Laika ziņas
Šodien
Daļēji saulains
Rīgā +21 °C
Daļēji saulains
Sestdiena, 1. jūnijs
Mairita, Bernedīne, Biruta

papildināta - Brigmanis turpinās vadīt Latvijas Zemnieku savienību

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
Apmātie
A
Kas tā par īpašu šlaku, tie ZZS? No zemnieku atbalsta - ne smakas /atceramies kaut vai Rozes darbošanos/, no zaļo ideju aizstāvības - ne tik. Bet Kārļa Ulmaņa personības iedarbība turpinās - arī mūsdienu cilvēki balso par ZZS, neskatoties pat uz to, ka šī te kompānija ir vien mākslīgs klons, un to regulē ar 140 apsūdzības sējumiem apkrauts cilvēciņš.
Viņš
V
ir PRETĪGS!
YL
Y
Kārļa Ulmaņa mirstīgās atliekas nav atrastas. Viņš ZS dibinātājs, pamanījis komuņjagas pie savasas partija stūres, bijis spiest pat kapos slēpties.
zagļu banda
z
ZZS vadītā Labklājības ministrija apzog zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes.
Iz "O.M.© arChīva"
I
Mediju ziņa: Šīs valsts "ilgtspējīgais politiķis" un saeimas "tautas kalps", politekonomisko interešu grupējuma “zaļo un zemnieku savienība” (ZZS jeb tā dēvētie “Hūtes naftaspāķi”) “ilgtspējīgais partorgs” A. Brigmanis (eks-PSKP, ZZS “Hūtespāķi”) esot paziņojis, ka "nesatraucas par iespējamo saeimas pirmstermiņa atlaišanu un gatavs aiziet kaut vai jau rīt, ja valsts prezidents V. Zatlers nekavējoši rosinātu parlamenta atlaišanu". "Man ir sava zemnieku saimniecība un pie saeimas krēsla nekad neesmu turējies", esot apgalvojis Brigmanis, gan uzsverot, ka "runā tikai savā, ne visu partijas biedru vārdā"... ----------- O.M.© “Hroniskais pjedestāls” - 24.01.2009., Nr.5. . "Kā "partorgs" ('ilgtspējīgais') saku: Var, 'biedri', "iekārt skapī fraku", Un "nosviest mandātu uz galda" ~ Nav starpības, kas "valstī" valda: . Gan jau (pēc brīža) atradīšu, Kam ATKAL... '(ķēķī) ielīdīšu', Ar zaļām ziepēm 'iesmērējies', Un Hūtes 'piķi sadiņģējies'... . Jo - VISĀM varām kalpot māku: Kā 'komuņagu' laikos sāku, Tā - turpinu (šai "valstī") darīt: Prot "partorgi" pie SILES 'parīt'!..." ====== oriģinālversija = "O.M.© blogā".
zagļu banda
z
ZZS vaditā Labklājības ministrija, apzogot zīdaiņus, jaunos vecākus un lielās ģimenes, apzog Latvijās nākotni!
Letiņš
L
citāts: "Brigmanis bija vienīgā kandidatūra uz partijas priekšsēdētāja amatu, kuru bija izvirzījušas visas 54 LZS reģionālās nodaļas. ...par priekšsēdētāju tika balsots atklāti, un Brigmanis šajā amatā tika ievēlēts vienbalsīgi." __________________ Pelše, Voss, Pugo, Vagris, Lembergs, Brigmanis... Brigmanis atrodas labā kompānijā ! Lai dzīvo komuņizms !! Urrāāā !!!

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas