Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +20 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 28. aprīlis
Terēze, Gundega

papildināta (18:09) - Nacionāļi draud bloķēt 2014.gada budžeta pieņemšanu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
nebuusu juusu veeleetaajs
n
Domaaju par jums balsot, tagad izskataas - nebalsosu. Juus neesat politikji.
joks
j
Parādniekam trešo sievieti...un lietas aizies normālās sliedēs...viss būs čikiniekā, puiši un meitenes...necepaties! Kurš nesit bungas, tas nebrauc uz Eiropas čempi!
Dr.xy
D
Vai tiesam nav skaidrs,ka uzturesanas atlauju tirgosana ,Latvijas uznemumu un banku izpardosana , Jaunais Vilnis, Latvijas galvaspilsetas vadoni no pretvalstiskas apvienibas SC / Vienota Launuma Imperija & GKR & Bela Russ,bezmaksas transports Riga u.t.t. IR kremla kopeja programma Latvijas Valsts un latviesu tautas iznicinasanai ??!!
Dr.xy
D
Lasot sos murgojumus un cekistu propagandu komentarus,ir janak pie sledziena,ka Latvija ir palikusi tikai okupantu salasnas,un logiski domat nespejigas personas. Loti ceru,ka es maldos.
Chailovsky
C
Labāk uzturēšanās atļaujas tirgot, kā savus pilsoņus tirgot dzīvus sapūdēt par neko.
emils
e
Ejiet bekot ar savu mantas dalisanu...NU JAU JUSU MANTKARIBAI NAV ROBEZU - NE SASAM , NE PASAM !... ...OMNIA QUAE TERRA GIGNIT. Viss , ko zeme dod. ... investīcijām Latvijā....?!... ...izsniegšanu ārvalstniekiem ...?!... ...OMNIA TEMPUS REVELAT. Laiks atsedz visu.
K-K
K
... Pienacis laiks NA novilkt Koalicijas valsts un autohtonas tautas uzmesanas politikai - no SKELISMA, SLESERISMA UN LAMBERGISMA iesaktai - ROBEZSTRIPU !!! ... Talak ne SOLI !!! ... Latviesiem nav vairs iespeja kurp atkapties !!!
nu tad
n
Tie kam kaut kas pieder, par normālu ciparu nepārdosiet
Braukšot fotogrāfēt pa eiropu, kad
B
latvijas "Uzņēmējs": Uzņēmējs: Ķīnieši interesi izrāda ne tikai par Pierīgu un Cēsīm, bet arī par Talsiem 09. jūlijs 2013 — Kad plāno braukt nākamie potenciālie īpašumu pircēji no Ķīnas? — Viņi regulāri brauc, nākamie būs pēc aptuveni divām nedēļām. Uz Talsiem viņi brauc, ja vēlas konkrēti, ko apskatīt. Firmai ir iedotas gan fotogrāfijas, gan informācija. — Neviens no jūsu īpašumiem vēl nav nopirkts? — Tas tik ātri nenotiek, bet interese ir. — Ko viņi labprāt iegādātos? — Manus īpašumus pie Talsu ezera. ... ............ - Braukšot fotogrāfēt pa eiropu, kad visu būs pārdevis...
  • 1
  • 1
bloket lidz uzvarai!
b
Loti pareizi!
a
a
par šiem antiņiem balsoju, jo biju iedomājies, ka jāizvēlas mazākais no piedāvātajiem ļaunumiem. Kļūdījos, būs jābalso par kreisajiem, vismaz varēs izklaides nolūkos pavērot asumus, cirks jau tāpat notiek katru dienu. Bet tā vismaz es skatīšos to, ko izvēlējos.
a-SC
a
Ko nu muldi? Vienmēr esi balsojis par savu Maskavas partiju SC. Neķer muļķus! Tādi nekad nebalso par NA!
  • 5
  • 2
Aha
A
Nacionāļi galīgi sviestā sagājuši, neļauj vietējiem nopelnīt, jo ja krieviem/ķīniešiem aizliegs pirkt, tad vietējie jau ar nepirks! Populisms brutālā izpildījumā.
Savāc savus krievus un ķīniešus!
S
Nē, ļoti pirks, jo cenas būs zemākas.
  • 5
  • 2
ATBALSTU !
A
Latvijā jau meži, lauksaimniecības zeme, kūdra, ejoši uzņēmumi, u.t.t. tiek izpārdoti (bieži par sviestmaizi), tagad Latvija pati un tās pilsonība ir "for sale"? Pietiek !!!
tauta
t
NA kangari - lata slepkavas. NA kultūras ministre pati pārdeva īpašumu ārzemniekiem. NA - glumo klaunu bars, lata slepkavas.
Parādnieki vispirms sagaidīs vienot
P
Parādnieki vispirms sagaidīs vienotības valūtu - eiro Nacionālās apvienības piecu deputātu šaubas varētu izgāzt Latvijas pievienošanos eiro 2012. gada 2. decembris ( Diena ) Dombrovskis: ja būs referendums, Latvija eiro 2014.gadā neieviesīs 07. decembris 2012 ( Delfi ) Neskatoties uz skepsi pret eiro, NA deputāti aizņēmušies un uzkrājuši eiro 12. decembrī, 2012 ( TVNET ) Nacionālā apvienība atbalstīs eiro ieviešanas likumu 12. decembris 2012 ( Delfi ) Lielākās parādsaistības deputātam Parādniekam 01. jūlijs 2013 Parādnieki vispirms sagaidīs vienotības valūtu - eiro - bet pēc tam kaut zāle neaugtu ... - tāpat jaunos Grieķijas parādus uz visiem izdalīs, nevis uz kādu konkrēti... tāpat ieviešanas izmaksas, tāpat visu: jaunā laika komunisms, kur atsevišķu indivīdu parādus maksā visi "ESM akcionāri", kuros tautai ir tikai pakārtota nozīme: maksāt svešus parādus....
  • 0
  • 3
Es
E
Latvijas zemi pērk eiropas savienības pilsoņi, kas to var darīt neatkarīgi no uzturēšanās atļauju piešķiršanām, ārzemnieki (ne ES pilsoņi) lauksaimniecības zemi nemaz nevar iegādāties var tikai apbūves platības. Pārdodot ekskluzīvu dzīvokli nopelna ne tikai pārdevējs, bet arī visa būvniecības nozare, jo būvnieka peļņa sastāda tikai 30% pārējie % ir kāda cita peļņa - materiāli, darbs utt.
- Latvieši nevar sacensties ar visu
-
Arī Krievijai pietiek Eiro. Kipra jau gandrīz bankrotēja dēļ tā. Visas Kipras bankas bija pilnas ar Krievijas EIRO. Un PAREX ARĪ. Latvija ir NEATKARĪGA valsts tikai ar savu nacionālo valūtu. Tas, ka šo valūtu gadiem piesaistīja Eiro - absolūti nenozīmē, ka no tās jāatsakās. Latviju par Latvijas Latiem ne nopirkt, ne pārdot nevar. Latviju fiziski varēs nopirkt vai pārdot par valūtu, ko pieņēmusi Latvija, bet kuras daudzumu valstī LATVIJA NEKONTROLĒS. Un tas netraucēs arī nopirkt no ārpuses visu, ko var nopirkt un NEKO AR TO NEDARĪT. Vienkārši ieguldīt un nogaidīt, kad muļķi sapratīs, ko izdarījuši, ko pārdevuši un pazudīs pelnīt un strādāt citūr. Nav nekur teikts, ka ar pirkumu jārīkojas kādā konkrētā veidā. Pirkums ir pirkums. Pie uzticamas ekonomikas un normāliem nodokļiem varbūt arī izdomātu strādāt. Citādi ārvalstis eiro vienkārši ieguldīs. Kā pērkamā mantā, nevis darbā. - Latvieši nevar sacensties ar visu citu lielvalstu uzpircējiem eiro daudzumā... Tāpēc Latviju palēnām pārdos visiem, kas vairāk maksās. Bez konvertēšanas, un jebkādas kontroles. Vienīgā kontrole tad ir cenas, kas CELSIES. Igaunijas nekustamo īpašumu tirgū pēc eiro ieviešanas cenas auga par 27% 05. aprīlis 2013 --- .... tā nav inflācija - "tas neskaitās" eiro-ieviesējiem ... Latvijā otrais straujākais mājokļu cenu pieaugums ES 12. jūlijs 2013 "Mājokļu cenas Latvijā šī gada pirmajā ceturksnī, salīdzinot ar pagājušā gada attiecīgo laika periodu, palielinājās par 7,2% ..."
  • 0
  • 3
Braukšot fotogrāfēt pa eiropu, kad
B
latvijas "Uzņēmējs": Uzņēmējs: Ķīnieši interesi izrāda ne tikai par Pierīgu un Cēsīm, bet arī par Talsiem 09. jūlijs 2013 — Kad plāno braukt nākamie potenciālie īpašumu pircēji no Ķīnas? — Viņi regulāri brauc, nākamie būs pēc aptuveni divām nedēļām. Uz Talsiem viņi brauc, ja vēlas konkrēti, ko apskatīt. Firmai ir iedotas gan fotogrāfijas, gan informācija. — Neviens no jūsu īpašumiem vēl nav nopirkts? — Tas tik ātri nenotiek, bet interese ir. — Ko viņi labprāt iegādātos? — Manus īpašumus pie Talsu ezera. ... ............ - Braukšot fotogrāfēt pa eiropu, kad visu būs pārdevis...
  • 1
  • 3
- un kam, kā tu domā pārdos tava ka
-
viseļčaka piseļčaks rakstīja: "- naudas nosaukumam nav nozīmes, visu izsķir tās daudzums!" -- hmm - Un tu domā, ka tev vai pat visai latvijai būs jebkad vairāk eiro, nekā krieviem, ķīniešiem vai norvēģiem ? - un kam, kā tu domā pārdos tava kaimiņa sētu ? tev, vai tiem, kas vairāk maksās ?
  • 3
  • 2
Visstraujāk augošā ekonomika, manup
V
x rakstīja: "super ja jaunietis strada Latvija bet ari super ja Eiropa musu varenaja lielaja dzimtene" ... ... un "super" būs arī tev, kad nevarēsi vairs uzturēt sadārdzināto dzīvokli, vai māju un būsi spiests to pārdot kādam Indietim, Ķīnietim, Musulmanim vai jebkam, kas vairāk maksās, - pats dodoties pelnīt uz savu "vareno lielo dzimteni". Un ar Eiro Lata vietā pavisam reāli tam tā notikt. Pirmo nekustamo īpašumu burbuli Latvija ieguva, kad piesaistīja cieti (ar 1% koridoru) Latvijas Latu - Eiro, iegūstot "lētus kredītus" par dārgu cenu. Tik "lētus", ka līdz šim daudzi strādā ārzemēs lai tos atmaksātu, vai jau ir atdevuši savas mājas bankām. Lētajiem kredītiem noticēja daudzi toreiz. Un neskatījās arī uz astronomiskajām nekustamā īpašuma cenām, cerot, ka "nu tik būs!". Jo Latviju pasniedza toreiz pa TV, Radio, internetu, visiem ziņu kanāliem, - kā Valsti ar "visstraujāk augošo ekonomiku" ... BEZ RAŽOŠANAS ??? Arī tagad jau parādās pirmie "ekspertu" "balodīši", - vai drīzāk "pīlītes", ka Latvijai ir "visstraujāk augošā ekonomika Eiropas Savienībā"... - mērķēts uz velreizēju muļķu noslaukšanu un atstāšanu bez savām mājām tiem APSOLĪTAJĀ ZEMĒ. Visstraujāk augošā ekonomika, manuprāt ir BUTAFORIJA veiksmes stāta propagandai. Dombrovskis neaizmirst klusiņām pieminēt vārdiņu "pagaidām". Mēs PAGAIDĀM izpildām Māstrihtas kritērijus. Jo eksportu sasniedzām ar masveidīgu mežu izciršanu, pardodot tos BEZ PIEVIENOTĀS VĒRTIBAS ārzemēm. Bez jebkā derīga ražošanas no tādos apjomos izcirstās koksnes. ... un tas viss, lai palielītos ar "veiksmes stāstu" un uz brīdi izpildītu māstrihtas kritērijus eksportam, lai iestātos Eirozonā un ārzemju banku filiāles varētu uzgavilēt jaunām lēto kredītu iespējām, BEZ pamatiedzīvotāju iespējas tos atmaksāt ! Manuprāt tā ir tālākā Latvijas izpārdošana tiem - kas vairāk maksā. Un tie, kas vairāk maksā - nav Latvijas pamatiedzīvotāji. Latvijas pamatiedzīvotāji ir gatavi strādāt, ja ir normāli apmaksāts darbs, par kuru kaut vai varētu apmaksāt mākslīgi sadārdzinātā nekustamā īpašuma pamatrēķinus un pārtiku. Bet tādu darbu tiem nepiedāvā. Tiem piedāvā visu pārdot un pazust "jaunajā, varenajā lielajā dzimtenē" - ES.
  • 1
  • 3
aksioma
a
Var jau draudēt pieķēzīt bikses, bet tālāk par sliktas smakas izplatīšanu netikt.
Edžus
E
Tu -- ķēzīšanas speciālists, Ivan?
  • 5
  • 2

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas