Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +21 °C
Viegls lietus
Pirmdiena, 17. jūnijs
Artis, Artūrs

Nepatiesi apvainota jauna meitene. Kļūda policijas izmeklēšanā vai žurnālistu atbildība?

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Tīna
T
Vislielākās pretenzijas mēdijiem - ar apbrīnojamu dedzīgumu jūs atspoguļojat līdzcilvēku pieļautās kļūdas, bet pretstatā - jūsu pašu nekompetence, augstprātība un nesodāmība par neprofesionalitāti, par sabiedrības sašķelšanu vai vēl ļaunāk - indivīda dziļi personīgu un nepatiesu aizskārumu! Mēdiji- arī jums ir jāsāk strādāt profesionāli!
Zirka
Z
Vai man būtu jāatvainojas konkrētai personai, ka Diena.lv publicē nepārbaudītu personas vārdu? Nē un vēlreiz nē! Es nosodīju konkrētu un pārbaudītu faktu - jauna sieviete iesita un uzspļāva sirmgalvei. Un man vienalga, kā abas šī incidenta varones sauc.
jumors
j
Nu, gaidiet ar maisu! Paviesojieties "Časā" vai "Vesķi segodņa", gan jau tur parādīsies cildenā cietēja un karotāja pret fašisma atdzimšanu. Zina taču, ka ideja pat vecu sieviņu var padarīt par patrioti, tāpēc neatzīsies, ka patiesībā ir krievu varianta Dž .Bonda meitene
xx
x
kārtējais DP politkorektuma gājiens, jāsmejas.
Anita
A
Vai vispār kādam izdevīgi atrast šo jaunieti- lai kas viņa arī būtu.. Varbūt pašai pieteikties, ja jau bija TIK "drosmīga?!"
Anita
A
Kā pats attiecies pret vecākiem cilvēkiem? Domāju- savā ģimenē!
Anita
A
Cik Tev samaksāja par šo tekstu? Vēl viens jautājums- cik Tev gadu? Tu pats arī TĀ attiecies pret veciem cilvēkiem savā ģimenē?
ak, vai
a
vot tagad kādam būs jāmaksā :) incanti, kura avīze pirmā nosauca uzvārdu ??? aaa... diena tā nebija ;)
dihlofos
d
Jāāā,komentāru daudz un dažādi,bet viens ir skaidrs.Ja kāds deputāts,vai tam pietuvots,būtu dabūjis pa knābi vai apspļaudīts DP 2-3 dienu laikā atrastu vainīgo,bet te jau ir vecs un nevarīgs cilvēks,ko tur.Pabrēks tā prese un miers,ko tur tos krievus kacināt?Pažēlosies vēl RU galvenajam čekistam un tas apsolīs mūs visus "zamočit v sortire",labāk ne čiku ne grabu,"čem čort ne šutit"!Pēc vsas patiesības,jādabūn rokā tā skuķe un jāsoda ir bargi,kaut vai par brīdinājumu citiem jo,nu nedrīkst palaist rokas.Pēc redzētā,tā skuķe izklausījās pēc histēriķes un varētu teikt,garīgi atpalikusi.Man drīzāk liekas,ka tā bija speciāli organizēta provokācija līdz pat fiziskai izrēķināšanās,bet tas jau kriminālpants.
palicējs
p
labi gan ka meitenei nebija pistole.
Taisnā tiesa
T
Un piedzīõt no visiem, kas ķengājas meitenes profilā Draugiem.lv!
12345
1
Tu tiešām esi tik stulbs vai arī ļoti labi par tādu izliecies? Neviens neaizstāv to skuķi kura spļaudījās, bet gan meiteni kuru aplēja ar samazgām nevainīgu!
Maita Krieva
M
Vai tad nav apnicis te to nelieti aizstāvēt. Vajag skatīties nevis krievu fašistu izmainīto, bet gan origīnālo ierakstu. Tur viss labi redzams. Nu taču saņemieties policisti un izmeklētāji. Ar jaunajām metodēm vienu Kononova mazmeitu nevar atrast, nu jau gan
rrr
r
lABĀK PAPRASIET KLASESBIEDRIEM UM TIE PATEIKS,KA VIŅA TAJĀ LAIKĀ SKOLĀ NEBIJA,BET SKOLOTĀJA MELO.
vienos vārtos
v
nav'līķis nav lietu.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Kultūras ministre Logina atkāpjas no amata

Kultūras ministre Agnese Logina (P) nolēmusi personīgu iemeslu dēļ atkāpties no ministres amata, un šos pienākumus viņa beigs pildīt 17.jūnijā, aģentūru LETA informēja Kultūras ministrijas sabi...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas