Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

papildināta (2) - VL-TB/LNNK: SC iekļaušana valdībā radītu neprognozējamas sekas

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
pareģis
p
Tieši otrādi, neparedzamas sekas , ja koalīcijā būs Visu Latvijai.Tur kur pārāk lieli nacionālisti, var beigties ar krahu .Staļins - gruzīns un Hitlers vācietis.Šie velk vairāk uz Hitlera pusi.LAI DIEVS VIŅUS SODA. uN TĀ BŪS.
vēlētājs
v
iekļaujot Valdībā VL-TB/LNNK, piedāvāju diviem kungiem -Zatleram un Dzintaram, kuri vēlas arī kļūt par taitas ievēlētu Prezidentu, vadīt Zemkopības un Labklājības ministrijas (pēc savstarpējas izvēles). Rakstu, cerībā uz prognozējamām sekām ... un publikas ...bravo! bis!
Lana
L
Bez SC normālu valdību izveidot neizdosies. VL/TB?LNNK spēj vienīgi gaisu jaukt, viņiem nav nekāda interese par ekonomiku un citiem jautājumiem. Vienīgais, nelaist "krievus'' pie varas
letiņš
l
Un kā tad ar krievu gaisu jaukšanu? Viņiem tas pavisam nav piedodami!
  • 1
  • 1
monitors
m
Par neprognozējamām sekām loģiski spriežot, sanāk tā. VL prognozē, ka ar SC valdībā Latviju gaida visādas nelaimes, bet praksē izrādās diametrāli pretēji. Tad VL politiķi paziņo - tas nebija prognozējams.
Mare
M
Nu tos SC krievus tiešām nevajag, var vienīgi Ušakovu - un viņam dot kādu ministriju tik grib! Lai strādā!
...
.
Ušakovu varētu. Lai dibina "Normālo Krievu Partiju" un uz priekšu! Laipni aicnāts valdībā! (Bez 9. maija tusiņiem, pats par sevi saprotams). Abet visus Urbjus ar Rubikiem un līdzīgiem biedriem - aiz Zilupes!
  • 1
  • 1
x
x
Nakosajas velesanas ir jabalso par VL-TBLNNK. Ir jauzsak Latvijas iztirisana no PSRS migrantiem. Ir redzams ka sie cilveki nekad nespes integreties latviesu sabiedriba un nekad nespes klut par lojaliem Latvijas pilsoniem. Ta liela massa naidigi pret Latviju noskanoto cilveku butiba ir ierocis Krievijas rokas un jebkura bridi pec Krievijas paveles var sakt pat brunotu pretestibu Latvijas varas iestadem.
kurzemnieks
k
Kad juus aizveersiet savas neskalotaas mutes? Apnikushi esat!
Guntis
G
Latviju var glabt tikai pilniga deokupacija un okupantu izsutisana uz etnisko dzimteni. Vai vismaz iesakt ar naidigiem pret Latviju noskanotiem individiem. Cehoslovakija Hitlers organizeja sudetu vaciesu 5 kolonnu tad Latvija Putins ir organizejis krievvalodigo 5 kolonnu Saskanas centru, ka tas beidzas Cehoslovakija mes zinam no vestures ka tas beigsies Latvija mes vel uzzinasim.
Gunars >> Gunars
G
es nomainisu savu niku bet tu mana vieta vari rakstit cik gribi.. es velreiz saku tavs saskanas centrs ir Maskavas 5 kolonna un ja butu kars un Latvija iebrauktu krievu tanki Saskanas centrs un vinu atbalstitaji krievu tankus sagaiditu ar ziediem un aurosanu MI POBEDILI!!! Saskanas centrs ir naidigs speks Latvijai un kurina cittautiesu naidu pret Latviju.
vēlētājs
v
Neprognozējamas sekas radītu VL iekļaušana koalīcijā. Pie tam Nacionālo spēku apvienībai ir vēlēšanās daudz mazāk balsu par SC.
Nopietni
N
Lūgums ievēlētajām partijām bez SC apvienoties, vienoties, arī ar ZZS, kas varētu publiski paziņot, ka atsakās sadarboties ar "HŪTI". Kāpēc latviskās partijas tik ietiepīgi, tik gļēvulīgi, tik nespējīgi sarunāties, ja ir tāds ļoti nopietns un atbildīgs lēmums jāpieņem. Lūdz! Latvijas un tautas labā!
Imis
I
Kā man piegriezušies šie glumie nacionālisti, lai Dzintars un & iet ieskrieties
Gunārs
G
Atkal parādās latviešu īstā daba, otro nolikt kā pēdējo, bet sevi izcelt. SC vispirms ir jādod iespēja strādāt, ja viņi to nevar, tad var patriekt, bet apriori nolikt, to jau nacionālisti māk. Tēvzemieši savu laiku bija gandrīz visās valdībās, bet, ko labu izdarīja, neko...
Ministry of Truth
M
Kāpēc SC būtu pelnījusi beznosacījumu iespēju, nevienojoties ar citiem, strādāt? Pēc Biškekas solīšanas, pēc Urbanoviča izteikumiem Lindermana akcijas atbalstam? Paturot rubikiešus (PCTVL) SC sastāvā? Jūs esat ļoti nenopietns cilvēks.
  • 5
  • 1
EERCE
E
Lielāko daļu jau tēvzemieši ir bijuši valdībā un nekas nenotika,kur tad tik pēkšņii viņi kļuvuši tik bīstami?
redz!
r
VL nav bijuši valdībā!
  • 0
  • 0
superjefiņš
s
Okupantu revanšs kļūtu atkal par viņu "goda, slavas un varonības lietu" - vot!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas