Laika ziņas
Šodien
Skaidrs
Rīgā +13 °C
Skaidrs
Svētdiena, 16. jūnijs
Justīne, Juta

papildināta - Ābiķi izslēdz no TP biedru rindām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
TanteSidra
T
_Vai kāds ir painteresējies, kā šodien jūtas Ābiķa kungs? Zaudēt partiju īstam latvietim ir lielāks trieciens kā zaudēt dzimteni!:)_ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ es domaju ka te nekas nebija sasteigts un shim liktenja triecienam profesionalais politikjis bija laicigi gatavojies. vel talredzigaki draugi Shtokingers ar Pabriku jau gaida vinju rezerves partija, tapat Lagzdinju, Kuchinski un Paegli.
oma- Jaunā maiņa
o
Paldies par informāciju! Balsot par viņiem jau tāpat nebūtu skrējusi, bet nelietības jāpatur prātā, lai kāds nepiedziedātu ausis. Kādreiz man Ābiķis kādreiz likās tīri sakarīgs, bet TP pārkrāsoja!
nejaušais
n
Viens īsts murmulis,kurš sastāvējis LC unTP un ar putām uz lūpām aizstāvējis šo partiju antilatvisko politiku.Tagad kā žurka bēg no grimstoša kuģa,provocējot savu izslēgšanu no pārējo neliešu puses,lai kā varonis varētu pielīmeties kādam citam politiskam spēkam .
kaķenes
k
rudas un raibas, ar un bez spalvu, mēs par podu ansi, neiz...isīs pats ieddos citiem
rudā kaķe
r
Vai, kā es smiešos par vientiešiem, kas tic opozicionāram Ābiķim! Jo rodas aizdomas, kas daži"pozitīvie zēni" drīz nodibinās partiju Antišķēlisti vai ko tamlīdzīgu, un atradīsies duraki, kas par viņiem balsos. Urā, slava godīgajam Ābiķim( Lagzdiņam, Paeglei,iesp.citi varianti).
rinķī apkārt
r
Es nedomāju, ka TP ir tik aprobežoti, ka nesaprot - nākošās vēlēšanas viņi zaudēs, tādēļ daudz kas ir jāpaspēj kamēr "spēks vēl kaulos" :) Tādēļ arī Ābiķi izmeta. Nevar raiti "kārtot lietas, " ja kāds visu laiku pinas pa kājām un taisa troksni tur, kur būtu jāpaklusē.
Tā nu tas ir...
T
Viss ir likumsakarīgi - TP paliek tikai kretīni,kā teica radītājs.
lno
l
Vai kāds ir painteresējies, kā šodien jūtas Ābiķa kungs? Zaudēt partiju īstam latvietim ir lielāks trieciens kā zaudēt dzimteni!:)
TP jaunā maiņa
T
Lūk, ko raksta TPJO priekšsēdētāja vietniece S. Kolāte - V. Paegles palīdze: "Esot klāt atspoguļotajā notikumā, mani izbrīnīja atsevišķi agresīvi noskaņoti cilvēki, kas grūstīja, bakstīja un citādi centās TP jauniešus izprovocēt uz kautiņu. Ikdienā strādāju Tautas partijas frakcijā, no kuras telpām žurnālisti bieži filmē dažādus pie Saeimas notiekošus piketus. Izņēmums nebija arī raidījums Nekā Personīgi (NP). Taču nebūtu to īpaši pamanījusi, ja vien man neliktos aizdomīga žurnālista Anša Pūpola telefonsaruna ar kādu Oditu (secinu, ka domāta NP žurnāliste Odita Krenberga). Pūpols norādīja, ka operators vēl nevar doties filmēt to, kas būtu vajadzīgs Oditai, jo gaida kautiņu. Izdzirdot šādu atzīšanos, nešķita dīvaini arī agresīvie darboņi pie Saeimas, kas turpināja bakstīt, raustīt TP jauniešus, kas bija ieradušies, lai realizētu savas Satversmē paredzētās tiesības. Pieņemu arī, ka tādā veidā kāds karodziņš nonāca uz piesnigušā Jēkaba ielas bruģa. Par nožēlu raidījumam, mēs nepakļāvāmies provokācijai un žurnālista gaidītais kautiņš izpalika. Arī ziņu virsrakstos biedējošais karodziņu mīdīšanas pasākums ir mediju radīts mīts." Jaunie šakalēni izaudzināti, bet vai būs šiem medību lauki?
pamela
p
Piekrītu "mur".Nevajag Ābiķi taisīt par varoni,varbūt pirms pašām vēlēšanām "sasparopsies"Lagzdiņš,Paegle?!Žurkas mūk no slīkstoša kuģa. un tikai.Vakar 100.p. bija kauns skatīties uz Ābiķi nervozu,bēdu sagraustu.TP šis gājioens bija pilnīga bankrota sākums,par to Ābiķim bija jābūt lepnam,ne nokautam pēc jūdu un musulmaņu likumiem par ko viņš štrami balsoja.Un papētiet kaut vai pāris pēdejos gadus viņa runas Saeimā,ogogo ko tur atklāsiet.Upuris ir tauta ko viņš nolika zem sitiena Parex bankas u.c. balsojuma gadījumos. Jābrīnās ,cik maz Latvijā ir jāpaveic ,lai tevi ieceltu varoņa kārtā,aizmirstot par VAKAR pastrādāto PRET tautu!?
Šampēteris
Š
Notikušais uzrāda dažas līdzības ar Sokrāta likteni. Interesanti, cik biedru vēl TP paspēs izslēgt, pirms atslēdzas kopumā ?
hi hi
h
būtu gana stulbs, būtu prezidents, nu ko virina muti???????????????????????????
....
.
-netecina kandžu - neieved kontrabandu -nemelo -.nav narkobarons -......................
KOMUNISTI RULLĒ
K
PROTAMS, VIŅIEM ĀBUIĶIS NEDER -NEZOG - NEMAUKOJAS - NAV ALKAŠS -IR SMADZENES -NEDZIED 'ŠĻĀĢERUS' UT.T.T.T. BET TP DAUDZ TĀDU KO NU??????????????????????????????????????
CIO
C
Tas gan vairāk izskatās pēc glābšanas laivas piesūtīšanas biedriem, kuriem nav paredzēts noiet pa burbuli ar lielo kuģi nākošajā gadā. Rezidentūras veidošana.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

LASI VĒL

Tautas partijas paziņojums:

"Šodien Tautas partijas valde vienprātīgi ir pieņēmusi lēmumu izslēgt Dzintaru Ābiķi no partijas biedru rindām. Izslēgšanas iemesls – disciplīnas pārkāpums, Dzintars Ābiķis, balsojot par nodokļu paaugstināšanu Latvijas iedzīvotājiem, ir rīkojies pretēji Tautas partijas valdes un frakcijas kopējam lēmumam principiālā jautājumā."

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas