Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +23 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

Nespēj vienoties par valdības deklarāciju bēgļu jautājumā (papildināts 20:06)

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Viesulis
V
Lai salīdzina ar TUA. Tad tā lieta ātri kļūs daudz skaidrāka.
Jānis
J
Grieķijā grieķi sastāda 91, 56 %, Vācijā vācieši - 91,5 % no iedzīvotāju skaita. Tā tāda aina ir visās Eiropas valstīs, izņemot Latviju. Latvijā latvieši sastāda tikai 61,1 % no iedzīvotāju skaita (uz 2012.gadu). Uz šodienu droši vien ir vēl mazāk. Katru dienu mediji organizē vairākus raidījumus gan radio, gan TV, bet šo faktu ij nepiemin. Skaidrāks par skaidru, ka Latvja nedrīkst uzņemt nevienu bēgli.
Arvis
A
2016. jau ir 65 %, un pēc dzimstības tuvu 80 %. Tā kā viss bumbās. Lielākā problēma nav daži patvēruma saņēmēji un sadarbība ar Vāciju, bet desmitiem tūkstoši TUA ar lielo nelikumīgās vai neskaidras izcelsmes īpatsvaru.
  • 0
  • 0
PS
P
Ka ES lielkungi nesaprot Latvijas situaaciju, ka Latvijaa driiz buus vairaak sves'tautie'su- migrantu nekaa Latvijas pamatiedziivotaajiem -Latvie'siem, tas ir saprotams un vin'iem taada Latvies'u nacija ir pie vienas vietas. Bet ka muusu vadoniis'i to nesaprot un nepaskaidro Eiropas kungiem to, Tas ir totuaalais stulbums gleevuliiba un nodrviiba pret Latvie'su tautu.
Es
E
Kā formulēt? Agresīvie nelegālie migranti uzskatāmi par iebrucējiem. Kā tādus arī sagaidīsim. Latvijas islamizāciju nepieļausim.
Kogans
K
BĒGU JAU NAV, BET IR APKĀRT KLĪSTOŠU PARAZĪTU-PAŠLABUMA MEKLĒTĀJU ARMIJA, KURU RADĪJUŠI VARTURI, LAI AIZ TĀS SLĒPTU SAVUS NOZIEGUMUS PRET PAŠU TAUTĀM UN VALSTĪM.
Rabinovičs Koganam
R
PAREIZI JAU TU SAKI, JO TAGAD PIESPIEDU KĀRTĀ IZVIETOJOT ŠOS mēslus savās valstīs idejas autori to uzturēšanu ar varu uzkar savu tautu kaklā, paši sev nodrošinot nekontrolējamu valsts aplaupīšanas iespēju !
  • 0
  • 1
ērce > Kučinskis
ē
Nostāju nav jāizsaka "asi", bet kategoriski gan. Ar laipošanu neko nepanāksim un nopietni mūs neviens neņems.
Nekad nav ņēmuši nopietni
N
Un ar vējoņiem un kučinskiem arī neņems
  • 2
  • 2
Latviawing 2.pilots Končinskis
L
Sūdīga loma man iekritusi.
Ostaps Lēnums begļu fonda loceklis
O
Ja tie sasodītie bēgļi nebūs atvesti,fondam piķi neatvēlēs. Kā es to naudu nopizģīšu. Welkom sušķi,kaut tranzītā! Bļin!
GoodMan&ParexK&K
G
Vienoties par siles siles patstāvīgo izrīšanu spēs vienmēr un visur, jo tā lieta stipri patīk Jūrmalas un Rīgas lepno villu boļševiku čekistiem, naclopiem un svoločiem. Protams neiztikt bez regulārajiem karošu un to lielumu ķīviņiem. Kviecieni un spiedzieni karošu sadales procesā lieliski palīdz apdebilizēt jau tā sadebilizēto elektorātu. TAS IR ĻOTI SVARĪGI !!! Tikai perfekti apdebilizēts elektorāts arī turpmākos 24 g. spēs nobalsot par viso šo atvienošanās, pievienošanās un savienošanās spējīgi-nespējīgo razpizdzjaistvu.
Ko tad?
K
Tēlo, ka nostājas pret vējoni? DDD
Tulkojums no ierēdņu valodas
T
Nākamās valdības prioritātes varētu būt (bet vēl nav teikts) tautsaimniecības stiprināšana - lasi, turpināsies zviedru banku diktāts; reformas izglītībā un zinātnē - lasi, jauns skolu slēgšanas vilnis; reformas veselības aprūpē - lasi, nākošās kvotas; valsts drošība un nacionālā identitāte - došanās uz karstajiem punktiem ārzemēs un latviešu valodas mācīšana afganistāņu analfabētiem; demogrāfiskās situācijas uzlabošana - karstas runas par atbalstu ģimenēm ar bērniem 2020. un 2030. gadā; kā arī ģimenes dzīves kvalitātes celšana un sociālais nodrošinājums - jauni nodokļi, kas skars ģimenes.
Vārds
V
ZZS ministrs jau ieviesi kvotas veselības pārbaudēm. Sekas - neprognozējamas. Bert prezidents par bēgļu uzņemšanu (genocīdu pret latviešu tautu0 tiek ārstets uz nebēdu. Nav viena likuma visiem, ir lembja intereses.
  • 6
  • 1
Ansis
A
Kučinskis sāk locīties, tas vairs nav labi. Nekādi negrib uzrakstīt skaidri - vairāk bēgļus Latvija neuzņems ne brīvprātīgi, ne piespiedu kārtā. Redzams padevies Rinkeviča ''viedajiem'' padomiem.
Deklarācijā ierakstīt
D
punktu par kazaku ārpakalpojumu iznomāšanu no Krievijas. Incidents noticis Rjazaņā, caur kuru dienā vismaz pussimts migrantu dodas tālāk uz Zviedriju vai Somiju. Kāds migrantu pulciņš pilsētā sācisi rīkot nekārtības, tāpat kā Rietumeiropas pilsētās - mēģinājuši nesamaksāt veikalā un piesējušies vietējām Rjazaņas sievietēm. Taču garām ejošā kazaku patruļa, ilgi nedomājot, izlēmusi bezkauņas pārmācīt savās tradīcijās - ar nagaikām. Prjaņiku klaidoņiem atņemt, piedāvāt darbu un pipku.
prioritates
p
ir ieklautas praktiski visas nozares ar kuram valsts nodarbojas . tas nozime ka viss ir tuksa muldesana....
Damn
D
Kas tur ko īpaši formulēt ... Sāciet ar to, ka 95 % nav nekādi bēgļi no kara, bet ekonomiskie migranti. Varbūt patāstiet cik "bagāta" ir mūsu valsts. Cik mēs varam atvēlēt paši saviem iedzīvotājiem veselībai, pensijām, skolotājiem utt. Un pie reizes atgādiniet ES, ka pēc WW2 šeit Latvijā palika apmēram miljons okupanti un svešzemnieki. Vai ar to vēl ir par maz ? Absurds - pašiem priekš sevīm naudas nav, bet vēl obligāti jāuzņem bēgļi, kuri šeit nemaz nevēlas nokļūt. Viņu mērķis taču bija Vācija, Zviedrija, Francija ...

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas