Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Piektdiena, 10. maijs
Maija, Paija

Nigēriešu uzņēmējam ar Bunduļa atvainošanos ir par maz

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
:(
:
no kurienes probleemai kaajas aug? - no VM iereednju uzpirksanas un augstpraatiibas. Kaut vai Rozentaales peedeejais zhests par maaciibaam tikai Stradinjos,... un kaadam ir iluuzijas, ka te ir savaadaak? Naivie cilveeki... Shis melnais ir iists dzentlmenis - raadiija TV3 zinjaas piektdienas vakaraa... Bundulis var priecaaties - vinjam te tik daudz aizstaavju, diemzheel, cik primitiivi mees vairumaa esam .. . Bundulis pats vilku no mezha izrunaas, taapeec par mezhu runaa, idiomaats. :(
karbijs
k
Ja nu kādam te ir jāatvainojas, tad tas ir šis ne visai cienījamais biznesmenis. Par savu uzvedību.Neviens cits netika pateicis neko tādu, par ko būtu jāatvainojas.
Diki
D
kas te ir rasistisks? par ko iet runa?! beidziet taču meklēt strīdus....
lasītāja
l
Izlasīju vēstuli. Izskatās, ka to rakstījis cilvēks ar zemu izglītības līmeni, kas pieradis uztvert visu personīgi un vicināt rasisma "karti" kā ieroci. Ar šo viņš gūst ievērību un PR savai firmai. Bundulim bija iemesls viņam aizrādīt, tikai, par nelaimi, par daudz trāpīgi! Nedomāju, ka ir vērts šim notikumam vairāk vērības piegriezt. Okorī grib tirgoties, latvieši bez viņa var iztikt.
Ainārs
A
Faktiski, ko šis uzņēmējs grib J.Bundulim "piesiet"? Viņš vienkārši konstatēja faktu: "Šeit nav džungļi...":) Un ko tagad J. Bundulim darīt? Vai atlikušo dzīvi līst uz vēdera "uzņēmēja" priekšā! Varētu jau to visu nedaudz "laist pāri galvai", BET... Tiem, kuri ir solidāri ar melnādaino uzņēmēju, ieteiktu painteresēties, kā šī rasistu meklēšanas problēma ir samilzusi ASV, kur šajā jautājumā ir ļoti sena pieredze! Šie "taisnības meklētāji" spēj izsist no līdzsvara pat ļoti tolerantus cilvēkus, jo nodarbojas ar prātam neaptveramu demagoģiju! Līdzības var meklēt arī citu tautību attieksmē: valsts valodas apgūšanu daļa krievvalodīgo uzskata par minoritātes apspiešanu, uz melnādaino cilvēku ne tā paskatījies un jau esi rasists un cilvēktiesību pārkāpējs, Vīzentāla centru vispār neanalizēšu! Problēma viena: visi šie neapmierinātie cenšas piepildīt savas merkantilās intereses! Melnādainais uzņēmējs grib savam biznesam izdevīgu komisijas lēmumu, kareivīgie krievvalodīgie grib atpakaļ dominējošo stāvokli sabiedrībā, vīzentālieši grib kompensācijas no visas pasaules par holokaustu(arī no neitrālās Šveices-vai nav smieklīgi?!) Secinājums: jāskatās no kurienes problēmai kājas aug! Un jāatceras tautas paruna: "Jo mazāk sūdu kustina, jo mazāk tas smird!"
WC
W
toties viņš vismaz latviski zina kā sauc to vietu no kurienes iznācis ( "džungļi". ).Un viņa sieva ir latviete. Nabaga sieviete, ja šitādu noprecējusi. un Kombuļu Inese šo nu gan var apskaust. "Es tik viegli nepadošos, cīnīšos par savu laimi. Man noteikti vajag melnu vīrieti un punkts!" norāda (Kombuļu ) Inese , kura nav atmetusi domu atrast melnas ādas krāsas vīrieti, ar kuru baudīt romantiskas mīlas jūtas."
sākam piesieties
s
Varbūt dienai.lv var palūgt izlabot tos divus burtus, ja tie tā pārsteidz un šķiet tik nozīmīgi lasītājam 16:29, ... Briseli varētu pārcelt uz Latviju, mēs tiksim galā ar pareiziem papīriem un gramatiku, un visus iemācīsim, kas ir idiomātiski izteicieni, utt...
sākam piesieties
s
arii Okorie kunga vārds nav Kelelchi, kā visur raksta, bet Kelechi..., Sākam piesieties? nomelnot, lai nodarījums neliktos tik melns! ..Ir tāds mums idiomātisks izteiciens: tukši bunduļi tālu skan..., Okorie ar tādu nevarēja viņam atbildēt, tāpēc Varonis tagad ir Bundulis?!
ardievu Gauja
a
komenti briesmīgi! Ja mēs esam tik ļauni, ar mums ir cauri! ...evolūcija mūs samals....Un kā ar Bunduli? - turās pie krēsla kā veca kožļene... Ja sabiedrībai nav pašattīrīšanās mehānisma, nav fagocitozes tikt galā ar tādiem bojātiem "audiem"...
ethic minority
e
Palasīju Okorī kunga vēstuli un biju pārsteigts. Konflikts jau nav ar mums pazīstamo Juri Bunduli, bet kādu Mr. Bundlis. Skat. - Mr Bundlis really had any regards for me or ethic minorities, Un runāts netiek par etniskajām, bet ētiskajām minoritātēm. Acīmredzot tāda pavirša pieeja šim kungam ir arī citām lietām...
hehe
h
lai arī džungļos tirgo tās elektroniskās cigaretes... tumsā džungļos varēs vismaz kautko pamanīt
Gunča
G
Paldies dievam, ir arī kāds, kas mīl melnīšus! "Kombuļu" Inese jau meklē citu nēģeri 23.apr 2010 09:49, mango.lv Nosūtīt draugam | Izdrukāt | Lasīt atsauksmes (76) | Ziņot redaktoram | draugiem Populārās šlēgergrupas Kombuļi līdere Inese Cibuļska (attēlā) šokēta par piedzīvojumiem, ko viņai sagādājis Ēģiptē dzīvojošais Nigērijas pilsonis Maikls Banks. Inese trīs mēnešus bija pavadījusi, lolojot siltas mīlas jūtas pret tikai internetā redzēto vīrieti, bet tagad atklājies, ka Maikls, kurš iepriekš teicis saldus mīlas vārdus, ir krāpnieks un melis. Sarunā ar izklaides portālu Mango Inese stāsta, ka pēc tam, kad Imigrācijas dienests bija atteicis viņas izredzētajam iebraukšanas atļauju Latvijā, viņa vērsās pie dažādām Latvijas institūcijām. "Biju pat divas reizes aizgājusi uz Ārlietu ministriju, lai noskaidrotu Maikla iebraukšanas atļaujas liegšanas patiesos iemeslus. Cīnījos kā negudra, bet gala rezultātā paliku pievilta," stāsta Inese. Pēc tam, kad Inese jau samierinājusies, ka Maikls tomēr uz Latviju nebrauks, viņa kļuvusi domīga un vienai no savām talanta cienītājām palūgusi, lai viņa sarakstās ar Maiklu, tēlojot, ka vēlas ar viņu iepazīties. "Tad es uzzināju šausmu lietas! Lasīju tās vēstules, kuras Maikls sūta manai fanei un biju šokā. Viņš paziņoja, ka ir brīvs no attiecībām, ka vēlas iepazīties ar sievieti un vēlas divus bērnus. Ilgi biju šoka stāvoklī - neko tādu no vienmēr iejūtīgā Maikla nebiju gaidījusi. Sēdēju un raudāju, ka esmu iekritusi krāpnieka tīklos. Sāku jau domāt, ka visi vīrieši ir kretīni. Nedomāju klusēt un zvanīju Maiklam, un teicu, ka zinu, ka viņš ir krāpnieks," piedzīvoto atminas Inese. Interneta vidē iepazītais vīrietis sākotnēji gan liedzies, bet tad sācis uz Inesi kliegt, ka ienīstot latviešus, kuri esot nacisti un komunisti. "Es neizturēju tādus apvainojumus un pateicu viņam, ka viņš ir riebīgs cūka, un paziņoju, ka par viņa nelietīgajām izdarībām pastāstīšu visai Latvijai, kā Maikls brauc ar savu daiktu pa visu pasauli," viņa uzsver. Inese ļoti nožēlo, ka tik akli bija iemīlējusies svešzemju vīrietī. "Ārprāts, cik es biju lētticīga," šausminās Inese, kura gan tajā pat vakarā internetā iepazinusies ar citu ārzemnieku. "Es tik viegli nepadošos, cīnīšos par savu laimi. Man noteikti vajag melnu vīrieti un punkts!" norāda Inese, kura nav atmetusi domu atrast melnas ādas krāsas vīrieti, ar kuru baudīt romantiskas mīlas jūtas."
Petīcija
P
Petīcija Mēs , biedrība par „Atklātu sabiedrību” britu nečurātāju biedrība, sabiedrība par aizklātību „DELMA” „Pa- Vidu”, filant-lopa fonds „Zaraza”, cienīgmāte WVF un citi zili zaļi un visās mozaīkas krāsās zaigojošie aizjūras latvijieši esam patiesi nobažījušies par homofobisko situāciju Latvijā. Nigers, Nigerijas pilsonis (nu noroberžojamies no jebkādsa sastības ar nigerr), ka, britu pavalstnieks, kas atšķirībā no citiem britu pavalstniekiem, tie līdz šim vien importējuši urīnu, šis cienījamais un visādi citādi godājamais pilsonis, kas bez visa tā , ka noprecējis latviešu meiteni, kurai, iespējams, neliek valkāt galvassegas, cenšas piesaistīt reālas investīcijas – e cigareti. Tā (cigarete) uzlabos nācijas veselību un , kas svarīgi, arī valsts finansiālo stāvokli nodokļu viedā , jo dos iznīcinošu triecienu cigarešu kontrabandai. Atbalstām šā visādi citādi godājamā Nigera, Nigerijas pilsoņa (nu norobežojamies no jebkādas sastības ar nigerr, kas ir rupjš afro- brita apzīlējums), kas cītīgi mācās latviešu valodu un , par piemēru jau zina kā latviešu valodā ir „džungļi”, činavneika Bunduļa atvainošanos un pieprasām Bunduļa atkāšanos. Tāpat lūdzam Nigeru, Nigerijas pilsoņi (nu norobežojamies no jebkādas sastības ar nigerr, kas ir rupjš afro- brita apzīlējums) pazemīgi pieņemt visas latviešu tautas sirsnīgu atvainošanos un paziņot gaidām aizvien jaumus nigerus, Nigērijas pilsoņus, tas šai tautai ir vitāli nepieciešami , jo ši tauta , kas pati bēg no savas zemes drīz nespēs sevi pabarot.
Nesija
N
Nu gan atraduši problēmu!!! Bet - pēc šis cigarešu reklāmas - ja smēķētu - tad atmestu!!!
Barons
B
Lai tak šo "strīdu" izskata tiesa. Ja cilvēkam norāda, ka viņš kautkur atrodas vai neatrodas, uzreiz ir rasisms, ir pilnīgs absurds. Ja Bundulis būtu teicis mežā, uz ielas, atejā u.t.t. , tad arī tas būtu rasisms? Es Bunduļa vietā pat netaisītos par kautko atvainoties. Ja kāds sanāksmes dalībnieks neprot uzvesties, tad viņš ir kautkā jāved pie kārtības. Un Bundulis varētu tiesā iesniegt prasību par nepamatotu neslavas celšanu, nosaucot viņu par rasistu. Un tikai tā var rīkoties ar šādiem Lielbritānijas pilsoņiem. Uz tiesas laiku apturot visus šī pilsoņa darījumus Latvijā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VAIR"AK:


Uzņēmēja viedoklis (angļu val.)

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas