Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +11 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 2. maijs
Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

Paegle: Šķēle ar mani manipulēja, izmantoja kā ārzemju latvieti

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
..
.
Tikko neievēl, tā manipulē, ilgi gan Paegles kundzei bija jādomā, lai nonāktu pie šādas atziņas, līdz pat brīdim, kad: "10. Saeimas vēlēšanās viņa startēja no Vienotības saraksta, taču netika ievēlēta un tagad plāno atgriezties ASV. "
Latvānis
L
Krokodila asaras. Lielākajai daļai no jums nekāda atgriešanās Latvijā nav vajadzīga, jo dzīves standarts, pie kāda esiet pieraduši, nevelk. Esmu diezgan daudz pie saviem radiem ASV apgrozījies un jāsaka, ka jums viss, kam būtu jānotiek Latvijā, robežojas ar infantīlistu sapņiem. Un nestāstiet mums par savu briesmīgi smago darbu, jo par iešanu kolhozos un izstrādes dienām lielai daļai no jums nav ne mazākās sajēgas, tāpat kā par šodienas Latvijas pensijām. Turpiniet dzīvot mierīgi tālāk, balsot par Visu Latvijai un dzert salkano Coors Light, lai nieres skalojas.
insider
i
Par vienu lietu gan Vairai P. tagad būtu ko skaļi kliegt: ja nupat Nekā Personīga sižeta informācija ka Māris Riekstiņš tiks apstiprināts kā vēstnieks NATO apstiprināsies, tad izrādās, ka Zatlers ir vienkārši prasts melis un konjunktūrists. Paegle, lūk neder kā vēstniece, jo ir politiķe, bet Tautas Partijas un PLL listes līderis Riekstiņš der, jo viņš jau ir viens no atjaunotās Latvijas nomenklatūras vecbiedriem.
riekstins
r
V. Paeglei ir lieliska iespeja A.Skelei iesudzet tiesa par nekitram manipulacijam kadas pret vinas gribu ir veicis Latvijas vietejais bandits, zaglis A. Skele, par kuram vina ta zelojas Latvijas iedzivotajiem. No visa dzirdeta, lasita var sapras to ka Skele so sievieti ir izvarojis, piesmejis un nekrieti ir manupulejis visas vietas 12 gadu garuma.....
Sociāldemokrāts
S
Par ārzemju latviešiem Latvijā man jāsaka, ka VIŅIEM NAV POLITISKĀS PIEREDZES partijās, jo savā dzīvē ir darbojušies galvenokārt trimdas organizācijās, bet ne mītņu zemju politiskajās partijās. Ārzemju latvieši, kuri gājuši politikā savās mītnes zemēs, nebrauc uz Latviju, bet turpina darboties mītnes zemēs. Pirmais piemērs, kas nāk atmiņā - Laila Freivalde, kura vairākkārt bija ministre Zviedrijā, bet nejaucās Latvijas iekšlietās. Noteikti ir vēl piemēri, bet slinkums domāt. Lūdzu, nerunāsim par to, cik laba vai nelaba ministre bija Freivaldes kundze. Tam nav būtiskas nozīmes. Es šeit akcentēju principu - domu, ka Latvijā atbraukušie ārzemju latvieši ir apolitiski, bez pieredzes partiju veidošanā. Viņiem, līdzīgi, kā mums, vietējiem, šo zināšanu nav!
NNN
N
Arī VVF atklātu valodu sāka runāt savas prezudentūras beigu galā, kad vairs nebija ko zaudēt (tīri materiālā ziņā).
ēzels (arī profesors)
ē
šajos gados jau vairs neatcerāskurš bija pirmais, kurš pēdējais, kurš pa īstam izmantoja vai tikai ar acīm izdrāza
Человек
Ч
Нулевое гражданство нужно. Тут вы не правы. И Левитс, не Левитс, но нулевое гражданство всё равно в Латвии будет. Нулевое гражданство, это же нацизм. Хорошо, что рядом Россия, она поддерживает вопрос о нарушении прав человека в международном пространстве. И Россия победит, конечно, снова.
vdz-buzzam
v
Tāpēc jau arī iestājās TP! Augstprātība, cinisms un alkkatība ir oranžo būtība un eksistences jēga!
Zane
Z
Man gribas pajautāt Pegles kundzei, kas bija tāds TP, kas lika tur iestāties? Vai tiešām viņa neko neredzēja un nesaprata, kas tur par cilvēkiem?! Ja nu arī ar novēlošanos pamanīja, tad vai nebūtu godīgāk saukt lietas īstajos vārdos un palīdzēt Latvijai šajā sarežģītajā situācijā? Tā īsti nespēju noticēt tam, ka visa pamatā nav bijis aprēķins?
sim
s
Nevajadzetu visus arzemju latvieshus noniecinat. No turienes veel tagad naak nauda Vitola stipendiju fondam, palidziba bijushajiem legionariem, Okupacijas muzejam un citur kur valstij rokas par iisaam. Gribeetu atgadinat ka 90. gadu sakumaa vairaki uznemeji no arzemeem kategoriski atteicaas "taisit biznesu" pec Latvijas receptes ar t.s. "otkatu". Par V. Paegli viss jau ir pateikts. Domaju ka vinai nebus ne drosmes, ne uznemibas uzrakstiit par saviem gadiem Latvijas politikaa...
cita
c
Jus loti pareizi rakstat. Pat tagad Vaira Vike Freiberga noziedzigos deputatus un citus nesauc vardos, bet ezeli un zirgi , damokla zobens.......rinkii apkart, bet nekad nenosauc vardos. Vai tads cilveks var saukties prezidents?! Pat tagad lifereee, nokluseee, izlokas..... Un tikai tapec, lai labumus nepazaudetu.
@
@
He he, labais. Tante teju dekādi pavadīja, ietusējot jaukā kompānijā. Ja tusē, tad ir paģiras.
rialto
r
Piekrītu, ka nevajag likt visus "ārzemju latviešus" vienā maisā, viņi ir tik pat dažādi kā mēs paši. Bet Levits tomēr bija viens no Latvijas Ceļa dibinātājiem, Māra Gaiļa tuvais čoms, saņēma speciālu "pabalstu" no LC lai varētu turpināt "ziedoties" kā tieslietu ministrs Latvijā u.t.t. Vai viņš tajos gados nepamanīja ka LC faktiski turpināja vecās PSRS laika nomenklatūras tradīcijas? Ja nepamanīja - tas neliecina par viņa inteliģenci (un uzskatu, ka Levits ir gudrs). Ja pamanīja, bet neko atklāti neteica un nav teicis, tas tikai liecina par to, ka mans iepriekšminētais jautājums ir vietā. Kāpēc klusē? Konformisms? Bailes no revanša, ka kādreizejie cīņas biedri varētu atriebties un vairs viņu neatbalstīt augstajiem posteņiem?
nevajag
n
nevajadzētu Levitu pieminēt šajā kontekstā. Viņam nav nekāda sakara ar šiem pastulbajiem " ārzemju latviešiem", kas mums gribēja mācīt demokrātiju un liberālismu, bet izrādījās prasti zagļu piesedzēji. Levits ir vecis, pateicoties kuram mums nav "0" pilsonība un ir daudz darīts, lai nepieļautuarī citu okupācijas seku legalizāciju. Arī pašlaik Levits juridiski pamatoti aizstāv latviešu tiesības nerunāt okupantu valodā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas