Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +12 °C
Skaidrs
Sestdiena, 18. maijs
Inese, Inesis, Ēriks

papildināta (13:27) - Sprūdžam būs jāatbild par piešķirtajām naudas balvām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
eeee
e
Kaut kāda visu laiku nenormāla ņemšanas ar šito ministriņu.Kauns un negods Zagleristiem
Mr.Raitis
M
hi-hi kā raudzisies uz manim gribu vienu kadru no cietumā arā ... esmu pret likumu pārkāpumiem..esmu ..jāaa un cietums ..? kāaa tu esi reperis ..jāaa tu ..tagad esmu mēs gājam mēs ..un nekad viņš nepakļavās nevienam pat mentiem,,, gribi kauties ? es zinu āri ka varu viņu bet negribu ... nāk mans kadrs ..kas noteik ir teksts ja tik ļoti gribi tad vari ar manim ...varbūt man iesitisi ..pamēģini viņu no deva savi draugi kad biju tālu prom no viņa .. menti kas tēlo ganksteri un nodod it visus pat sevējos no nelegāla tirgus + no metiem + tās mēsls ne neviena pausē viņš , kas stukačo ... es viņu pieķeru ... tad ar banditiem tad ar mentiem man tani laika jau radās aizdomas ko tev tik traki menti savās ..kas ir ? un tad jāaa mani ? hi-hi kas ir mentu stukač menti piesedz tevi ... tagad ..it kā tu neēsi ar viņiem ..nedirs .. jāaa tas būs riktigs šovs es zinu daudz ..es zinu yooo tu esi slavens ....aaa paldies ok sākam Es gribu redzēt redzēt kā cilvēks ..kam ir dota iespēja izmanto ..šo iespēju arā no cietuma .... Ir iespējas Latvijas tirgu tas nav bijis vēl ... iznāk no cietuma un sāk atkal .. nedomāju viss .... kamara ..filmēt .. šis ir tas kadrs ..būsi populārs tagad ..diskusijas viedoklis ... Uztaisišu tevi par populāri atpazistamu personu ... Europa ...un citas valsts skaties ... Es ticu ka mainas cilvēki es ticu ka viņš ir sapratis ka ievilkt un nodot viņu gribēja ... draugi ..ko paši ..oooo... vārds viņam ir Ļoha ES NEZINU UZVĀRDU ..UZZINĀŠU .... TAS KADRS RULLĒ UN ES ESMU PARĀDA PAR PAGĀTNI ... ES NEKAD ...LAIKS MAN ATMAKSĀT ....
Mr.Raitis
M
IR CITS VĒL ..AR BARDIŅU ... BIJUSĀIS rIGAS DOMES DEPUTĀTS TO NĒEE TU PAT MAN PRASIJI KUKULI .. SĒDI TĀLĀK REDZĒJU PAR TO TU TAGAD SĒDI ..VIŅU .. TAS LAI PALIEK TĀLĀK ATSĒDĒT SAVU SODU ..VIŅŠ NAV TADS KADRS KĀ OTRS .... TU STRĀDĀ KAUT KUR ..BET UZDROŠINIES MAN PRASIT ..ES IZKATOS PĒC TADA KAS ,,UN MAN JĀDOD TEV KAUT KAS AR VARU GRIBI PIESPIEST... OK TU SĒDI CIETUMĀ...PATS VAINIGS
  • 0
  • 0
Latvijas pilsonis
L
Sprūdž ir amorāls un nejēga.Tadu vajag ar steigu dzīt prom no ministrijas.Kauns visai Latvijai, Pamet sievu ar diviem tiko dzimušiem dvīņiem un savai piedzīvotajai- ministrija padotai piešķir nepamatotu, nelikumigu premiju. Jāatbrīvo Sprūdž no darba un jāliek apmaksāt Valsts budžetā nelikumīgi izmaksatās prēmijas
Adatiņa
A
Lūk , tas jau ir kautkas, atkal no RP! Interesanti, vai Zatlera kungs visus nejēgas savācis savā partijā?
majors Proņins
m
Zatleram krēsls dega zem apakšas un tāpēc nebija laika meklēt - kas trāpījās, to arī savāca. Daļa jēdzīgāko, redzot, kas tā par partiju, aizgāja. Palika tas, kas palika - ķīļi un sprūdži!
  • 0
  • 0
Mr.Raitis
M
Sprūdžam būs jāatbild par piešķirtajām naudas balvām ... jātbild/ ti traki es neaiztāvu es saku viedokli tāds ..nu es biju biedrs ... tu nelieti ? kāaa es visiem biju pateicis ka esmu bijis tvaika ielā .. tas viens kad biju otru reizi ..mani neizmeta no biedra statuta.... paldies ... tas par šo ..... bet ok ... Ētikas komisija jau tuvākā laikā skatīs jautājumu ētika ? jāaa ... gudrs ...jautājums gudrs es redzu ..... un šitā ? Ko tu dari? speciāli ? beidz ....
Dainu tēvs
D
Latvijā zem kupla koka Edžus Kristīnīti moka. Meiča laužas: - Nē, nē, nē! Puisis savu kombinē: - Še tev 1400 lati, Turi maku labi plati, Ņem tik droši,nerausties, Lai var labi atpūsties!
j
j
1400 - 250 = plusos vienalga. Ja sods nav 10 algu apmērā, tad tas nav nekāds sods.
elle un indija
e
Klau, diez vai sodīs, diez. Ja jau ar savu šaubīgo izglītību varēja kļūst par ministru, gan šoreiz arī ilnāks no vircas sauss. Ož jau sen, tam vairs nav nozīmes... Par diploma sāgu: Kā es iestājos Robert Kennedy College bez bakalaura diploma? Ārzemju augstskolās tas ir iespējams, ja nokārtojat iestājpārbaudījumus, izturat klātienes intervijas un varat nodrošināt sekmīgu cilvēku rekomendācijas vēstules. Manā gadījumā pēc rekomendācijas vēstulēm no diviem augstākā līmeņa vadītājiem globālos uzņēmumos, kā arī klātienes intervijas, pēc saskaņošanas ar Velsas universitāti, kas izdod attiecīgo grādu, iestājpārbaudījumi tika atcelti. Arī tā ir normāla prakse, ja tiek vērtēta lieta pēc būtības, nevis papīri. Kā iespējams, ka Robert Kennedy College Cīrihē, Šveicē, izsniedz Velsas universitātes diplomus? Tā ir normāla ārzemju universitāšu prakse, ka tās akreditē privātas mācību iestādes, šajā gadījumā koledžu, pasniegt to mācību programmas un izsniegt to apstiprinātus diplomus. Velsas universitātes diplomus izsniedz vairāki desmiti privātu augstskolu visā pasaulē. Kāpēc Robert Kennedy College nav reģistrēta Šveices augstskolu reģistrā? Godīgi sakot - nezinu. Bet arī nesaprotu, kāda tam nozīme. Un kāpēc būtu jābūt. Es iegūstu Velsas universitātes grādu, kas ir otrā lielākā universitāte apvienotajā karalistē. Koledžas akreditācijai vai reģistrācijai Šveicē nav nekādas nozīmes.”
majors Proņins
m
mūsu cilvēki Šveicē ziņo, ka šī koledža piedāvā TĀLMĀCĪBAS kursus. Mjā, Edžu... ka tik vēl neiznāk,ka tu pat pa īstam studējis neesi?
  • 1
  • 0
majors Proņins
m
Jaunais cilvēks drīkstētu arī sagatavot ticamu versiju, kā viņš, pavisam zalš gurķis, varēja dabūt rekomendācijas vēstules no "augstākā līmeņa vadītājiem globālos uzņēmumos" un kas tie par vadītājiem un uzņēmumiem?
  • 0
  • 0
Vārds
V
Pie pēdiņas, kur tu studēji. Labāk pastāsti, kurš tevi ar neesošas koledžas fotošopa diplomu darbā pieņēma.
  • 2
  • 0
Komisija
K
Nu tik pētīs un nu tik būs,te viss skaidrs bez pētīšanas,čalim dāmu iepriecināt gribējās pēc viņa attiecīgas iepriecināšanas!
intrigas
i
Tās ir veceņu intrigas. Sandriņa pati grib gulēt ar Edmundu, tāpēc grib ieriebt Kristīnai
Teodora
T
Es arī neizbrīnītos, ja visu šo jandāliņu būtu sacēluši tie, kas piemaksu nesaņēma. Vajadzēja piešķirt visiem darbiniekiem. Nu, un arī neizslēdzu, ka motīvs varētu būt tuvojošās saeimas vēlēšanas. Tātad kolektīvā ir konkurentu pārstāvis.
  • 0
  • 0
aksioma
a
Jāsmejas par autora "sensacionālo" secinājumu. Izskatās, daudziem ir jaunums, ka ministri vienmēr atbild par visu, ko tie dara. Ne velti te ir vesela ralkstu sērija par viena ministra atbildību.
?
?
Tests
atmaksāt
a
samaksāto no sprudziņa kabatas+ sodanaudas+ ar kāju pa pakaļu no ministra krēsla par neētisku rīcibu:)
Zaplera prem_jēra kandidāts... hi h
Z
Apsmējos! RP uz miskasti.
Senais
S
Lai nu kā ar to naudu, samērā neliels žūksnītis, tik klaja muļķība ir visai bēdīga atestācija cilvēkam, kas atļaujas būt ministrs.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Latvija paliek tukša

Valsts iedzīvotāju skaita kritums 34 gadu laikā par teju 30% ir satraucošs fakts.

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas