Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

papildināta - Bērnu slimnīca: panikai par gripas epidēmiju nav pamata

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
morgenstern
m
sistēma, tai skaitā darba organizācija. Un tas ir daudz sliktāk par jebkurām gripām, pat mēri, ja te tāds uzrastos. Tas gan tiesa :(
pareizi jau ir, bet ....
p
"sajūtot pirmās gripas pazīmes un augstu temperatūru, uzreiz jāgriežas pie ģimenes ārsta, kā arī jāpaliek mājās. Ārstēšanos - miera režīmu - nedrīkst atlikt uz rītdienu" patreizējos sociāli-ekonomiskajos apstākļos TO VAR ATĻAUTIES TIKAI SAIMES DEPUTATI un CITI, kas PAŠI NE PAR KO NEMAKSĀ vai biezi ļauži - lielam vairumam tagad pat piezvanīšanai un aizbraukšanai nauda jādomā kur dabūt, kur nu vēl ģimenes arsta vizītei, ja pat rindu var sagaidīt
Ieva
I
Par pediatriem esmu daudz no māsas dzirdējusi, kurai ir divi puikas, savukārt ar pieaugušajiem nav tik ļauni. Tiesa ir viens bet: ne visi ir vienādi noslogoti un līdz ar to vienādi pieredzējuši, taču mūsu ministrija tā vietā, lai organizētu darbu, lai Rīgā rīdzinieki un laucinieki negāztu kabinetus apkārt, bet laukos....Un, protams, vecā labā nauda....
Ieva
I
Vārdu sakot pie šitādas veselības aprūpes, ja nebūs gripa, atradīs kaut ko citu, tikai lai nebūtu jāmaina sistēma, tai skaitā darba organizācija. Un tas ir daudz sliktāk par jebkurām gripām, pat mēri, ja te tāds uzrastos.
un
u
Diena sevi neciena?
un
u
Diena lasītājus neciena. bet varbūt sevi?
Ieva
I
Tāpēc arī vari stāstīt, ka viss ir brīnišķīgi, turklāt es slimoju ar retu slimību un man pat citām pienākošās kompensējamās zāles nepienākas, arī staigājot un meklējot ārstus, kas būtu ar mieru uzņemties liekas rūpes....Nemaz nerunājot par izmeklējumiem, kas tagad ir jāapmaksā visiem....BET JAU TEICU, KA NE PAR TO IR RUNA, BET PAR BARDAKU, jo, piemēram, tipiskam hroniķim nav nekāda labuma no Rozentāles-Keiša ļur, ļur, ļur, nedz arī no žurnālistu uzskates- nu forši, ka skaitīt māk, bet ne jau viņi vieni tādi....
Skaidrīte
S
Es lasu svešvalodās. Lūdzu ieliec linku no kāda respektabla ārzemju medija, kur šajā faktā kāds ir riktīgi iedziļinājies un analizējis. Iepriekš pateicos.
trusis nejaukais
t
kas mani nenormāli kaitina Dienā ir tā haotiskā virsrakstu mainīšana! pirms pāris minūtēm virsraksts bija: "Gripa prasa ar vien jaunus upurus", tagad ir "Panikai nav pamata" Nu come on, opreģeļitķes laicīgi, kāpēc jāmet iekšā nepārbaudīta un līdz galam nenoskaidrota informācija? Kas to tā iegūst?? Zaudē pati Diena un zaudē kvalitāti! Tad varbūt taisat jaunu rakstu bet nevis cūkājaties šitā ar virsrakstiem, es vēl saprastu drusku pielabot virsrakstu, bet te pilnīgi cita jēga.. Diena laikam sāk palikt par baumu portālu.. Kāda tante teica un jau sensācija pirmajā lapā un tad sākās n-tie labojumi. Kas jums tur atbild par ziņu kvalitāti johaidī..
smukā
s
Nu tik marasmatisku versiju vēl nebiju dzirdējusi. Bet vispār jau nebrīnos par jauno (veco arī) TPistu idiotismu un šauro skatījumu uz pilnīgi visu.
Jaunietis
J
Tieši tā es arī domāju, ka šīs sezonas gripas mirstība nearko neatšķiras no pagājušās. Atšķirība tikai jēlo sorozīdu valdībā kurai ļoti gribas liet samazgas uz Rozentāles kundzi. Acīmredzami, ka visi šīgada gripas upuri ir paši vainīgi, ka nerūpējas par savu veselību un vazājas riņķī ar ielaistām, hroniskām kaitēm. Vienā ziņā gripa pat svētīga, tā attīrīs sabiedrību no tādām padibenēm kuriem veselīgs dzīvesveids un rūpes par sevi pie pakaļas.
morgenstern
m
Cenas aizmirsi pateikt ------------------ Nu nezinu es cenas. Priecājies, ka nav situācija kā manam paziņam, tas bija vēl pirmskredītu laikos. Bērns piedzima ar iedzimtu sirdskaiti u nsituācija bija tāda - vai nu maksā Ls10000 vai gaidat rindā. Viņam nauda bija.
Ieva
I
Cenas aizmirsi pateikt, kā arī to, ka es savas pamatslimības dēļ tāpat esmu spiesta maksāt par daudziem izmeklējumiem.
Ieva
I
Piemēram, tie ģimenes ārstu pienākumi- arī paši ārsti saka, ka nu jau kļūst par traku, jo nevar ģimenes ārsts ar pliku stetoskopu un tonometru aprūpēt jebkuras slimības slimnieku. Būtu ierēdņi vismaz precīzi noteikuši, kas speciālistam jāraksta savā slēdzienā! Jo tagad pie speciālista jāiet, turklāt vizītē, jo citas iespējas nav, pat dažādu nieku dēļ. Taču ierēdņiem viss vienalga....Žēl, tik, ka žurnālisti neredz problēmas būtību, lai gan kam viņiem redzēt, ja piemin kārtējos miroņus un raksts gatavs.
morgenstern
m
Vidzemes slimnīca - 7.45 - 18.00, sestdienās 9.00 - 14.00, pa tālr. 64202601--- --Spirogrāfija 14 - 16 12 - 14 - - 8 - 9--- telefonu rokās un uz priekšu :)

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas