Laika ziņas
Šodien
Apmācies
Rīgā +4 °C
Apmācies
Piektdiena, 26. aprīlis
Rūsiņš, Sandris, Alīna

Nīcas novadā nolemts izķert klaiņojošus dzīvniekus

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
BD
B
Kam jūs to cieņu dāvājiet - vai tiem dzīvnieku slepkavām?
Pane Zosja
P
Jā, suņi mēdz būt agresīvi un pat sakož cilvēkus,, un ir dzirdēts par līdz nāvei nokostu bērniņu, bet nekad nav dzirdēts, ka kaķis būtu kādam cilvēkam uzbrucis un to līdz nāvei sakodis. Ja jau Dievs ir devis šos zvērus cilvēkam kā palīgus, tad labāk tos pabarot un izmitināt, nevis pēc nāves ellē iet, par to pamešanu likteņa varā, vai vēl ļaunāk - par to nobendēšanu. Tās pašvaldības, kas pieņem lēmumus par šo dzīvnieku izķeršanu ir kas līdzīgs SS nāves komandām, jo Dievs radīja gan cilvēku, gan dzīvniekus, bet cilvēks bieži vien ir daudz sliktāks un ļaunāks par jebkuru dzīvnieku.Tad jau jāpieņem arī lēmums par ļaunu cilvēku izķeršanu un likvidēšanu, jo tas būtu morāli augstvērtīgāks lēmums, nekā lēmums izķert KLAIŅOJOŠUS dzīvniekus, jo viņi jau nekur neklaiņo- viņi vienkārši ir mūsu vidū, tur- kur Dievs nolicis tiem būt. Un krievu laikos tādas šausmas, kā dzīvnieku izķeršana, nevienam pat prātā nenāca, bet tagad cilvēki sliktāki par zvēriem palikuši, bet tā ir tikai par mums. Vācijā, piemēram, cilvēkam, kas rūpējas par pamestiem dzīvniekiem, birģermeistars pasniedza balvu kā pilsētas goda pilsonim un iedeva prēmiju 50 000 eiro apmērā (to redzēju TV programmā MDR).Tā lūk, ne visur cilvēki ir zvēri!
AD
A
Visu cieņu! Vēlu sekmes!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Likumprojekts ignorē vietējos uzņēmējus

Par zaļās politikas nozīmi transporta jomā un valdības līdzšinējo politiku Guntars Gūte sarunājas ar Latvijas Biodegvielas un bioenerģijas asociācijas (LBBA) valdes locekli Induli Stikānu .

KNAB un SAB neesot saņēmis nevienu iesniegumu no Kadžuļa

Korupcijas novēršanas un apkarošanas birojs (KNAB) līdz šim nav saņēmis nevienu iesniegumu no uzņēmēja Renāra Kadžuļa vai kādas citas personas saistībā ar iespējamu 2014.gada Saeimas vēlēšanu rezultāt...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas