Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +20 °C
Skaidrs
Trešdiena, 29. maijs
Raivis, Raivo, Maksis, Maksims

papildināta (14:15) - Nacionālā apvienība oficiāli prasa Kozlovska demisiju; ZZS prasību atbalsta

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Dīvaini
D
jau nu ir, ka savā valstī nupat būs jāklausās un jāskatās okupantu uzbāzīgajās izdarībās. Viņi te vēl te diktēs, ko darīt... lopi! Jau tā diktēja 50 gadus - pieraduši pie lielvaras. Kā lai nerodas nepatika pret tik pretīgu nāciju! Dimžēl viena daļa tās pārstāvju liek tā justies! Nesaprotu, kā var ienākt optra mājās un tēlot saimniekus. Tā ir neaudzinātība un klaja bezkaunība. uzskatu, ka tādieus vajadzētu uzreiz izsūtīt ārā no valsts un lai skandē savus maršus plašajā tēvzemē cik uziet - nevienu šeit tas neuztrauktu...atliktu vien novēlēt laimīgu ceļu!
Tilbīte
T
Radikālis jau ir katrs, kurš nav nolaizījis kādam krvždam visur, kur šamais ir prasījis nolaizīt.
viesis
v
P.S. Kozlovska kungs kā iekšlietu ministrs ir vismaz galvas tiesu pārāks par iepriekšējiem tūtiņdreijeriem viņa amatā- visādiem Kristovskiem, Segliņiem un Mūrniecēm. Un ja VL grib viņu nomest tikai savu politisko spēlīšu dēļ, tad tas ir ļoti stulbi no viņu puses :(
viesis
v
Nu ko lai saka. Sākumā NA likās simpātiski, un dažas viņu pārmērības gribējās norakstīt uz jaunības maksimālisma rēķina. Šobrīd sāk izskatīties, ka viņi grib Latvijas politikā uzņemties tāda politiskā klauna lomu, kā Žirinovskis Krievijā..... Un ja viņi grib Latviju, kurā policija pilda nevis likuma prasības, bet NA deputātu kaprīzes, tad ar to arī viss izteikts. Nedod Dievs varu tādai partijai, kura cenšas ieviest Latvijā PSRS paražas :(
taurenis
t
PALDIES VL ! VISI GODĪGIE LATVJi AR JUMS ..
Sāls
S
PALDIES VL !
Sāls
S
žīīdi baidās ,ka pasaule sāks beidzot runāt par viņu -komunistu noziegumiem... un to ,ka viņi sponsorēja Hitleru ..
Harijs S.
H
Bravo, Raivi! NA rīkojās tā, kā bija jārīkojās. Te bija redzams, kas ir nodevēji. Tie ir RP-isti. Skuju taku šai "tiesiskuma "koalīcijai!
pilsoniskā drosme
p
Pilsoniskās drosmes koncepcija prasa, lai visi cilvēki, arī Saeimas deputāti, pašaizliedzīgi iestātos pret apdraudējumiem no asociālu un bandītisku personu puses. Šajā gadījumā zatļerščiku ministrs ar saviem poļicajiem aizstāvēja minētās asociālās un bandītiskās personas - miermīlīga gājiena traucētājus. Tāpēc attiecīgajai kreatūrai - sīkaliņu zatļerščiku pārstāvim - ir jāatkāpjas un jāaiziet nebūtībā.
Policijai jaatbrivojas no saubigiem
P
nelojaliem pret valsti darbiniekiem. Kuza un Kozlovska butiba palidzsana Maskavas provokatoriem to pierada. TURPMAK JEBKURU POLICIJAS DARBINIEKU IR JAPARBAUDA PATRIOTISKAS AUDZINASANAS KOMISIJA UN TIKAI TAD JA CILVEKS IR LOJALS VALSTIJ DRIKST PIENEMT DARBA. ES DOMAJU KA NEKO PRETDABISKU ES NEUZRAKSTIJU.
x
x
Te ir redzams ka Kozlovskis Zatlera partijas biedrs kuri tik kveli velejas pat tankus piesaukdami koaliciju ar Latvijas ienaidniekiem Kremla dirigeto Saskanas Centru, te redzems ka Usakovs dodams atlauju griezigai krievu muzikai apzinati velejas izraisit provokaciju un Kozlovskis neko nedarija teloja ,,neitralo,, lai provokaciju apturetu, butiba Kozlovskis un Kuzis akcepteja Usakova provokaciju un ka nelojaliem pret Latvijai vinam abiem amatu ir jaatstaj.
[email protected]
h
Nedaudz par leģionu... Mans mātes brālis no leģiona dezertēja Krievijas pierobežā un slēpās mežā. Mans tēvs tik pamatīgi aizdzērās, ka viņam piemetās sirdsklauves un viņu iesaukšanas komisija izbrāķēja. Vai man jāuzskata, ka mani tuvinieki bija ne - nacionāli dzimtenes nodevēji?
[email protected]
h
16. augustā Milda gāja kājām mājās no Ozolsalas stacijas. Te piepeši viņai uzbruka vairāki vīrieši un izvaroja. Vairākas reizes. Atceroties šo piedzīvojumu, Milda katru gadu noliek ziedus Ozolsalas stacijā pie plāksnītes "pirmā vagona pietura". Un tā jau ilgus gadus. Interesanti, ko Milda grib panākt?
Diena
D
Diena vienīgā no mēdijiem neraksta par DP paziņojumu
K-K
K
... Un VP, MP un vadosas 'VIENOTIBAS' marionetes kluse ... ! ... Vilciens JAU AIZGAJIS pirms paris STUNDAM !!!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas