Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +24 °C
Skaidrs
Otrdiena, 21. maijs
Ingmārs, Ernestīne, Akvelīna

Nils Sakss kļuvis par kustības "Par labu Latviju" portāla redaktoru

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Mr.Voroneckis
M
Nils Sakss-musdienu cilveks,morali brivs,pilns ar energiju un ar idejam. Es personigi vinu uzkatu par Latvieshu:Adamu Pafri,- kursh sava laika, ari nodarbojas ar gramatu izdevniecibu.
zapte
z
sexam,....gan vajadzēja kļūt pat kāda,.... PORNO žurnāla g/red.
Karlito
K
Var redzēt - tāds tādu pievelk! Un zinās, par ko NOTEIKTI NEDRĪKST balsot! ------------------
Vilhelms
V
Nils Konstantinovs ir apšaubāmas morāles cilvēks - citu pazemotājs, rupeklis. Mazizglītots grafomāns, kas tos, kas nejauši paņēmuši viņa skricelējumus, šokē ar prātam neaptveramām perversitātēm. Kā nav neērti uzrādīt kā izglītības iestādi "Dienas" žurnālistu skolu! "Par labu Latviju" - šis sauklis nu nekādi neiet kopā ar Nila Konstantinova (Saksa) personību, gara spējām, inteliģenci, galu galā ar to, ko saprotam ar godīga un laba cilvēka reputāciju. Ja kustība par savu portāla redaktoru izvēlējās šo jaunkungu, tad - šai kustībai pagriežama pēcpuse.
skaitļi nemelo
s
Izskatās, ka dzudziem skauž. . Šī ir universāla frāze,ko varētu lietot jebkurš,kurš pieķerts nepiedienīgā pozā bez biksēm,vai zogot skuvekļus lielveikalā,vai darot jebko citu daudziem pretīgu.
zemietis
z
Atbildēt Vērtēt komentāru: Vērtējums: 0 Balsu skaits:0 x abc 09:52 Talantīgs, ar asu prātu un humora izjūtu. Katrai politiskai kustībai šāds cilvēks varētu būt ieguvums. Izskatās, ka dzudziem skauž =============== Kātad skauž!Šis asprātis2007 gadā JL aizsūtija pa skuju taku, kaut gan tieši tobrīd sķās runas par viņu atgriezšanos valdībā. Jau tad savos rakstos aktīvi atbalstīja valdošo kliķi. Viņa raksti apollo bija vienkārši nožēlojami. Nekas no rakstītā nepiepildījās.
abc
a
Talantīgs, ar asu prātu un humora izjūtu. Katrai politiskai kustībai šāds cilvēks varētu būt ieguvums. Izskatās, ka dzudziem skauž.
Next
N
Cik tas ir nožēlojami, Nil!!! Nauda tomēr ir visvarena.
Valdis
V
Labāk nevarētu pateikt - tautas kretīnu kustība "PAR IZZAGTU LATVIJU"... prostitūtu un padomju urlu simbioze ir acīmredzama.
alexa
a
redakcijas slejas pirmajā rindkopā jau vien ir kļūdas pietiekoši!:)
Tā infatili ir.
T
Cilvēks ar sliktu intelektu nekādi nevar apjēgt Dievu un sātanismu, vispirms jāpārvar infatililsma pakāpe, tad jāsāk apjaust transcendenci, beidzot jāsāk just cilvēcīgi. Bet nu jāņem vērā, ka sātans šādus tādus puskoka lēcējus savā gvardē neņem, ar tādu triviālu atrībūtu kā "Analā seksa rokasgrāmata" sātans slauka pakaļu, ja arī to būt rakstījis vīrietis. Daudzi muļķīši te mums gribētu spēlēties ar sātanismu, bet tam vajadzīgas arī kādas intekela druskas, ne tikai bērnišķīgi skautu mīti un rituāli.
Streits
S
Labāk būtu mazliet iesprindzis, saņēmies un tomēr kļuvis par geju…
Vējamāte
V
Šī ziņā ir laba ziņa. Būtībā viss rit ar gudru ziņu, pēc plāna. Straumes un atstraumes kalpo labajam: visus mēslus sanes vienkopus, vienā atvarā vienā pikucī. Tagad tik jāgaida, kad saķersies kopā un nogrims.
ihaha
i
Aa, tagad man skaidrs, kuru Ulmanis domaaja, sakot, ka visi iemiileehushies Sleserii un Shkheelee!
meiča
m
strategija ir neatstat vienalidzigus un likt runat. Vienkarsi nomakt ar buzz. Ta ka Sakss ir tikai ziedini. bus vel visadi divaini, lai katru nedelu ir par ko runa. Sitais bus riktigs cirks. Incanti, kur ir Ķibilds? Viņš taču bija viens no pirmajam perkamajam dveselem šajā pasakumā. sakss - nu ka bijis prostituta ta ari turpina. Ar ko nez gules nedelu pec velesanām?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas