijas aina būtiski atšķirtos. Es domāju, ka Johansons par kaut ko tādu arī bija sasapņojies.
  • 2
  • 0
zvirbulēns
z
NA - viena bēdu ieleja!
Tam vairs nav jēgas
T
Komisija savu darbu ir paveikusi. Tam, kurš to vadīja, ir arī jāatskaitās.
Schuzman
S
plānā galdiņa urbēju partijas saimnieki pamodušies pēc krievu ziemsvētku un jaungada svinīb svinēšanas un jau paguvuši salāpīties , stiem pajoliņiem prāta nav , un bez rīkojuma no augšas var dabūt bietē, dzuintarēn , jūs jau bloķējāties ar bijušajiem sārkanajiem un krieviem , nobalsojāt par to lai sūdrabu neatsauktu sen atpakaļ.
kalašnikovs
k
Brillīt! Kur Abrene?
Trollis JT
T
Nav latviešiem nekāda naida pret sevi, ne jau nu vairāk, kā citām tautām. Mēs vienkārši neciešam muļķus , kuri raujas pie varas, instinktīvi jūtam, cik tas ir bīstami. Bet , tikai mieru... nākošās politiķu paaudzes pakāpeniski kļūs gudrākas. Jo, cik tad mums te vispār ir bijis tās demokrātijas... . PS. "PSRS iepotētais"... vai patiešām ir iespējams, ka nieka 50 gados var būtiski izmainīt cilvēka dabu? Nekā personīga.
  • 1
  • 0
PSRS iepotētais mazohisms
P
Vieslielāko naidu latvieši izjūt paši pret sevi. Tāpēc arī šis gandarījums par sevi ņirgājoties.
  • 7
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Būvniekam Velve sākts tiesiskās aizsardzības process

Saistībā ar VSIA Paula Stradiņa klīniskā universitātes slimnīca (PSKUS) lēmumu par līguma pārtraukšanu ar būvkopmāniju SIA Velve par PSKUS A2 korpusa būvniecību kompānijai sākts tiesiskās aizsard...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas