Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +1 °C
Daļēji saulains
Piektdiena, 19. aprīlis
Vēsma, Fanija
Jaunveidojamajā apakškomisijā noteikti darbošoties arī deputāte Janīna Kursīte (KPV LV), kas uzsver, ka uz Latgali kopumā attiecināma plašāka problemātika nekā uz citiem Latvijas novadiem

No Latgales ievēlētie Saeimas deputāti sasparojušies reģiona atbalstam

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
kurzemnieks
k
Atkal tie latgaļi ar savu mūžīgo vaidēšanu par slikto dzīvi Latgalē, par savu neatkārtojamību Latvijas mērogā, pamazām"ieņem"centru Rīgā, vēlāk,tiešām, uzsāks seperātisma procesu...Cīši, cīši sasaklausāms...Es, savukārt, uzskatu, ka "uz ātro" jāpievēršas visa suitu reģiona un līvu krasta stiprināšanai un godāšanai!Mums arī ir savas tiesības!
Fakts
F
Latgalei ir viena problēma - slinki iedzīvotāji, kuri neko negrib darīt. Tāpēc arī reģions atpalicis.
Oscar
O
Latgalieši vienkārši ir slinki un grib, lai citi viņus uztur. Paši neko nedara un brēc, ka Latgale grimst... Paši savu zemi gremdē ar savu slaistīšanos, tāda ir patiesība! Pats esmu pieredzējis!
hmmm
h
Saeimas deputāts ir visas valst, nevis atsevišķa reģiona pārstāvis. Uz kā rēķina viņš attīstīs Latgali? Uz citu apgabalu samesto naudu? Var arī pieiet šādi - atbalsties Latgales, Daugavpils, Jāņa Bērziņa iela, otrā māja, dzīvoklis 33 labklājību (adrese izdomāta, bet ideju sapratāt). Pieprasu Saeimas balsojumu par šī Latvijas punkta atbalstīšanu. Tā ir super-puper stratēģiskā vajadzība.
Izidors Spalāns-Miklovāns
I
Kundze varēja savu matu kodaļu izkrāsot Latgales karoga krāsās.
Ivars R.
I
Arī Jelgavas zilie ir sasparojušies , un grib pārdēvēt pilsētas apkaimē esošo Lediņu kalnu.
Lasita
L
Tas, ka Latgales reģionu nepieciešams attīstīt, šaubu nav, bet, ne tikai Latgales reģions jāattīsta.
Priecīgs Paskaidrojums
P
Kamēr latvieši netiks informēti, ka viņu zemīti no iekšas izēd pašu valdība, kurai nekāds ieskats nākotnē nekad nav bijis, tikmēr nekādas īpašas komisijas neko nelīdzēs. Viss ies kā iepiekš.
Pompaduras smaids
P
Kāpēc jaunā Saima nevarētu pieņemt regulu.... piem. Nr oo7 , ka visiem deputātiem uz Saimu jānāk t. sarkanās vai kastaņu kr. pūderētās parūkās...re, kur viens pozitīvs piemērs...Un nebūtu vairs pliku pakaušu atspīdumi zālē, kuri daudziem traucē darbu saulainā laikā...Viss kā pie cilvēkiem...briti jau sen to sapratuši un spīkeram darbā ir jānēsā parūka! Cool! Un brexit rullē!
Dimba
D
Lai labi veicas!
Krējums Saldais
K
Es nepārskatījis? Viens no otrā punta galvenajiem pasākumiem ir "depopulācija"? . PS. Un vispār, būtu jāsāk ar 11. punktu. Visi pārējie lielā mērā sakārtosies paši.
Margarēta
M
Konkrēti, šī kundze ar principialitāti neizceļas. Ja vajag, startē no vienas partijas ar Āboltiņu, ja tai mazas cerības ar to palikt Saeimā, iekārtojas Kiviča partijā. Ja vajadzēs un no tā varēs gūt pašlabumu, kritīs arī baķkas vai putina apskāvienos....
Margarēta
M
Ar ko Viļānu problēmas un situācija īpaši atšķiras no Staiceles un Ugāles problēmām, ka vajag speciālu deputātu klubiņu, kas nu spiedīs uz to, ka Viļāni ir svarīgāki par Staiceli vai Ugāli. Vai ko nu tur plāno darīt tai savā čangaļu kopā. Tāpēc Latvijai ir jābūt visai vienam vēlēšanu apgabalam, un jāvēlē deputāti, kas strādās visas valsts interesēs, nevis Ventspils mafija mūždien budžeta pārpalikumus un deputātu kvotas miljonu apmēros novirza Ventspilij, čangaļi velk deķi uz davu pusi un veido bezmaz autonomo apgabalu, bet Kučinskis izlobē savai Valmierai vecā, nevienam nevajadzīgā padomju stadiona remontu par grandiozām summām.
Margarēta
M
Pamazām, mērķtiecīgi un gan jau ne bez neredzamas brālīgās, lielās kaimiņvalsts rokas tiek veidots Katalānijas scenārijs. Sākumā iestāstām Latgalei, cik tā ir atšķirīga un unikāla, cik daudz cieš un cikd audz tai dara pāri pārējā Latvija, attālinām jau de facto par pusautonomu kļuvušā reģiona iedzīvotājus no pārējās valsts ar mākslīgi izkoptu reģionālo dialektu un atsevišķu rakstību... un pie aiznākamās krīzes ar nelielu, gudri veidotu kampaņu jau varam gaidīt Latgales neatkarības referendumu un krišanu gādīgajā Krievijas vai Baltkrievijas klēpī, kas par nabaga sērdienīti (apzināti kultivēta Latgales indentitāte pašlaik) parūpēsies.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

NA neatbalstīs Braži ārlietu ministres amatam

Opozīcijā esošā Nacionālā apvienība (NA) neatbalstīs diplomātes Baibas Bražes apstiprināšanu ārlietu ministres amatā, aģentūrai LETA pēc abu pušu tikšanās pauda NA priekšsēdētājs Raivis Dzintars.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas