Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +7 °C
Viegls lietus
Ceturtdiena, 25. aprīlis
Līksma, Bārbala

papildināta - Anulējot vienu no AKKA/LAA licencēm, videonomām nebūs jāmaksā par autortiesībām

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
adata
a
Ja, soreiz figa paklonei! Tas gan labi! Vareja vispar knabis pakutinat sitos sprukstinjus!
video
v
Tam tacu nav nekada sakara ar akku, ka Riga vairs nav videonomu! Visi vnk kaca filmas no interneta un nomu bizness nerentejas..
KNABam
K
!!!!!Luudzu izskatiet siis iestades darbibu beidzot pamatos!!!!! nekur pasaulee taa nedarbojas. gan Lietuva gan Igaunijaa autortiesibu apmaksas sistemas KRASI atsiras no musejaam. Sakot ar to, ka makslinieki tur sanem vairak un iekasets netiek dubultigi par vienu un to pasu izmantotajiem. ieskaitot dividendes. Vai no manas naudas, kamer ta atrodas pie Paklones vina var gut sev procentus? utt utt. Z.Liepins jau gandriz tika gala ar so daamu, pedejais laiks tacu to darit valsts spekiem.
Jurka
J
AKKA ir zaglīga privātfirma, kas savās interesēs nodarbina valsts policiju, vidu un citas institūcijas. Tas prasās pēc KNABa un cietuma.
@
@
AKKA nesamērīgās prasības ir darījušas savu. Nomu Rīgā vairs neatrast. Ja arī ir, tad tāda, kas saturiski un lingvistiski piedienētos Maskavai. Tomēr paradoksāli, ka krievu filmu torentos satura daudzveidība ir milzīga. Tikai te kaut kāda nabadzīga knapināšanās, arī dēļ svešvalodu rudimentārajām zināšanām.
sveiks
s
Kamēr citi portāli šo ziņu bija interpretējuši kā KM vēršanos pret AKKA/LAA, saradās vesels bars agresīvu grūtgalvīšu, kas paguva jau sapriecāties... Kā saka, saule vēl nebija uzlēkusi, bet Muļķu zemē jau sākās rosība.
Dereks
D
Latvijas valsti un iedzīvotājus apaupošie tarifi par CD DVD matricām ir saglabājušies ! Varēja arī tos anulēt KM !!!
andža
a
žēl, es domāju, ka padzīs viņus vispār
aa
a
varēja jau nu visas licences atsaukt, neviens i pakaļ neraudātu. lai nu ko, bet vietējos autorus tas kantoris noteikti neaizstāv. tikai kāš naudu ko samaksāt starptautiskajām mūzikas izdevniecībām, protams, neaizmirstot savu tiesu.
Šauba
Š
Citi mediji, šo ziņu jau izņēma. Gribētos atrast Vēstnesī šo informāciju, bet nekā! emāku laikam meklēt...
diskobumba
d
Tad mēs rūpēsimies tikai par tām lietām, kas ir finansiāli izdevīgas??? Kur tad paliek cēlie vārdi par autoru aizsardzību un likumu darbības nodrošināšanu?

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli

Amerikāņu kruīza ceļotāji atgriežas Baltijas jūrā

“Šis bijis grūts laiks Baltijas jūras reģionam, bet ir cerības, ka pakāpeniski atkal atgriezīsimies pie augšupejošas tendences, kā tas bija pirms pandēmijas un Krievijas sāktā kara sākuma Ukrainā”...

Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas