Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +10 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Nacionāļiem nav vajadzības eksperimentēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Lecam pa vecam?>Zvirbulis
L
Tikai,kāpēc NA ir jābūt kopā ar Vienotību? Nevis vienai jāsastāda valdību? Lai turpinātu to pašu Dombrovska nosprausto kursu,nevis realizētu beidzot patstāvīgu politiku?
JK
J
viniem nekad nav bijis realpolitikas.SAVA ZINA ATSALDETI. Bez Roberta vini ir nulles. AR emocijam ilgi nevar baroties .Tadel pasi mekle kadu siles galu.
  • 0
  • 2
Lasot rakstu
L
Izskatās (skat.rakstu), ka VL-TB/LNNK pilnībā apmierina esošais vēlētāju loks,kuru paplašināt nav pilnīgi nekādas vajadzības! Vienotības satelīta loma un daži ministru posteņi koalīcijā taču būs nodrošināti jebkurā gadījumā!
Kas to būtu domājis!
K
Vai tad tas nav vēlētājiem priecīgs pārsteigums?! Saraksta galvgalī būs arī "izcilā politiķa" dedzīgā fane un tātad arī viņa veiksmes stāsta atbalstītāja Inguna Rībena? Varbūt vēl kāds no Vienotības ar lielu politisko pieredzi piebiedrosies? Derētu vēl Zaķi ar Vilku,viedokļu dažādībai,ieslēgt kādā no sarakstiem!
Ar ideoloģiju vien nepietiek!
A
Vēlētājiem un viņu ģimenēm vajag arī ēst! Tātad,vēl arī Visu Latvijai kādreiz rosināto un pēc apvienošanās ar TB/LNNK pilnīgi aizmirsto,samazināto 12% PVN likmi pārtikai! Un Briseles ienākuma nodokli pēc maksātspējas principa!
Pastalnieks ar caurām pastalām
P
Zvirbul,ej peļķē plunčāties kopā ar savu NA,tā pa pliko,lai debesu zvani žvankst.
Zvirbulis zvirbulēnam
Z
Neuztraucies, sīkais! NA ir tur, kur tai jābūt. NA, kopā ar Vienotību, ir vadošais spēks Latvijā. Katrs īsts latvietis balsos par NA.
Jānis>Nacionalā apvienība ir...
J
Diez cik godīga VL atteikšanās no lata gan nebija! Un,kur tad palika pašas VL rosinātā 12% PVN likme pārtikai? Klusē,kā ūdeni mutē ieņēmuši! Ne viena vārda arī par VL programmā ierakstīto progresīvo ienākuma nodokli! Nerunājot jau par tādiem "sīkumiem" kā Liepājas metalurgs vai obligātā veselības apdrošināšana,kas no visām 27 ES valstīm nav ieviesta vienīgi Latvijā!
TĀ TURPINĀT!
T
"TĀPAT SARAKSTU GALVGALĪ BŪS INGUNA RĪBENA UN JANĪNA KURSĪTE-PAKULE,KURĀM IR LIELA POLITISKĀ PIEREDZE,BET TĀ IR KRĀTA VIENOTĪBĀ".Papildināšu-divpadsmit gadus (kā Ingūna Rībena) uzcītīgi balsojot "par" veiksmes stāstu un Dombrovska nosprausto kursu,sākot no pensiju un bērnu pabalstu samazināšanas (JANĪNA KURSĪTE-PAKULE BALSOŠANĀ ATTURĒJĀS) un beidzot ar GMI samazināšanu un algu divkāršošanu valsts uzņēmumu valdēm! Acīmredzot,ja vien Āboltiņa,Vilks un Zaķis ar savu milzīgo politisko pieredzi,būtu gatavi stāties NA,viņi sarakstos tiktu ierindoti pat otrajās un pirmajās vietās!
GGgG
G
NA kritiķiem tie apvainojumi tik vienveidīgi, nekādas iztēles, tikai vecu štampu pārgemojumi. Interesanti, ka daļa no murgiem radīti žurnāla "IR" smadzeņu manipulatoru laboratorijā.
GGgG
G
Biedri G. jeb Gapoņenko, saprotams, ka NA jūsu saimniekiem ir kā dadzis acī.
  • 0
  • 3
G.
G
Padalieties info un pastastiet par NA paveiktajiem labajiem darbiem...
  • 3
  • 4
Kaktuss
K
Pseidopatrioti zem izkārtnes "VL/LLNK".Degradējusies partija,kam nav konstruktīvu ideju Latvijas tālākai attīstībai,izņemot tukša muldēšana...
Juzis nedomā loģiski!
J
tupa pastala.
Izbijis NA velētājs
I
NA ir riktīga naionālā apvienība: Ibragimovs/Naudiņš- azerbaidžānis, Broka krieviete( pat dels viņai ir vardā ERDŽANS-DENISS un nevis Jānis) un utt. Tik cik 16.03. uztaisīt kādu blīkšķi un tas arī viss....
Troll
T
Tieši labi, ka viņiem ir arī latvieši ar nelatvisku izcelsmi. Beidzot jāsaprot, ka visi var būt un arī ir latvieši, kas runā un domā latviski. Jo nereti pat kādam "īstenajam" senčos ir kāds cittautietis... Jā, kur tika nozaudēts Dmtrijs Mironovs?
  • 8
  • 1
tas ir forši,
t
ka internet-KURMĪŠIEM nepatīk nacionalā apvienība- lai iekož sev elkonī!
Juhans
J
Maksāt Nespējas administrtori arī būs?
Gunārs
G
Kaut kā neredzu viņu darbus, ir tikai to imitācija un nacionālo saukļu izkliegšana

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Jaunnedēļ gaidāms mierīgs un silts laiks

Jaunnedēļ Latvijā ieplūst silta gaisa masa, kas noteiks gaisa temperatūras paaugstināšanos, daudzviet termometra stabiņam pakāpjoties līdz +20 grādu atzīmei, liecina Latvijas Vides, ģeoloģijas u...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas