Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +21 °C
Skaidrs
Ceturtdiena, 16. maijs
Edijs, Edvīns

Pagarināts konkursa termiņš Judina sabiedrības saliedēšanas programmai

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dr.xy
D
Nekas NAV aizmirsts,nekas NAV piedots ! Judin,mes nederam kopa,jo es latviet`s,tu krievs (okupants)!
Andris
A
Kada te var but saliedetiba ,kada integracija ,,ka vini pasi nevelas un ir vairak par 30% .Aizmirstiet Latviesu auni ,vini var integret MUSUS .neticiet ,pastaigajiet par Rigas veikaliem ,paklausaties savstarpejo sarunu valodu ,vini pat necensas ar LATVIESIEM RUNAT LATVISKI SAVA KOLEKTIVA .Jus vienkarsi kaitiniet ,kur dzivojiet uz MARSA ?Izeja STIGRS VALODAS LIKUMS ,jo vini tacu ir okupanti ar citu pasaules uztveri un citu ITELEKTU .Pec gadiem 20 vismaz 60% no jaunas paaudzes labi runas latviski.Pazistot vinus ,veidosies cita problema ,bet bus citi likumi ,un KRIEVIJAS IMPERIJAS pastavesana .NEZINU. Ja 90% no viniem so valsti neatzist ,tad ko?Gribet ar tadiem SALIEDETIBU .,var but JUDINS cer uz nakamo saimu ..,jo Judinam vislabak butu zinamas vinu domas .Tatad MELO -SILE untt.Tai tautai vis ACGANI ,----patik viss ,kas razots ARZEMES sakot ar LEPNIEM DZIPIEM un beidzot ar visprimitivakajiem izstradajumiem ,bet EIROPA un visa ASV kaut kada PIEKTAS SKIRAS VALSTS .Luk ta sakroplot TAUTAI psihi ir tomer jamak ..Mums vini to centas kroplot lidz 91 gadam ,bet vini tiek KROPLOTI VEL SODIEN.....,kamer imperija sabruks .Nu ko ,smagi tai tautai ,visa atmoda vel prieksa.......Ja godigi ,ZEL MAN TA SIRSNIGA KRIEVU TAUTA.(daudz man krievu draugi bijusi un peitiekami labi vinus zinu ),bet visiem LATVIJA vietas nu gan nebus....,
Bija
B
ko Jus gribat saliedet? nabagus ar mazturigajiem un bagatos ar turigajiem?
x
x
Lasot par Judina kunga labo ideju atcerejos citu temu, Izraela piemeram par brivu aicina apmeklet dzimteni ebreju jauniesiem kuri dzivo arzemes, mums ari daudz latviesu jauniesi ir arzemes varbut izmantot Izraelas pieredzi lai musu jauniesi kuri dzimusi arzemes un varbut dazi pat nav bijusi Latvija iepazitu dzimteni?
zvirbulēns
z
Judina kunga ideja,piedodiet, atvainojiet,ir latviešu tautai kaitīga, tā vērsta uz jaukto ģimeņu veidošanu, latviešu "izšķīdināšanu" citos, latviešu nācijas plucināšanu, a latviešu nav tik daudz, lai ko tādu varētu darīt. Tiesa,tā ideja ir tik samākslota, tik padebīli naiva,ka nestrādās!
  • 4
  • 0
Ulman laikos..
U
bija programma par pilsetas bernu dzivosanu lauku majas, saimniekam par katru bernu menesi Ulmanis maksaja 5 latus, nav daudz bet tomer valsts maksaja varbut ari tagad var ko lidzigu darit.
atbalstu Judinu!
a
Redzams ka Judina kungs ir patriotiski noskanots cilveks! To ka paslaik nav parak daudz projektu iesniegti var skaidrot ar cilveku lenigumu bet pavisam noteikti sabiedriba atbalsta iniciativas kas vieno tautas.
Janka
J
Judins ir tipisks jenots, kuru moka mazvērtības kompleksi par netikšanu pie siles...
  • 1
  • 0
@
@
Ar muti komisijā, ar darbiem piektdienā, 5 min. pirms darbadienas beigām. :)
  • 0
  • 0
astra
a
Sabiedrības Integrācijas Fonds, sadarbībā ar IeM, varētu risināt jautājumu par Lindermaņa u.c. pretvalstisku ārvalstnieku izraidīšanu no valsts. Tas jau būtu ietaupījis valstij miljonu, un būtu rosinājis integrāciju. Jeb vai SIF un IeM uzskata, ka Lindermanis sabiedrību saliedē?
zvirbulēns
z
Murgs, ko tik nedabūn gatavu,un ne sargst,ne bālē! :(

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Vēl viens vaibsts televīzijas portretā

Par publisko skandālu saistībā ar Latvijas Televīzijas lēmumu rīkot EP priekšvēlēšanu diskusijas krievu valodā Guntars Gūte sarunājas ar politologu Jāni Ikstenu.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas