Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +8 °C
Skaidrs
Trešdiena, 8. maijs
Staņislava, Staņislavs, Stefānija

No ministriem vēlēšanās nekandidēs tikai Gerhards

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Rusins
R
Kad sis debilais ciklops, idiots Gerhards atmaksas Latvijas tautai un valstij noagto naudu, kadu sis kroplis ir sanemis par neko nedarisanu sedot ministru kreslos, deputati kresla?
anakonda
a
ari Gerhards ir sarausis rupigi pa santimam ,laiks nolist ,lai paargremotu....
Gerhardam tik daudz prāta ir,
G
lai publiski neizgāztos. Pēc katoļu grautiņa, diez vai valstī ir kāds, kas viņam simpatizētu. Parējai varzai šī prāta pietrūkst, un apjēgt to, ka laiks uz mēslaini doties, nespēj.Tagad prezidents būs Kājmīžš ministru prezidents Jobzemis , finanču ministre - Burbuļmāte LL,; kultūras ministrs Ķīvīčš, bet labklājības ministrs Šmiths.
Patiesi domājošajiem
P
Nevajadzētu balsot par NEVIENU no šobrīd pie varas esošiem. Visi viņi ir 28 gadus valsts totālas izlaupīšanas ķēdes locekļi. Tikai reāli sodi par nodarīto spēs Latviju pagriezt demokrātiskas valsts virzienā. Ir absurds aizcinājums balsot par tiem, kas radījuši likumus, kuru rezultātā valsts ir zaudējusi desmitiem miljardus eiro un pazaudējusi lielāko tās kapitālu ilgtermiņā - cilvēkresusrsus! Nebalsojioet par NEVIENU pie varas esošajām partijām vai to pārstāvjiem, kas izveidojuši jaunus Trojas zirgus zem daiļskanīgiem nosaukumiem!
Aiva Ķikuste
A
Nu jā! Un tevi kāds 20 gadus aiz dieršas turēja un neļāva balsot, citādi būtu PAREIZOS ievēlējis.
  • 0
  • 0
XT>Aiva Ķikuste
X
Ja tādi ir vairums balsotāju kā Aiva Ķikuste, tad nav brīnums, kāpēc savēl tādus deputātus kā pēdējos 20 gadus..........
  • 2
  • 2
Aiva Ķikuste
A
Patiesi! Nevar vairs muļķīgāk izteikties: ''patiesi domājošiem''!!! Kuri tad ir tie NEPATIESI DOMĀJOŠIE, un cik patiesi domājošs ir skribents pats, ja reiz katram pašam SAVA patiesība?
  • 3
  • 3
Mācies nepatiesi domāt,
M
tad nedaudz gudrāks tapsi un muļķums mazināsies. Citādi gadiem šerī vienus un tos pašus mēslus. Šis komentārs jau kādas 1000 reizes ir skribelēts, bet lamata klab un klab...
  • 2
  • 1

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Pūpols ieņems Melbārdes vietu EP

No Nacionālās apvienības (NA) saraksta Eiropas Parlamenta (EP) vēlēšanās startējošais Ansis Pūpols stāsies Daces Melbārdes (JV) vietā Eiropas Parlamentā (EP), viņai noliekot mandātu priekšlaicīgi.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas