Laika ziņas
Šodien
Skaidrs

papildināta - FM iebilst Gruškevicam: Valsts kasē ir pietiekami resursu

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
www
w
Ko tu piemini kampēju. Viņam jāatdod Latvijai nozagtā nauda un jāsēd 150 gadi cietumā, kā par mahinācijām pret valsti spriež tiesa Amerikā. Kamēr valsts izzadzēji un zīdi no parexa nesēdēs un naudu neatdos Latvijai nekas nemainīsies. Un tautas partija jau sen ir politiski līķi.
TV
T
Kāpēc Gruškevics vēl nav atlaists no darba?
G
G
Nosaukšu vienu cilvēku, kas ir godīgs, gudrs un inteliģents un varēja vadīt Izglītības un zinātnes ministriju - Kristīne JARINOVSKA. Ja Jarinovskas kundze šos trīs gadus būtu bijusi valsts sekretāre, tad visticamāk mums ne tikai būtu perfekti sakārtota augstākās un vispārējās izglītības sistēma - caurskatāma, ekonomiska'un intelektuāla, bet visticamāk, ka mums arī nevajadzētu aizņemties no Starptautiskā valūtas fonda, jo izglītība un zinātne būtu nostādīta tā, ka nemaz neiestātos šāda mēroga tautsaimniecības krīze.
AKVAI
A
SMALKI ---AR KO SIS VIRINS AR KAJAM ATNACA MASINU JAU NAV .JA BANKROTS ,TAD ,,NEKA NAV ,,--TATEICA VIEA LATVIESU FILMA . TACU AUGSA VISI SANEM LIELAS ALGAS ,BRAUC MELNOS LIMUZINOS -----BRINUMI KA PASAKA..KAM TAISNIBA ---JEB VELTI SAJA VALSTI MEKLET TAISNIBU --TE TA NEKAD NAV BIJUSI UN VAI BUS?????????????????
lapa
l
Ka tik bankas stabilas.....
Robīts
R
Ko tad iepriekšējā Tautp.šu valdība ar kalvīti priekšgalā un ierindas šķēli pakaļgalā visus iepriekšējos gadus neko nedarīja,lai situāciju labotu?Gruškevics,kā viens no tās bandas,būtu labāk izmantojis iespēju paklusēt.Tagad Dombrovska komandai jāglābj,kas vēl glābjams,lai valsts vispār nenoietu pa burbuli.
ululiņš
u
Augstskolā programmēšanu iemāca diezgan ātri. Meitai pietika ar pusgadu 4 h nedēļā,un labi programmētāji ir pieprasīt arī ārzemēsi. Taču tantuki var apgūt mūsu valstī retas valodas un pelnīt kā daiļlietratūras tulkotājas vai privātskolotājas. Pasaki, piemēram, kāpēc latviski nav notulkots tas pats Pratčets? Varbūt draņķīga angļu valodas skolotāja var būt laba tulkotāja? Hronisks fantāzijas un intelekta trūkums laikam ir tipiska mūsu laika skolotāju pazīme. Un neatlaidīs jau tos labākos, tie izdomās, kur var strādāt un aizies paši. Un tu patiešām tici, ka Gruškevics pēkšņi celsies augšā no miroņiem kā mūsu kungs un pestītājs Jēzuliņš un sāks reformēt izglītības sistēmu? Es biju par tevi labākās domās.
zvirbulēns
z
Latvija ir nolemta, diemžēl!
jautājums
j
Es nebūt neattaisnoju izdarītās kļūdas un noziegumus . Varbūt es pat labāk kā vairākums apzinos kādas grūtības Latviju sagaida. Un, ja godīgi, baidos... Un, ja man gribētos, lai kāds atvainojās, tad tas ir ģenerālprokurors. Jo daži, un tās ir konkrētas personas, ir dzēruši tautas asinis kā pie dīķa.... un nekad nav bijis gana....Un es neredzu pat apsūdzības, kur nu vēl tad spriedumus.. Bet latvieši jau ir zaudējuši Rīgu un , ja nākamgad negrib zaudēt Saeimas vēlēšanās Latviju, tad ir jānāk pie prāta un jāiemācās sadarboties ! Kam vajag tās izglītības reformas Gruškevicam vai Latvijai.? Kam vajag veselības aprupes sistēmas reformu ? Nu tad varbūt var pamēģināt strādāt uz vienotu mērķi ? Visām latviskajām partijām !
hmmm
h
Es nesaprotu, kāpēc Latvija veic tik milzīgu aizņēmumu no SVF, ja jau Valsts kasē naudas ir atliku likām un "parāds mazāks kā jebkur citur Eiropā"?
mormoņu žēlabas
m
pažēlojiet puisi melnā. Viņš cieš par mums.
Kaspars Gasūns
K
TP un ko uzturēja sistēmu, kurā nekustamā īpašuma burbulis un aizņemšanās bija neizbēgama un neko nedarīja, lai to novērstu. Protams, ka privātie katras aizņemas individuāli. Bet tas nav nekas neregulējams valsts līmenī, turkāt pašvaldību, slimnīcu utt. aizņemšanās gan ir valstiski regulējama. Gruškevics malacis, protams, ka vismaz rožainas jēlības nemuld. Bet piederība TP un Šķēles pieminēšana viņam patiešām nerunā par labu. Šī ir tā situācija, kad viņam ar šādu partejisko piederību būtu tieši jākrīt gar zemi, jāber uz galvas pelni un jālūdz tiem skolotājiem piedošana par partijas sadarīto. :D Es šeit neattaisnoju JL, kuriem tomēr ir bijusi piekļuve arī IZM, bet politiski par ekonomisko krīzi tomēr atbild TP un ko. JL varbūt pat paveicās, ka viņi tā ilgāk bija opozīcijā! ;)
jautājums
j
Nu sporta zāles jau var izmantot arī pieaugušie, ja vien visi neaizbrauc uz Īriju. Bet es pilnīgi piekrītu, ka 'būvniecība ir veikta nesaprātīgi. Ka tik uzcelt un ,ka tik nozagt Bet kredīti ir jāatdod iedzīvotājiem...Tas vienozīmīgi ir noziedzīgi un bezatbildīgi ! Pilnīgi tā kā nojukuši visi ir bijuši gan ar būvniecību, gan ar kredītiem.
jautājums
j
Pameklējiet ! Pameklējiet gan ! Jo darbiniekus atlaiž gan bankas, gan finanšu kompānijas , gan auditori... Un kur tad vēl medicīnas darbinieki un ieredņi... Ka mums to programmētāju nesanāk par daudz.... Nē, mēs neesam radinieki, tapat kā man nav rados mazais Gustavs. Nu tas slimais bērns, kam vajag dārgas zāles. Bet ar Gruškevicu, atšķirībā no Gustava, es esmu ticies. Ir bijušas darīšanas.
jautājums
j
Skolotājas ? Latviešu valodas, vai vēstures vai dziedāšanas par programmētajām ? Vecumā no 30 -60 gadiem? Cik mēnešu kursos ? 4 vai 6 ? Cik gadus par programmētājiem mācas augstskolā ? No tantēm jau sanāk izcilākie hakeri ... Nu, nu

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas