Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Piektdiena, 17. maijs
Umberts, Herberts, Dailis

Noteiks maksimālo atļauto virsstundu skaitu ierēdņiem

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
zvirbulēns
z
Ja valstī bardaks, vainīgas apkopējas, tādu muļķību mums te potē jēlīši!
Nu gan
N
Oskar, tu esi visīstākais stulbenis, nokritis no mēness! Lai tie ierēdņi dara ko grib, bet kad atlaista puse darbinieku, bet palikušajiem jāpadara viņu darbs, bet par virsstundām nemaksā neviens, ko tad darīt?
Oskars
O
Kuram jāstrāda VIRSTUNDAS un nevar tikt galā LAICĪGI , TĀDUS ATLAIST bez ALGAS .
filozofs
f
nesaprotu , kaa bez virstundaam var straadaat vienlaiciigi teju piecos amatoa , visi pilseetu meeri sastaav amatos vairaakaas padomees , iipaši Liepaajas meers , pilda pienaakumus pat liepaajas SEZā, un veel vairaakaas SIA, visos amatos saņem pieklaajiigu algu , driizaak to var uzskatiit par to pašu oficiaalo kukuļošanu , ja meeram vajag 30 000 ienaakumu gadaa tad nosaka ar likumu viņam algu taadaa apjomaa , jo tikuntaa viņš neko tajos kantoros nedara , pat kabineta tur nav , smiekliigi , muļķu zeme tomeer , ja nu laaciitis grib spert soli šai virzienaa tad septiņi papildamati likvideejami pirmkaart...
dzeris
d
Man ir pilnīgi pretēja pieredze, konkrēti ar VID.
Dzerim
D
Sanāca nesen kartot dazadus dokumentus 5 valsts iestades. Visi ieredni bija laipni, pieklajigi un visu izdarija atri un pareizi. 90% CUCIBU musu valsti ir radijusi politiki, ne ieredni.
Lieliski
L
Ļoti laba doma. Turpmāk premjers vakaros sēdēs viens Brīvības bulvārī 36 un ministri arī savas ašās un pretrunīgās idejas varēs apstrādāt paši.
Lelle
L
Un visi būs visu laiku strādājuši virsstundas, īpaši jau vadonīši...
Didzis
D
Vajag mazliet ar galvu padomāt. Ja kāds krāpjas un raksta nepamatotas virsstundas, tad viņu vajag sodīt. Bet vienlaikus nevajag sodīt tos tiešām centīgos cilvēkus, kas esošajā stresa laikā cenšas, lai paspētu padarīt pa naktīm. Nevajag tiešā veidā kukuļņemšanu veicināt.
kaka
k
Vaacijaa valsts iestaadees virstundas netiek apmaksaatas, bet var nemt atvalinaajumu par paarstraadaato laiku. Liekas, ka Latvija ir bagaataaka, ja var maksaat naudaa...
aina
a
Šobrīd visi strādā virsstundas, tikai nebija dzirdēts, ka par tām kādam arī maksātu. Protams, ka tas ir jāaizliedz ar likumu un jānosaka nenormētais darba laiks. Lieta darīta. Arī policistiem, lai kā arī viņiem to negribētos. Protams, ka vieglāk jau ir kasīt aiz auss un gaidīt, kad darba diena beidzas.
dzeris
d
Es tā sapratu, ka te neiet runa par policistiem utt., bet, taisni par tiem vidējas un augstākqas kategorijas ierēdņiem, kas sēž dažādos kantoros. Kurš tad ir pret to, lai policistam maksātu virsstundas. Tam viesis - nešķiet, ka ierēdņi paši vainīgi, ka pret tiem tāda attieksme? Ko tad neprotestējat, kad jūsu augšas tērēja to naudu uz nebēdu, prēmijās tikpat kā kattru mēnesi, kur vēl nē? un, neviens jau nesaka, mazie jau tur strādā, bet, tāds sugšas jau nosaka visu.
viesis-pepanekam
v
Protams, ka tas ir muļķīgi, samest visus vienā katlā, kas, starp citu, arī tiks darīts, varu likt galvu ķīlā, pie mums vienkārši savādāk nenotiek. Un beigās vienalga zaudētāji paliks tie, kuri strādā vairāk....... Bet ko es gribēju teikt ar savu iepriekšējo komentāru- politiķiem ir ļoti izdevīgi, ka ir tādi ierēdņi, kā saka, ja viņu nebūtu, tad nāktos viņus izdomāt. Jo tagad ir taču ar ko aizbildināties par savu nevarēšanu, nemācēšanu un nevēlēšanos... Sak- skatieties, mums taču ir vesela piektā kolonna, kas sabotē valdības un Saeimas saprātīgos, noderīgos un brīnišķīgos lēmumus...... Un skumjākais, ka cilvēki arī tam sāk ticēt :(
Pora
P
a kā vakardienas valdības sēdēšana? Virsstundas vai kaitīgs darbs
CIO
C
Nu tad poliči pēc šāda rīkojuma saņemšanas sestdien vairs nekustēsies ne no vietas, jo par virsstundām nemaksās. Darbinieki ministrijās, kuri sastāda nu jau kaut kādu 12 budžetu šogad, jo valsti vienkārši pārkrata katra otro mēnesi ar jaunu finansu vīziju (pretim 2 budžetiem, kas paredzēti darba pienākumos) arī pateiks - 17:00 un mājās. Skolotāji bērnu dārzos un skolās pēc darba laika beigām izliks aizkavējušos bērnus uz ielas un dosies mājās? Jeb kādam liekas, ka regulāri pārkratot valsts sistēmu, cilvēki ar prieku katru reizi tērēs pa 10 stundām nedēļā, lai tikai izpildītu jaunos virsuzdevumus, kurus uzkrauj situācija un juanais valsts mendžments? Privātajiem nemaksā parasti par virsstundām, un kamēr valstī bija motivācijas sistēma ar prēmijām pret paveikto darbu, tikmēr arī valsts pārvalde strādāja neskaitot laiku. Bet ko tagad?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas