Laika ziņas
Šodien
Viegls lietus
Rīgā +12 °C
Viegls lietus
Svētdiena, 5. maijs
Ģederts, Ģirts

papildināta - KM: JRT pievienošana Nacionālajam nenotiks un nav arī iespējama

Pievienot komentāru

0/1000 zīmes
I.
I
Arvien biezak lasot "Dienu", domaju par zurnalistu profesionalitati! No interesanta laikraksta arvien vairak parversas par dzelteno presi, kas vai nu parphblice dazadas relizes vai ari veido pilnigi murgainus rakstus!
ELFA
E
Itkā novecojis un smirdīgs ''sviests'' ! Vienmēr esmu ar lielu interesi lasījusi S.Radzobes un N.N. recenzijas ,jo tie asumi vismaz bija interesanti .Pēc šajā rakstā iztirzātām problemām gan jūtama ļoti viltīga roka .Lai tak tā ''sasodītā inteliģence ''sarejas savā starpā ,nebūs tik daudz laika pievērst uzmanību Valstiskām problemām ,nelietībām ,''Kas notiek Latvijā''.Arī komentāru līmenis tikai norāda ,ka katram teātrim ir un būs sava publika .Izskan dīvainais viedoklis :''ko es nesaprotu ,tas nav un nevar būt ''.Lai cik šausmīigi nebūtu ,ka vēl vairāk katram latvietim ,garšīgāku maltīti nevar piedāvt kāa otru latvietīti !
x5
x
ja Diena nebūtu uzrakstījusi, varu derēt - sīkā, varaskārīgā Rubeņa plāns būtu izdevies. Paldies Dienai!
sidars
s
Visiem atņemt dotācījas lai pelna paši,ja nespēj, lai bankrotē,lēkēži nav vajadzīgi.
koko
k
Njā,Diena pūst. Radzobes un Naumanītis psiho. Pilnīgi no pirksta izzīsts sižetelis, sliktākās dzeltanās preses stilā. Skandāls par katru cenu. Kauna traips. Tralmak! Atlaid tos mazapdāvinātos un nenovīdīgos skribentus. Varbūt, ka tad tomēr tirāžas pacelsies?
Laima
L
Tad kāpēc tiek teikts, ka vajag noņemt dotāciju kādam citam teātrim? Protams, ka Latvijā neviens teātris nevar pastāvēt bez dotācijas. Tāpēc skumji, ka TEĀTRA kritiķis vispār spēj kaut ko tādu publicēt.
Citrons
C
Sizofrenija!
Afrodīte
A
murgs, tiešām... Vienīgi galīgi nepiekrītu tiem, kas te ceļ debesīs JRT un nomētā ar tomātiem un vecām olām Nacionālo teātri. Abi teātri ir lieliski, tās ir kultūras pērles, tikai katram ir sava pieeja. Un kad beidzot beigsies tas modes kliedziens, ka "JRT ir krutākais teātris Latvijā" - sen jau vairs nav. Lielākie kases grāvēji tur ir vienveidīgas stāstiņ-izrādes, kuras, protams, ir aizraujošas, bet īsts teātris tas nav, tas ir realitātes šovs. Ja kāds grib aiziet uz īstu un labu teātri, tad paliek tikai Nacionālais un Valmieras teātris. Un, starp citu, ja gribēs, tad visu apvienos - labāk tad jau lai apvieno, nekā likvidē. :( skumji vispār.
tststs
t
KM: JRT pievienošana Nacionālajam nenotiks un nav arī iespējama - tad kāpēc par to vispār tiek rakstīts?
tā tā
t
Interesanti zinā, pēc kā gan Tu to spried? Profesionāls teātris nespēj pastāvēt bez valsts dotācijas. Un savas sīkās skaudības bultiņas šaudi citā virzienā!
taktiķis
t
taktiski vispareizāk tagad būtu, aizbraukt uz kādu ūdenskrātuvi izpeldēties. kopā ar aktrīzēm.
Laima
L
Pēc visa spriežot, tieši JRT nav vajadzīga dotācija, jo ir taču tik pieprasīts, ka noteikti spēj sevi uzturēt. Telpu remontā un uzturēšanā nekas netiek ieguldīts, bet skatītāji tā vien laužas, lieliska iespēja parādīt kā tad jāsaimnieko slavenam teātrim.
contra strike
c
Dienas dzeltenums tikai pieņemas spēkā, būs jau apkārt kādi trīs gadi!
Skaistule
S
Arī iepriekšējie direktori strādāja. Rubenis viens no apsūdzētajiem, kas mazgājas balts. To negodu ( diditalizāciju ) nenomazgās līdz mūža galam. Vss, ko darīja pirms tam - "Labvakar"- ir aizslaucīts iepiņķerējoties digitalizācijā. Nopelnīt pa ātro sagribējās. Tāds pats cūka kā tie pārējie.
Skaistule
S
Atkal visu, kas izveidots, tiek grauts un postīts. Viena vienīga postaža. Ar d-=su domā.

Uzmanību!

Pieprasītā sadaļa var saturēt erotiskus materiālus, kuru apskatīšana atļauta tikai pilngadību sasniegušām personām.

Seko mums

Seko līdzi portāla Diena.lv jaunākajām ziņām arī sociālajos tīklos!

Ziņas e-pastā

Saņem Diena.lv aktuālās ziņas e-pastā!

LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS

Vairāk LAIKRAKSTA DIENA PUBLIKĀCIJAS


Aktuāli


Ziņas

Vairāk Ziņas


Politika

Vairāk Politika


Rīgā

Vairāk Rīgā


Novados

Vairāk Novados


Kriminālziņas

Vairāk Kriminālziņas