Laika ziņas
Šodien
Smidzinošs lietus
Rīgā +11 °C
Smidzinošs lietus
Pirmdiena, 6. maijs
Didzis, Gaidis

NA atriebība Stendzeniekam izgāžas; finansējums eirokampaņai būs

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Pievieno komentāru
P
Sanāk, ka NAputāti atkal aptaisījās?
tautas bals
t
vilks noziedznieks tērē bezjēdzīgi naudu
123
1
Vai kādi murgi. Nekādu eiro ieviešanas kampaņu mums neprasa veikt ne Eiropas komisija ne kāds cits. Tā ir tīra vietējā aktivitāte, tā sakot, mazs vēlēšanu "priekšfinansējumiņš". Labi, ka NA pret to cīnās.
bumers
b
Visur kur vajadzīgs uztaisīt korupciju ar reklamas naudiņām , tur "uzticamais" āksts Stendzenieks ir klāt! Ļoti viduvējs reklāmas speciālists! Kā viņš šleseri pēdējā gaitā iegāza ar debilu priekšvēlēšanu reklāmas kampaņu! :) Es apbrīnoju tos stulbeņus, kuri ņem viņa pasūtījumus. Ne nu ja vajag viduvējību un viņš der !
induss
i
Pie vienas vietas,vai gribēja ieriebt vai nē stendzinieku šlakām. Galvenais jau slēpjas tur, ka Latvijā valdošā ,perverso politiķu kliķe ļoooti atbalsta visus bezprincipu knišļus,kuri piezīdušies nodokļu maksātāju naudai, lien mēdijos ar galīgi absurdiem klipiem,savām "filozofiskajām" sentencēm,kropļo prātus veselai nācijai.Bet atvainojos,viens princips tomēr ir - nauda nesmird!
kurts
k
Perversie pašlaik ir maka turētāji, tāpēc Stendzeniekam naudu atradīs, bet tikai no normāliem pilsoņiem ir atkarīgs vai pēc gada šie vēl būs spējīgi tāpat turpināt.
  • 3
  • 0
SPĒKS UN TEIKŠANA
S
Spēks un teikšana :D. Tos ministrus, ko nacionāļi atbalsta, premjers atlaiž. Tos, ko nacionāļi atlaiž, premjers patur amatā. Uzturēšanās atlauju likumu atmet atpakaļ. NA Ģenerālsekretārs dabū aizvākties no maksātnespējas biznesa un visu parādu piedzinēju nozare dabū drāzienu. Beigās pumpainie jaunieši mēģina gozīt budžetu, lai ieriebtu vienam reklāmistam un pat vēl tad paliek ar garu degunu. Nu džeki, saņemieties :)
uuu
u
...na tirlini, neka logiska, cakaretaji...
Senais
S
Zemē nomesta nauda, pie kam cieti.
latvietis
l
vienotībai sanāca labs spraudiens. Nacīši ļoti liegi, visās šķirbās tika ņemti sev priekšā
::::::::::::>
:
Interesanti, ko Eiropas komisija teiktu uzzinot, ka viņu piešķirto naudu tērē persona ar Stendzenieka reputāciju - Šlesera partijas bankrots, apšaubāma rīcība ar par nelikumīgām atzītām vēlēšanu reklāmu manipulācijām, PLL bēdīgā izgāšanās, utt. Šobrīd Stendzenieks aktīvi strādā ar TUA, kas zināmā mērā kopē Kipras bedīgo pieredzi - nedroša Krievijas kapitāla ieplūšanu nelielas ES dalībvalsts ekonomikā to sildot un karsējot.
Fredis
F
Kāda atriebība? NA bija taisnība, ka naudas izgrūšana aģitācijai par eiro, kuru ieviesīs neatkarīgi no tautas domām, ir nejēdzīga. Ir daudz citu daudz degošāku vajadzību, piemēram, nauda bērnu onkoloģiskajai slimnīcai. Tos naudas gādātājus pretēji Saeimas lēmuma, ir stingri jāsoda par valsts naudas neapamatotu šķērdēšanu.
angry
a
interesanti gan, kāpēc budžeta nauda būtu jāšķērrdē tādām muļķībām kā 'tautumeita atgriežas Eiropā' un tamlīdz. kur pie velna tur ir informēšana?!
jautājums
j
bet kāpēc nevienam nav ienācis prātā, ka standzinieks varētu reklamēt prudentia? it kā jau bezjēdzīga naudas izšķiešana, tāpat kā eiro kampaņa, bet sūdzēties nevarētu - viss paliek pašiem, godīgi sadalīts savējo starpā. ir jau daudzas bezjēdzīgas lietas, ko mēs vēl varētu no valsts naudas apmaksāt.
max
m
Tad nu gan ārkārtējs gadījums - senākās profesijas pārstāvim Stendzeniekam naudu neiedeva, kā smejies, pakalpojumus izmantoja, bet nesamaksāja :D
Vārds
V
... ļoti sāp... sirds... :D :D :D
  • 3
  • 1
tā ir
t
bet stendžam sāp... sirds....
  • 3
  • 1
VILCENE
V
Kad EIRO jau būs ieviests 2014.gadā, kāda vēl kampaņa par informēšanu??? Tā būs valsts nauda, ko tērēs reklāmās par termiņuzturēšaās atļaujām!!! ZB man tā keramiķe!!!
blu
b
Maiņas kurss EIRO nav mainījies 10 gadus!! :D:D:D Kāda vēl informēšana, ja nu tikai par KERAMIĶI un TERMIŅUZTURĒŠANĀS ATĻAUJĀM!!!
  • 8
  • 2
Vārds
V
bankas kontā nauda konvertēsies automātiski. un kas attiecas uz informēšanu par maiņas punktiem - ne jau stendzinieka reklāma informēs, kur tantei no pampāļu ciema būs atrast tuvāko banku un maiņas iespējas. tāpat tik vispārīga diršana vien būs. un neredzu problēmu, kāpēc par to, ka nauda jāmaina, nevarētu pateikt diktori katru vakaru pēc panorāmas un citām skatītākajām ziņu pārraidēm?
  • 8
  • 2
Nu
N
jāatgādina taču gan maiņas kurss, gan maiņas iespējas un vietas, lai visu neatliek uz pēdējo brīdi. Cilvēki mums neapzinīgi - reizēm elementāras lietas nenokārto savlaicīgi.
  • 1
  • 4

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas