Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 12. maijs
Valija, Ina, Ināra, Inārs

Nākamajās pašvaldību vēlēšanās Rīgā SC prognozē absolūtu uzvaru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
vecis
v
Nu tyad vares noraklstīt Rīgu - bus "new Pitalova"- žēl,ka izpostīs!
hei
h
noriebušās līdz ausīm cūcības... Klau izskatās Tev vairāk tīk ja Tevi sauc Rižanin un ir vēlme mācīties urlvalodu? Sviests latviešu tauta, Krievi valda par Rīgu un letiņi tikai noskatās!
caca
c
ha ha kārtējā SC reklāma!!! jā, nu, bet sapņot jau nav kaitīgi
LV
L
ir tikai viena iespēja to nepieļaut- visas latviešu partijas veido apvienību un tas ir nacionālais balsojums, obligāts visiem latviešiem un LATVIJAS PILSOŅIEM, CITAS IESPĒJAS NAV
patiesība
p
lūk cik daudz krievi rīgā sabraukuši. Smalka lielā lāča darbība Latvijas teritorijā. Slēptā propoganda - SC un Krievijas lielākais spēks!
Eva Braun
E
VISU LATVIJAI !
es par
e
ne tur untā apgraizīto posthumāno komunistu partiju (NTUAPKP - izrunā (eNTu aPkaP!) karogs - Sarkans - vidū balts riņķis un melna uz leju nokārusies bulta (bez strēlītēm). Virziens - radikāls, sauklis - entu apkap!! (nejaukt ar vienotības saukli - eij kapā par visu, par kapeiku nāc ārā - eikapeikapeikapeikap)
!
!
Tas, ko teikšu tagad ... grūti pašam noticēt, bet man Rīgā būs jāizvēlas starp diviem ļaunumiem - $C un Jenotiem. Ar $C mēs varam cīnīties. Jenoti vāra megalielus mēslus bez pārējo piekrišanas. Tātad es tomēr par $C. Esmu spiests. Mani tas ārkārtīgi apbēdina, bet ...
sk. tvnet rakstu
s
Atbilstošā rakstā tvnet ir skaidri pateikts, ka tā ir SC pasūtīta aptauja.
no tvnet
n
aģentūru LETA informēja apvienībā «Saskaņas centrs»
  • 3
  • 0
//
/
Nemelo!
  • 0
  • 2
Bāc
B
Man ir kauns no tēviem un vectēviem, kuri ziedoja dzīvības Latvijai!
Aitām
A
Abrene krieviem atdota! Rīga krieviem atdota! Nu drīz būs Latvijas kārta pienākusi! Viegli dalīt to, ko paši neesam nopelnījuši! Ko, ne!?
Mīkla
M
Vilks aitas ādā un viltīgs kā lapsa! Kas tas ir?
Bite
B
Laikam esam aizmirsuši, ka Ušakovs balsoja par krievu valodu un faktiski pret Latviju kā nacionālu valsti, ka viņš faktiski ir vadonis tiem vairāk kā 200 tūkstošiem krievu, kuri balsoja par krievu valodu un faktiski pret Latviju kā nac. valsti ! Laikam esam aizmirsuši, ka Rīgas budžeta deficīts aug ģeometriskā progresijā, pateicoties Ušakova kunga vērienīgajai saimniekošanai! Laikam Jūs vēlaties bezmaksas transporti Rīgā, par kuru maksāsim mēs visi! Krievi visi kā viens nobalsos par Ušakovu, bet mēs tā paaudžu paaudzēs i kalposim visiem pēc kārtas tikai ne paši sev, ja tāpat kā krievi neapvienosimies un neaiziesim nobalsot visi kā viens par savu nacionālu, latviešu partiju!
///
/
Latviešu partijas bija pie teikšanas Rīgā gandrīz divdesmit gadus - tu biji ļoti apmierināta ar viņu saimniekošanu? Laikam Jūs vēlaties bezmaksas transporti Rīgā, par kuru maksāsim mēs visi! ---------------------- Vispār jau ideja par atlaidēm pensionāriem nāk no iepriekšējās (latviskās) domes ....
  • 1
  • 4
acīmredzamais neticamais
a
SC apmaksāta aptauja.
Jā. SC apmaksā aptauju,bet
J
rezultāts ir gaužām bēdīgs,jo daudzi krievi Rīgā izmirst un dzimst maz,daudzi labi krievi Rīgā nodzeras līdz baltam pelītēm un tos arī nedrīkst pielaist pie demogrāfijas un rezultātā nav kas balso par SC,visi balso par Vienotību,jo savienojoties uz mīlestības sliekšņa var risināt demogrāfiju.
  • 3
  • 2
Runcs
R
Ne jau velti naciķeļi grib atļaut vēlēt pašvaldibu vēlēšanās no 16 gadiem...cer tikt pie siles Rīgā.Kas attiecas uz V-nu viens otrs pamuļķis atradīsies,kas par šiem balsos.,

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas