Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +23 °C
Daļēji saulains
Svētdiena, 19. maijs
Sibilla, Teika, Lita

papildināta - Baby box atstāts zīdainis

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
es tā pate.
e
Nu nez vai alternatīva abortiem. Ir sievietes, kuras abortu iztaisa muļķības pēc, nožēlo pēctam. Tās, kas stingri nolēmušas tās arī abortu iztaisīs vai arī jā, atstās boxā, bet daļa piedzimstot mazulim varbūt sapratīs, ka šis bērns tomēr viņai ir vajadzīgs! Tāpat patiesi, labāk šādi boxi kā nelaimīgs bērns ģimenē kurā viņš nav vajadzīgs. Labākajā gadījumā. Jo kur nu vēl visi šie atrstie mirušie bērniņi....
Anna
A
Mana paziņa pameta savu tikko piedzimušo bērnu, kad viņai bija 16 gadi, tagad viņai jau 64, bet sāp vēl ar vien. Katru dienu viņa nožēlo savu lēmumu pamest bērnu.
Antons
A
Vai pati esi bijusi sociālajā dienestā un lūgusi palīdzību? Varu padalīties pieredzē, tas nebūt nav patīkami tikt atšūtam. Cerēt tur saņemt palīdzību ir samērā naivi.
Antons
A
Tas ir sociālo dienestu bezdarbības rezultāts! Ir pilnīgi nepieņemami, ja valstī, kur katrā miestā ir savs sociālais dienest, jaunā māmiņa nevar saņemt palīdzību un pati audzināt savu bērnu.
labvēlība
l
māte ir rīkojusies pareizi... lai arī kas viņa būtu... ja nevar pati audzināt... mēs, taču, visi zinām, kādi apstākļi ir tagad valstī... ja sieviete vai meitene ir viena... ja viņai nav atbalsta no vecākiem... varbūt to nemaz nav... ja nav neviena, uz kuru paļauties... meitene praktiski nav spējīga audzināt bērniņu... cepuri nost tām meitenēm, kas audzina vienas un cīnās par sava bērniņa laimi... bet tas ir šaaaausmīgi grūti, ja pašai nav pamata zem kājām... tad jau labāk šādi!!!! Lai bērniņam tiek labi audžu vecāki, jo tādu cilvēku ir daudz.... Lai veicas bērniņam un viņa nākošajiem vecākiem!!!!
Andris
A
Katrs baby boxā atstātais bērniņš ir sociālo dienestu bezdarbības rezultāts!
Pensionārs
P
Civillikumā ir noteikts, ka māte 6 nedēļu laikā var pārdomāt un paņemt savu bērniņu. Kaut viņa šo iespēju izmantotu!
Paija
P
Bet nu nevajag lamāt vienīgi māti, bērnam taču it kā tēvs ar ir, neba no svētā gara ieņemts..... Tai sievietei, ja viņa ir normāla, nevis mazattīstīta visu mūžu par šo āprāta soli mocīs sirdsapziņa. kaut gan, varbūt apdomāsies un paņems atpakaļ. Ja viņi abi (māte & tēvs) aiznesa to bērnu nolikšanai kastē, tad garīga elle būs viņiem abiem.....
un
u
Beidziet apspriest cita turību, nelieši.
un
u
Un vēl bērna vārdu publicēja "mūsu Diena". Kauns.
klementine
k
Valsts socilala palidziba tagad pienakas ari tiem, kam ir dzivokla kredits. Ta ka nevajag melot!!!!!!! Un pasi vainigi, ka graabaas tos kreditus. Tas jau sen bija skaidrs, ka burbulis plisiis. Nevareja purchikaa dzivokli maksat 1500 euro kv metraa, tas bija dargak ka Berlinee. Ta ka zinama mera tiem, kam tagad gruti, ir dzives skola. Laba skola, otrreiz kreditos negrabsies. Un nav ko valsti vainot, pasiem bija jadoma ar galvu. Ta bija 1992. gada Zviedrija, kad bankas nema gimenem majas nost, kad beidzas bums. Ari viniem valsts nepalidzeja, bija pasiem jakepurojas. Bet berninam lai veicas, tagad adoptetaji stav rindaa. Kada gimene panems so ipaso berninu.
eu
e
tas neliecina par turību. tās ir lietas, ko dod pūriņā lidzi katram jaundzimušajam slimnīcā - tāds valsts pabalsts materiālā veidā!!!
ihaha
i
Peec beerninha buus rinda, - paaris, kam nevar buut beernu, buus laimiigs par shaadu Zsveetku daavanu.
doktors
d
Uzskatu, šādas ziņas nav jāpublisko. Pietiktu ar faktu, ka ir tāds gadījums, nevis gari un plaši stāstīt un vēl rādīt televīzijā! Kur žurnālistu ētika un kāpēc slimnīcas darbinieki par to informē? Šī "māte"jau ir izdarījusi izvēli, kāpēc vēl no TV ekrāna uz kaut ko aicināt?
nata
n
Veiksmi shim beerninjam un siltus Ziemassveetkus un Jaunajaa gadaa gaadiigu un miiloshu gjimeni!!! Un arii maaminjai, nevajag nosodiit, ja nezinam neko par apstaakljiem, dazhreiz dziive met kuulenjus, taa notiek, kursh gan te ir tik tiirs un bez greeka? Maate vismaz veeleeejusi labu savaam beernam.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas