Laika ziņas
Šodien
Migla
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

NA jaunajā valdībā grib demogrāfijas lietu ministra amatu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
No muldēšanas-pie darīšanas!
N
Visietekmīgākais veids kā ietekmēt Latvijā dzimstību,ir ieviest atkal Latvijā Eiropas,piemēram,Briseles vai Strasbūras progresīvos nodokļus! Un te nekas,Dzintara kungs, nav pat dienā ar sveci jāmeklē-ir tikai jāseko citu ES valstu pamācošajam piemēram un jādara tāpat!
Vispirms,Parādnieka kungs,nokārtoji
V
Kur Parādnieka kungs izčibēja jūsu pašu rosinātā 12% PVN likme pārtikai? Kur palika solītais progresīvais ienākuma nodoklis?
Tieši otrādi-ministru skaitu jāsama
T
Muļķīgāku priekšlikumu ir pat grūti iedomāties! Nabadzīgajā Latvijā trīspadsmit ministru vietā pilnīgi pietiktu ar bagātās Šveices septiņiem ministriem! Ne jau liels ministru skaits uzlabos Latvijas demogrāfiju un iedzīvotāju labklājību! To uzskatāmi redzam jau tādā nozarē,kā veselības aprūpe,kur atsevišķa Veselības ministrija (salīdzinājumā ar Igauniju,kur sociālā nodrošināšana un veselības aprūpe ir apvienotas vienā ministrijā) nav spējusi pat divdesmit piecu gadu laikā atjaunot Latvijā obligāto veselības apdrošināšanu.Toties,tikai desmit gadu laikā (no 2004.gada līdz 2014,gadam) ierēdņu skaitu ir gandrīz dubultojusi! Par ko tad mūsu valdošās partijas cīnās? Par demogrāfiskās situācijas uzlabošanu Latvijā vai par papildus amatiem? Par skolu un slimnīcu slēgšanu gan cienījamais deputāta kungs nesatraucās un garantētā ioztikas minimuma samazināšanu un 21% PVN likmi maizei un pienam arī ne! Vajag,izrādās palielināt tikai ministru (un protams,arī ierēdņu) skaitu,kuri būs mums papildus jāuztur!!!
Kā būtu?
K
Varbūt vispirms atdosim sociālajam budžetam atņemto vairāk nekā miljardu eiro?
Starp citu
S
Latvijā jau šobrīd ir par trijām ministrijām vairāk nekā Briselē! Un PVN pārtikai 3,5 reizes augstāks nekā Briselē (Beļģijā)!
NA uzlabotais variants
N
Partijas "Visu LatvijaI"rosināto 12% PVN likmi pārtikai atvietosim ar Demogrāfijas lietu ministriju!
oskars
o
pilnigi skaidrs ,ka mus visus uzskata par pilniem idiotiem ...
xxx
x
No tam partijam,nekads labums nav,un kapec butu javeido jauna,naudas nav kur likt?
haralds
h
дерьмоgrāfija svarīga lieta, http://www.fotoblog.lv/rep/32559/?cid=3296 http://www.fotoblog.lv/rep/33512/?cid=3296 bet nevilšus nak prāta nevis "ko gan tobrīd juta klases kolektīvs", bet sovdepa laika aņuks - Ungārijā taisīs jūras lietu minis†riju. konsultējās ar lielo brāli, tobiš ar Padumjo Savienību. tie visu apstāsta, tak tomēr pajautā, nahren viņiem jūras lietu minis†rija, ja Ungārijā nav jūras? nu, ungāri atbild ar pretjautājumu: "bet nahren jums kul†ūras minis†rija?".
Pietiek eksperimentēt uz sociālā bu
P
Nevis jāmeklē saulainā dienā ar sveci,bet jāievieš,ne tikai Eiropā,Japānā un ASV,bet pat Ķīnā,Vjetnamā,Zimbabvē un Brazīlijā pastāvošo progresīvo nodokļu sistēmu!
Gatis
G
Briseles progresīvos nodokļus un desmit ministrijas Latvijā!
Tieši otrādi!
T
Ministriju skaitu trešajā nabadzīgākajā ES valstī Latvijā ir jāsamazina uz pusi! Un nekas ar speciālas ministrijas palīdzību nav jāmeklē! Veids,kā garantēt atbalstu dzimstības veicināšanai,Raivi Dzintar,ir ieviest beidzot pašu rosināto 12% PVN likmi pārtikai un partijas"Visu Latvijai" programmā jau no pašiem pirmsākumiem ierakstīto progresīvo ienākuma nodokli-nodokli pēc maksātspējas principa,kā gandrīz visā pasaulē! Vai tiešām jau aizmirsies?! Cik ilgi vēl,Raivi Dzintar, Latvijā ikdienā paši nepieciešamākie pārtikas produkti tiks pielīdzināti luksusa precēm un aplikti ar otru augstāko PVN likmi pasaulē? Bez tam,Latvija ir vienīgā no visām 28 Eiropas Savienības dalībvalstīm,kurā nepastāv joprojām pat obligātā veselības apdrošināšana! Lai būtu saprotamāk: Latvijai,šjā ziņā,ir tikai jāseko,ASV un pat koalīcijas politiķu tik ļoti kritizētās un pamācītās Grieķijas piemeram,kurā ir gan progresīvais ienākuma nodoklis,gan samazināta-6,8% PVN likme ikdienas pārtikaI,gan apvienotas (tāpat,kā Igaunijā)-Veselības un labklājības ministrijas! Pat tālajās Filipīnās pensionāri ir atbrīvoti no PVN maksājumiem,bet Dienvidāfrikā 19 pārtikas produktiem,t.sk.rupjmaizei tiek piemērota 0% PVN likme!
NU,
N
Es ar draugiam un prasot ceļu, kur braukt arī nerunāju angliski. Secinājums -Jāmācās senā baltu valoda -LATVIEŠU VALODA
zosij
z
Es noskatījos nesen rādīto filmu par Vangu. Protams, ka viņai bija spējas, bet viņa spēja pareģot tikai cilvēkiem, kas pie viņas ieradās, tad laikam arī sajuta viņu auru, spēja lasīt informāciju. Kas attiecas uz ģeogrāfiju, tad viņai tur bija pavisam maza saprašana, jo nevar jau aklam cilvēkam iestāstīt, kur tas viss atrodas. Blakus Krievijai, tas arī ir iespējams no visām pusēm. To, ka viņa zinātu, kas ir Sīrija, ļoti apšaubu. Lai Eiropā valdītu musulmaņi vispirms ar viniem ir jābūt karam!
Mamma
M
Tas nav ušakovs, tie ir viņa (ne par savu naudu) apmāksātie interenta skribenti, kas viegli izgaismojas sava stulbuma dēļ. Tāpat kā piketētāji no biteniekiem ( vai viņiem maksā koka rubļos vai ždanoka atvedusi eiro maisu!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas