Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +27 °C
Daļēji saulains
Ceturtdiena, 23. maijs
Leontīne, Ligija, Lonija, Leokādija

Opozīcija Zatleram lūdz vērtēt Mūrnieces atbildību par notikumiem Jēkabpilī

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
mei-dei
m
lishon pizdi i paiki!!!!!
spēks
s
Godīgums, godīgums un politikā godīgus politiķus, tas ir spēcīgas nacionālas valsts GARANTS. Un tas nav sarežģīti,
spēks
s
Nevis atstādināt Mūrnieci, bet vispirms vajag meklēt cēloņu, kāpēc šādas spēļu zāles un tik lielā skaitā ir tieši Jēkabpilī, kāpēc tik lielas summas apgrozās tieši Jēkabpils pilsētā? Kāpēc pats MĒRIS dienu un nakti rausta kloķus automātiem?Vai viņu iedzīvotāji ievēl godīgās vēlēšanās???? Cik apbalvojumus viņš ir izspiedis no dažādām organizācijām? Stāstām TV par Itālijām uc., bet acis aizveram, KAS NOTIEK LATVIJĀ ! Izlikšanās ir valsts varas vājie ķēdes posmi, kas argri vai vēlu var pārtrūkt! Šis notikums ir tam piemērs
tajaa pusee
t
Peec komentaariem shkjiet, vienmeer valsts pie visa vainiiga. Katram indiviidam, protams, nekaada atbildiiba nav jaanes. Muurniece moraali izchaaksteejushos tukshpaurus noveda uz noziedziigaas takas. Pilniigs vaaks. Nu tieshaam, kad mees reizi par visaam reizeem saaksim uznjemties atbildiibu par saviem truukumiem, neizdariibaam vai likumpaarkaapumiem? Puishiem shiiberis pashiem aizbrauca. Ne Muurniece tur klaat staaveeja, nekaa...
kaligula
k
Te jau raksta tikai Augustāns,Mellgailis, Sūna un citi no arodbiedrībām- grib taisīt mello pļauju savam tēvam sātanam par godu.
OME
O
Nevaru vien nobrīnīties.Raksta ka Mūrniecei jāpamet amats,bet par tiešajiem priekšniekiem ,ka viņus jāatlaiž,neraksta.Kaut kas nav kārtībā.
strādnieks
s
Par to 20 gadu pieredzi, tā nav gājusi labumā, bet sliktumā. Krievu laikos pamatīgāk kadrus atlasīja un bija arī no kā, jo miličiem bija labas sociālās garantijas. Tagad no garantijām palikusi tikai medicīna un izdienas penzija no 50 gadu vecuma. Kaut gan pa blatu arī tad bez problēmām varēja iestāties. Pats pa blatam tiku un mani dēļ tusiņa kojās neizmeta tikai tāpēc, ka blats. Tā padomju sistēma ir dzīva vēl šodien. Un tas nav tikai policijā, tas ir visā valsts pārvaldē. Un tā opozīcija ir tāda pati, kā pozīcija. Neredzu, ka tuvāko gadu laikā kas mainīsies. Ja nu tikai uz slikto pusi.
z
z
Tiešām profesionālo ķuzi....? Nesmīdini! ķuzis piesedza negodīgus policistus vai arī nolaidīgi pildīja savu darbu, tam nav lielas nozīmes. Ķuža paraksts rotā atrakstīšanās vēstules, kurās viens un tas pats teksts: ,, dienesta pārbaudē nav konstatēta policista pārkāpums...'' Neapšaubāmi,ka nekādas pārbaudes vispār netika veiktas. Bet piezvanot uz vēstules sagatavotāja telefonu, varēja saņemt atbildi: Pašus par vainīghiem pataisīsim, ja vēl zvanīsiet! Prasts noziedznieku pagonos piesedzējs!
strādnieks
s
Ļoti labs jautājums. Kā bijušais policists saku, ja parasts mirstīgais, tad paskatīsies gan, ar ko satiekas, ko kaimiņi saka, bet ja pa blatu policijā iekārtojas, tad spravka arī pa blatu. Vispār bardaks pārākais ar tiem blatiem, tas arī visu sagrauj, visu pa blatu var nokārtot. Var pat uz maiņu neiznākt un neviens neiepīkstēsies, ja tante augstā amatā.
adrette
a
Kā visus šos gadus ir notikusi topošo policistu atlase policijas skolā? Noliek iestājeksāmenus un- viss? Ja tā ir ( bet es ceru, ka nav), tad jau tur jebkurš no ielas var kļūt par kadetu! Vai kāds pārbauda jaunā cilvēka dzīves gājumu ( nevis uz papīra, bet dzīvē), draugus, intereses u.t.t.... Jādomā taču, ka visādas ārzemju pieredzes apmaiņas bijušas visus šos 20 gadus un kaut kas šajā jomā ir uzzināts...Ministra atkāpšanās nu gan neko daudz nemainīs... tikai visu vilks garumā...Man liekas, ka jāmaina pilnīgi visa sistēma, sākot no atlases un beidzot ar bargu kontroli...
Andris
A
Nu bet ,ko liksi vietā un kāmēr vēl iestrādāsies.Man arī daudz kas dzīvē nepatīk ,bet nav taču laika eksperimtentēt.Mēs jau eksperimentējam 20 gadus ,un esam tur kur esam ,un tas ir pateicoties tikai tādiem ,ka TU.
Andris
A
Viņi uzvedas ,kā tikko piedzimis mazulis ,kas tiek barots no mātes pupa .---nevar atrast ,niķojas un kliedz..
bhs
b
Mūrniecei, kā vienmēr nav dūšas atzīt savas kļūdas vadot iekšlietu ministriju. Atkāpties.....
strādnieks
s
Bet pats sliktākais, ka Mūrniecei nav ideju, ko darīt. Divu gadu laikā čušs!
Andris
A
Tev gan dzīvē neveicās,balsoji par aktieriem ,sportistiem ,skaistām frizūrām ,un atkal iekriti uz VIENOTĪBU .Kādas šausmas, labāk būtu balsojusi par PLL vai SC .Lūk tādi nu esam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas