Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +15 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Nacionālās apvienības piecu deputātu šaubas varētu izgāzt Latvijas pievienošanos eiro

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
>>>Raganai
&
Tev protams eiro nevajag jo to nekur nevar iebazt tev vajag slotaskatu apsietu ar georga lentiti..
Es melnaja gramatina ierakstiju uz
E
I Paradnieks, V Porina K Kreslins (par kuru ir zinams ka Maskavas stukacs jo musejie vinam neiedeva piekluvi valsts noslepumiem) J Dombrava I Laizane atceraties sos neliesus jus un nekad nebalsojiet par viniem. Ari ieteiktu Nacionalai Apvienibai izslegt sos neliesus no savam rindam.
x
x
eiro nevar devalvet tapec mums vajag eiro, vienkarsi drosibas pec mums vajag eiro. ja kadam ir slikta atmina un neatceras notikumus ar lata devalvaciju kad Skele gandriz panaca lata devalvaciju un ja kads nesaprot ka tadi notikumi var atkartoties tad tas ir slikti vinam pasam.
Ragana
R
Mums to eirosūdu nevajag - lai atliek uz pieciem, desmit, piecpadsmit gadiem - tikmēr ES pati savā nāvē būs nosprāgusi, sabrukusi un sadalījusies. Ja Latvijā ieviesīs eiro, tik un tā no tā nāksies pēc kāda laika atteiktiesun atgriezties pie lata, tikai tad tas izmaksās krietni dārgāk - atkal kārtējā pārstrukturēšanās utt. Bet vienīgie, kas no tā pelnīs, būs valdības mūdži un viņiem pietuvinātās personas.
zuze
z
cilveki klus vel nabadzigaki,tas nu ir skaidrs,nevajag domat ka te kads kautko par brivu dos,man nevajag to tukso eiro,nebus ne pensiju ne vinejo pabalstu,nesapnojiet,atceraties ka bija pirms iestasanas eirozona ko solija un beigas uz visu uzlika kvotas limitus regulas untt.vini grib parverst mus par sev nevajdzigu un vecu precu izgaztuvi,attopieties tacu mums nevajg ne vinu kreditus,ne preces razosim pasi savu.
Mārcis
M
Damrovskis iedos Zaļaliem Zemniekiem iedos vienu ministra potfeli Dzintara partija varēs pasūkāt!
Daiga
D
NA gan vairāk domā, kā sev piesaistīt tos vēlētājus, kuri neatbalsta eiro ieviešanu, tāpat, kā uzstādīja ultimātu par bērnu pabalstiem. Jebkurā gadījumā ir uzņēmuši nepareizu kursu, nekas arī pēc visiem šiem gājieniem RD viņiem nespīd. Un nav ko salīdzināt Latviju ar lielajām valstīm, kuras var atļauties eksperimentēt ar eiro ieviešanu. Ja atkal būs krīze, tad Latvija ar cepuri rokā varēs braukāt pa pasauli, lai kāds kaut ko iemet.
Ivars Graudums
I
Krievs Ushakovs buus pateiciigs 5 NA biedriem!
Lavanda Blū
L
Tas būtu labākais, ko sagaidīt no NA . Vismaz simbola līmenī saglabāt Latvijas neatkarību.
Vārds
V
uz paaris meeneshiem, tad naaksies latu devalveet un atgriezties krievijas sastaavaa
  • 0
  • 1
Pedersens
P
pie visa taa ar pastalaam kaajaas ...
  • 2
  • 1
eiro ieviesana valsts drosbas garan
e
Visi zin ka Putins ar tankiem jau pabraukajas pa Gruzijas pilsetam un nevienam nav garantija ka Putinam siberis galigi aizversies un vins nolems pabraukaties ar tankiem ari pa Latvijas pilsetam, Ja mums ir LATI TAD JA KRIEVU TANKI BUS RIGA TAS BUS FINASIALAIS KRAHS BET JA MUMS BUZ EIRO TAD LIEPAJA UN VENSPILI MUSU FINANSU SISTEMA VEL DARBOSIES.
ludzu jusu palidzibu nesaprotu kas
l
Es stingri uzskatu ka eiro ir jaievies un DELFOS bija diskusija par eiro ieviesanu ka NA biedri I Pradanieks, V Porina, K Kreslins(kuram neiedeva piekluvi valsts noslepumiem jo aizdomas par sadarbibu ar Maskavas ceku) J Dombrava, I Laizane, ir PRET EUR ieviesanu, es sava komentara noradiju ka ari Saskanas Centrs ir PRET EIRO un ka Paradnieks butiba pus Maskavas stabuli, liels bija mans izbrins kad so textu meginaju publicet DELFOS paradijas uzraksts ka vineim ir tehniskas grutibas un tamdel nevarot publicet manu komentaru!!!!!!!
>tam 02:43
&
Vispirms iemācies pareizi rakstīt, tad nevienam nebūs grūtību!
  • 0
  • 0
Berta
B
Cik tad nacionāļiem par šo muļķību SC sola maklsāt?
Ventspils Muļļ
V
viņus uzpeerk lembe peec vajadziibas....
  • 5
  • 0
Dženārs
D
Tad, lūdzu, turpiniet šaubīties un nepieļaujiet to sū.a eiro!
PP
P
eiro transatlantiskajam kursam visu gaišu, nevajag mums citu naudas vienību, kārtējā iespēja sacelt cenas - tieši tā, kā tas ir kaimiņos Igaunijā - paši igauņi to atzīst un nevajag puderēt cilvēkiem prātus par milzīgajiem ieguvumiem. Iegūs lielie, mazajiem atkal viss paliks dārgāks. Apdomājieties...
Gunta Leona
G
Eiro ieviešana ir politisks, ne ekonomisks jautājums.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas