Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Pirmdiena, 20. maijs
Venta, Salvis, Selva

Oficiāli nosaukt vēl nenozīmē ievēlēt

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
lustīgais nerris uz tirgus plača
l
Kurā vietā Satversmē ir paredzētas, formulētas un definētas šādas stumdīšanās un grūstīšanās valsts prezidenta ievēlēšanas sakarā? Vai tas tikai tāds Saeimiešu IMPROVIZĀCIJAS teātris, par ko mudina domāt fakts, ka prezidenta izraudzīšanas procesa aprakstīšanā nu jau ir iesaistījies TEĀTRA kritiķis (Atis Rozentāls)?
:o
:
Ko? Ja nasing spešal 2 ievēlēs, tad es emigrēšu, 4 kauna gadi jau bija vēl 4 jau man ir par daudz.
Rašsa gaida. Emigrē BEIDZOT!
R
Komentārs
  • 1
  • 2
zxzxs 2
z
Tautas kustība NEBALSO! Izstājies no ES. Atgūsti Latvijas bankām pārdoto suverenitāti. Atkraties no ‘Vējoņa’ hibritizētās monsanto sēklas, kuru mums nāk pārdot svešinieki ar—citās ballītēs—līdz papēžiem nodancotiem dandžiem. NEPĒRC BRĀĶI! NEBALSO! Atceries, ka esi latvietis(e), un mums no mošķiem nav ko bīties. Kopē un padod tālāk!
nu kāds Vējonis!?
n
Kapēc viņš pats neatsakās??? Mums vajag Zinošāku, Spējīgāku vīru par Prezidentu! Levita kungs ir izcila kandidatūra! Tur šaubu vispār nav! ja tiešām būs Vējoņa kungs, tad Latvija vēl un vēl kavēsies lēnumā, atpalicībā, kuri samierināsies ar krievu spiedienu. Tad arī nekas īpaši nemainīsies, pēc Bērziņa! Labi Vējoņa kungs prot labāk runāt, Latviski! Būs savādāka seja, būs patīkamāk. Bet Mums vajag Revolūcionāras pārvērtības Latvijas attīstības, kā Eiropas valstij esot! Labklājības uzlabošanās! bet protams tas nav iespējams, bez Varenas ekonomiskās, Industriālās attīstības! Vajag Ražot, Pelnīt naudu!!! Ražojoša ekonomika! Plaukstoša lauksaimniecība! tas tikai izvilks Latviju no šī grāvja! Protams Jauna Likumdošana un Obligāti Pilnīgi cita, Jauna, vairs Neapzogama Nodokļu sistēma! bet arī tas kas tikko notika uz 9 maiju, ir ārprāts! Lūk kā krievi var! Un tur vēl bija tikai daļiņa viņu! Latvijskaja Respubļika.
apgaroti ir Urbanovičs, Klementjevs
a
tie ir tuvu pie REĀLĀS LATVIJAS SITUĀCIJAS un TUVU PIE PAMANĪŠANĀS NOPELNĪT UZ TAUTAS RĒĶINA
  • 1
  • 1
vai tik'
v
neesi par daudz aizrāvies ar Levita''apgaroto tēlu''.Kā komentēja *Vārds*,viņš ir tālu no reālās Latvijas situācijas,par kādu ražošanu te murgot ar juristu ...vienīgais var piekrist par naudas pelnīšanu (SEV),visi Latvijā pie varas esošie/bijušie žīdi ir pamanījušies nopelnīt uz tautas rēķina /banka Baltija,Parex,LM,Krājbanka utt/
  • 2
  • 2
Vajag Grigulas Ivetas.
V
Viņa ir Zinoša, Spējīga, Revolūcionāra, ar Varenu ekonomiku, ar Plaukstošu lauksaimniecību,ar Mēs Ražot, ar Mēs Pelnīt naudu, ar Ražojošu ekonomiku, ar Neapzogamu Nodokļu sistēmu, No Latvijskajas Respūbļikas, bez krievu spiediena Eiropas valstij esot.
  • 1
  • 2
Es
E
NA nav uzvarējusi nevienās vēlēšanās, nav sastādījusi nevienu valdību, nav vadījusi vairāk par vienu valdību, ir tikai balsotāji Saeimā, bet ambīcijas tai ir tik nesamērīgas, ka var likties, ka tai ir kaut 10% balsstiesīgo vēlētāju atbalsta.
Bes
B
Nav jau krievi, kas atbalsta.
  • 2
  • 1
DW
D
Tas, ka Vienotība vispār diskutē par Vējoni vien ir skaudra liecība. Te pat nav runa par politisko kompromisu vajadzību. Te ir runa par to, ka puslīdz atbildīgi, puslīdz profesionāli politiķi nesaprot - viņš neder par prezidentu. Vai tiešām nav saprotams, ka Vējonis ir grūti saprast, ne jau izloksnes dēļ, bet tādēļ, ka viņa dikcija ir patiešām vāja. Un pat ja saspringsti, iedziļinies, tad saproti, ka viņa runas ir ļoti viduvēji uzrakstītas no retorikas viedokļa, bet no vēstījuma un domu dziļuma tur faktiski nav nekā. Vējonis ir pašpārliecināts "aparčiks", kurš kopā ar Silenieku un vēl dažiem no iekrituši vēlmju domāšanas slazdos. Lielākā problēma ir tā, ka attapšanās vēlāk būs skarba gan pašam Vējonim, gan viņa tuvākajiem, gan visai valstij kopumā.
DW skaudra liecība un DW skarba att
D
Komentārs
  • 0
  • 2
Šalle
Š
A.Lembergs NAV V-Pils mērs!!! Viņam ieņemt šo amatu liedz tiesas lēmums apjomīgā krimināllietā par smagiem noziegumiem! Tas vienreiz būtu jāsāk skaidri un oficiāli norādīt!
£
£
Tas nav nopietni ,1.Aprilis arii pagaajis
Vārds
V
Tādie vējoņiem visa dzīve viens vienīgs 1.aprīlis.
  • 4
  • 2
Voland's
V
Tikai lūdzu bez drāmām un teatrāliem izklupieniem !
Volandsam neklupt virsū un to neizv
V
Ļoti lūdzam!
  • 0
  • 1
neglīti
n
Vienotība organizēja apspriešanos ar sabiedrību par to, kādam jābūt prezidentam. Taču izrādās, ka tā ir bijusi tautas muļķošana, nav dzirdēts, ka kādā no apspriedēm cilvēki minētu Vējoņa vārdu. Ja Vienotībai nav sava kandidāta, tad kāpēc Jūs pievienojāties Lemberga - Brigmaņa rebēm nevis NA, kas atbasta Levitu? Skaidri zinot, ka par Vējoni nebalsos Lemberga cilvēki. Izskatās, ka pašlaik galvenais Vienotības vadības mērķis ir noņemt no trases Levitu. Neglīti.
Nu, jā!
N
Bet Lembergs par viņu sajūsmā, jo TEMULIS. Bez tam - Lembergs nekad ar temuļiem nedraudzējas. Viņa vella slazdiem - PAR SĪKU. Toties derēs uz Kremli šķūrējot. TUR tādus ķer un ēd. -vārds-
  • 4
  • 0
AM.
A
R.V. ir Laimdotas Straujumas kabineta Aizsardzības ministrs,tad tik svarīgā šodien nozarē vinu atbalsta,bet rīt nē?!To prasa elementāra loģika,jo tā sobrīd ir viena no atslēgas ministrijām.Nekāds draugs Lembergam viņš arī nav un sievu tenkas neinteresē.
  • 4
  • 1
Latvietis
L
Vējonis ir otrs Zatlers.
vasja
v
...Ulmaņbērziņš Otrais P.S. Zatlers vismaz izglītots inteliģents cilvēks
  • 4
  • 3
Par Egilu Levitu!
P
Latvijas vārds un attīstība lielā mērā atkarīga no valsts prezidenta, no prezidenta spējām runāt un pasniegt savu valsti kā līdzīgu ar pasaules attīstītākajām valstīm. Tam jābūt valodai, zināšanai, pārliecībai un pieredzei. Tikai Egilam Levitam šobrīd Latvijā ir visas vajadzīgās īpašības, lai Latvija kļūtu pasaulē pazīstama, cienījama un bagāta.
Vārds.
V
TAVUS melus atpazīst VISUPIRMS. Tu esi VĀRDU melis. Tāpat kā tava māte - elle.
  • 4
  • 2
Vārds
V
Meli, meli un lieli meli. Latvija nekļūs par nevienu no minētajām, jo tai vienkārši nav resursu un priekšnosacījumu. Šādi aicinājumi saskatīt visu vienā cilvēkā ir komunistiska līdzība par Ļeņinu un ceļš uz Ulmaņa autoritārismu. Pilni kapi neaizstājamu cilvēku, bet dzīvojam.
  • 3
  • 4
Dr.xy
D
ES un NATO Valsts Latvijas Prezidents nedrikst but no zali apkrasoto cekistu apvienibas ZZS,kuru vada komunisti un pusmetrigais kriminalais Puzes ciganelis. Vai kremla cekistu propagandas un dezinformacijas masinerija ir iekluvusi visos Latvijas medijos ?
realpolitik?
r
Levits šim Lemberga cilvēkam un profesionālajam ministram ieliek vienos vārtos. Un tieši tāpēc arī netiks ievēlēts. Jo ir pārāk godīgs un pārāk harizmātisks.
Ja jau dzīve ir sūdu čupa (kā tev),
J
Komentārs
  • 1
  • 1
Vārds
V
Levits ir Latvijas ceļa eirobirokrāts, tādi Latvijai neko labu nav devuši, jo ir pilnīgi atrauti no reālās dzīves.
  • 2
  • 9
Senais
S
Ampelmaņi muļķīšiem.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Šorīt pārbaudīs trauksmes sirēnas

Pirmdien no plkst.10 līdz plkst.10.08 visā valstī uz trīs minūtēm tiks iedarbinātas trauksmes sirēnas, lai pārbaudītu valsts agrīnās brīdināšanas sistēmas ieslēgšanas kārtību un tās darbību, kā arī,...

Pirmdien vietām gaidāms pērkona negaiss

Pirmdienas rītā Latvijā ir saulains laiks, vietām sauli brīžiem aizsedz mākoņi, liecina meteoroloģiskā informācija. Pirmdien daudzviet Latvijā uzlīs, vietām gaidāms pērkona negaiss, prognozē sinopti...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas